Upute za avatare
Upute za avatare
Buduci ne ide drugacije, a nemam vremena proucavati zasto ne ide jedini moguci avatari (sto su inteligentniji medju nama vec prokljuvili) su oni koji su osigurani pomocu tzv. off-site linije.
E sad, da nebi ovisili o nekoj tudjoj dobroj volji, a da bi koliko-toliko izasli vama u susret off-site ce biti i issland na taj nacin da cete meni poslati zeljeni avatar, sirine max. 110 pixela, visine po zelji, ali ne puno vece od 110, maximalno 5kB tezine, a sve na adresu "poglavica@ovadomena.com" pri cemu ovadomena treba zamijeniti s issland.
Avatar nazovite kako hocete s extenzijom jpg ili gif.
Kad od mene dobijete informaciju da je vas avatar uploadan gdje treba odete u vlastiti profil i odaberete zeljeni avatar, pritisnete submit i to je to.
Aplauz!
E sad, da nebi ovisili o nekoj tudjoj dobroj volji, a da bi koliko-toliko izasli vama u susret off-site ce biti i issland na taj nacin da cete meni poslati zeljeni avatar, sirine max. 110 pixela, visine po zelji, ali ne puno vece od 110, maximalno 5kB tezine, a sve na adresu "poglavica@ovadomena.com" pri cemu ovadomena treba zamijeniti s issland.
Avatar nazovite kako hocete s extenzijom jpg ili gif.
Kad od mene dobijete informaciju da je vas avatar uploadan gdje treba odete u vlastiti profil i odaberete zeljeni avatar, pritisnete submit i to je to.
Aplauz!
Last edited by poglavica on 27 Sep 2002, 19:09, edited 1 time in total.
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
Ajmo djeco pazite vamo!!!
Prvi nek mi odgovori,jel se vidi moja avatar...ako je odgovor DA onda slijedite upute...
Korak 1. www.google.com
2.klikaj na "slike" i "napredna pretraga"
3.unesite ime lika ili djela što ga potražujete
4.izaberite veličinu "mala" ili "ikona"
5.izaberite sliku pazeći na dimenzije koje je vrhovni poglavar zadao u profilu...kliknite na sliku i kad se poveća,desnim klikajem izaberite properties i kopirajte URL kojeg pastirate u profile u Link to off-site Avatar
6.Najvažnije...ROBERTO CARLOS je moj,samo tražim kvalitetnu sliju
Ako vam ne radi...udrite se bocom piva po glavi...praznom naravno...šteta nektara!!!
Prvi nek mi odgovori,jel se vidi moja avatar...ako je odgovor DA onda slijedite upute...
Korak 1. www.google.com
2.klikaj na "slike" i "napredna pretraga"
3.unesite ime lika ili djela što ga potražujete
4.izaberite veličinu "mala" ili "ikona"
5.izaberite sliku pazeći na dimenzije koje je vrhovni poglavar zadao u profilu...kliknite na sliku i kad se poveća,desnim klikajem izaberite properties i kopirajte URL kojeg pastirate u profile u Link to off-site Avatar
6.Najvažnije...ROBERTO CARLOS je moj,samo tražim kvalitetnu sliju
Ako vam ne radi...udrite se bocom piva po glavi...praznom naravno...šteta nektara!!!
Last edited by STINGer on 05 Sep 2002, 22:45, edited 1 time in total.
NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO
ULTRATURBOECKXKSTRASENZACIONALISTICKOCKLSLUZIVNA VIJEST
od maloprije imate kolekciju avatara na forumu
dovoljno je otici na svoj profile i iz zasad tri galerije odabrati zeljeni avatar
naravno i dalje je moguce imati offsite avatar
upload from your machine ne radi jos, ne znam zasto ali necu ni proucavati, zelite li obogatiti galeriju stotinama svojih slika saljite ih na email adresu navedenu u prvom postu ovog topika
hvala i dovidjenja
ULTRATURBOECKXKSTRASENZACIONALISTICKOCKLSLUZIVNA VIJEST
od maloprije imate kolekciju avatara na forumu
dovoljno je otici na svoj profile i iz zasad tri galerije odabrati zeljeni avatar
naravno i dalje je moguce imati offsite avatar
upload from your machine ne radi jos, ne znam zasto ali necu ni proucavati, zelite li obogatiti galeriju stotinama svojih slika saljite ih na email adresu navedenu u prvom postu ovog topika
hvala i dovidjenja
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
Pošto se zna ko je najviše impulasa potrošijo na ovaj forum i najviše postova napis'o...taj isti će si uzeti za slobodu da si priušti par likova u vidu Mikija sa brljom,Tudora u raskoraku,Roberta u bilo kojem koraku i Lazara u nadolasku...koje će koristiti u određenim stanjima svijesti i volje...stoga...hvala
Ručni rad. Crtano rukom na papiru, skenirano i zatim malo obrađeno/obojano na kompu. Razmišljao sam o čitavoj seriji jazavačkih avatara ali nisam baš toliko dobar crtač.maccro wrote:Veroneze, imas ludilo avatar
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."