Umag Calling 2008B

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
Chile

Re: Umag Calling 2008B

Post by Chile » 22 Nov 2008, 01:33

pa bila je i šta? pa i tuđman je bio predsjednik partizana
i ja netrebam dokazivati da sam najveći hrvat jer jesam i nepriznajem da je netko veći od mene :bleee
djiki

Post by djiki » 22 Nov 2008, 02:35

kako pridonosis tome osim sto stavljas borbene pjesme na fb?
Chile

Post by Chile » 22 Nov 2008, 08:47

a šta bi trebao ići izršiti atentat na sanadera da dokažem hrvatstvo!?!?
uvijek ta tvoja glupa pitanja :-(
zagadur

Post by zagadur » 22 Nov 2008, 08:57

djiki wrote:kako pridonosis tome osim sto stavljas borbene pjesme na fb?
neki dana sam mu rekao da umjesto tom sona,čaića i ekipe počne slušat i stavljat pjesme iz njegovog kraja.evo zvonko bogdan je za mene genijalac naspram chiletovih favorita :klanjam :klanjam

http://www.youtube.com/watch?v=zqDzpiq-DpA
zagadur

Post by zagadur » 22 Nov 2008, 09:00

Chile wrote:a šta bi trebao ići izršiti atentat na sanadera da dokažem hrvatstvo!?!?
jebote led kako si još uvijek pijan a prestao si pit oko 1? :-st :-st
djiki

Post by djiki » 22 Nov 2008, 11:27

Chile wrote:a šta bi trebao ići izršiti atentat na sanadera da dokažem hrvatstvo!?!?
volis domovinu pjesmom.....i tocka.......
hrvatstvo nije spoj krvnih zrnaca, hrvatstvo nije bolesno stanje uma,hrvatstvo nije velicanje svojih ne trazeci im manu, hrvatstvo nije citanje ante belje i slicnih propagandistra,
hrvatstvo moze biti mala stvar napravljena iz ljubavi, kao pokupit smece s poda da domovina bude cisca, pomagat potrebitima dobrotvornim radom, trudit se unaprijed vlastitu mikro sredinu, e to ti je chile hrvatstvo....

p.s.kakav atentat na sanadera?!sanader je nas premijer i ka takav ima moje postovanje posto je narodom izabran covjek i lijepo figura onako visok na skupovima pricajuci 5-6 jezika
zagadur

Post by zagadur » 22 Nov 2008, 11:32

djiki wrote:
hrvatstvo nije spoj krvnih zrnaca, hrvatstvo nije bolesno stanje uma,hrvatstvo nije velicanje svojih ne trazeci im manu, hrvatstvo nije citanje ante belje i slicnih propagandistra,
hrvatstvo moze biti mala stvar napravljena iz ljubavi, kao pokupit smece s poda da domovina bude cisca, pomagat potrebitima dobrotvornim radom, trudit se unaprijed vlastitu mikro sredinu, e to ti je chile hrvatstvo....

p.s.kakav atentat na sanadera?!sanader je nas premijer i ka takav ima moje postovanje posto je narodom izabran covjek i lijepo figura onako visok na skupovima pricajuci 5-6 jezika
evo rasplak´o sam se na dubinu djikijevih fraza.hrvatstvo je i djikija izvest na kavu i tako pripomoći integraciji roma u civilizirano društvo :-D
Chopa
Član Kuće slavnih
Član Kuće slavnih
PSN: CChOpAA

Post by Chopa » 22 Nov 2008, 12:45

zagadur wrote:
djiki wrote:evo rasplak´o sam se na dubinu djikijevih fraza.hrvatstvo je i djikija izvest na kavu i tako pripomoći integraciji roma u civilizirano društvo :-D
:rofl3 :rofl3
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
djiki

Post by djiki » 22 Nov 2008, 12:45

zagadur wrote:
djiki wrote:

evo rasplak´o sam se na dubinu djikijevih fraza.hrvatstvo je i djikija izvest na kavu i tako pripomoći integraciji roma u civilizirano društvo :-D
:rofl3 :rofl3 :rofl3
je i cijelo vrijeme mu drboit da je redikul!!!
djiki

Post by djiki » 22 Nov 2008, 12:55

evo malo za chileta, opaki decaci iz bratske republike
http://www.youtube.com/watch?v=KiqwXdxD ... re=related

ovaj bata je kralj 31 godinu pari 45....
djiki

Post by djiki » 22 Nov 2008, 13:05

a ovo je stvarno zelja otic, ovo je strava
http://www.youtube.com/watch?v=NLfvPA4Mt5c
zagadur

Post by zagadur » 22 Nov 2008, 13:15

djiki wrote:a ovo je stvarno zelja otic, ovo je strava
cigi,ja ću te odvest pa ću dobit nagradu HHO-a i odlikovanje kralja zvonimira sa danicom i lentom
djiki

Post by djiki » 22 Nov 2008, 13:35

zagadur wrote:
djiki wrote:a ovo je stvarno zelja otic, ovo je strava
cigi,ja ću te odvest pa ću dobit nagradu HHO-a i odlikovanje kralja zvonimira sa danicom i lentom
amo ca, lijepo benjolom kojog cemo nakramat obiljezjima srbije orlovima, subaram (imam 1 rusku moze proc) i tako.....
materijal nabavi kod susjeda, a ja cu narucit preko delije shopa dresove zvezde....
uzet cemo i malog memu da nam svira harmoniku (naravno 1. cu stavit najlon preko siceva otraga)
djiki

Post by djiki » 22 Nov 2008, 14:20

evo cile zove i pita me i zg-a da koje je boje memory sa ekipama, uzeo je krivi u svom njegovom drzavotvornom ludilu, a kalach naravno lud.....
zanimljivost tAKODJER je sto ga ja na stopu kod ucke pokupio svimapoznati i znani Zime J.J.Jazic i vozio ga do Zg-a posto je bio na proputovanju u zapadnu dalmaciju, tj u orahovicu po curu Chiaru....
djiki

Post by djiki » 23 Nov 2008, 12:26

evo politicke karte pes umag lige

Image
Zagadur alias .....azemi vllasi -najbolje oslikava naseg borca za pravdu bez dlake na jeziku, koji cesto je upadao u nevolje zbog svoje pravicnosti, naravno plus svemu je i zagadurov ociti fetis ka siptarima

Image
benx....alias vasil tupurkovski.....golman ko i benx, sarmer velikog ega yugo sex simbol sa svojim djemperom (kod kojeg je benx preuzeo imidj i evolvirao dodajuci znak paul shark), uvijek u centru pozornosti, beskompromisni borac za svoja a katkad i tudja prava naravno ako se poklapaju sa njegovim vlastitim interesima

Image
reds alias...ljubomir magaš zemunac, nasilnik, muljator, opake pesnice poslan na kaljenje u frankfurt, mislimda ne treba objasnjavati zasto se ppovukla paralela

Image
chile alias....mladen schwartz, paralela je povucena posto je mladen bio zaposlenik zidovske opcine u zg, a danas je krvozedni koljac, ko sto je i nas chile bio titov pionir a danas je uz bok s gotovinom i norcem

Image
tuntar....alias milan kucan, znam svi su ocekivali zmagu ali nazalost nas tuntar nije zabavan ko on vec je vise ko...kucan, tih nezanimljiv i neeksponiran
djiki

Post by djiki » 24 Nov 2008, 12:19

posto mi je nekoliko igraca vec postavilo pitanje evo i odgovora:
za kupnju dresova je najbolje ic
za polovne na http://www.ebay.co.uk/ di se moze naci svasta (npr tottenhamov dres kupio kovi za 1 funntu), trebalo bi se dogovoriti i otvoriti jedan account sa svim podacima da bi mogli imati neograniceni promet mjesecno (to mene sjebalo sto nisam)
za nove preporucamm posto je funta pala pun kurac ici na officialne stranice klubova i kupit preko njih.....takodjer se mogu narucit broj i ime za nekih dodatnih 10 funti
www.toffs.com za retro drwessove nekad imaju stvarno super ponude od 15-ak funti, lijepi dresovi za jugonostalgicare.10 funti broj i ime na dresu
ko adrese primatelja navedite tuntarove tete u sloveniji posto ako se narucuje za he zna se desit da bude carinjeno , u pitanju su smjesne cifre, ali se mora ici do rijeke!!!!

eto toliko ko je zainteresiran nek se izjasni, naravno ako bi upotrijebili neciju karticu bila bi razmjena na ruku u eurima a benx bi po potrebi minjao kune u eure jebiga povecala se rata kredita tako da covk nesto i zaradi
Chile

Post by Chile » 24 Nov 2008, 16:42

nikad nisam bio titov pionir. :1deda
mislav po tebi su 50 centeri najveći domoljubi jer kupe boce s ulice. :-(
djiki

Post by djiki » 25 Nov 2008, 09:52

Chile wrote:nikad nisam bio titov pionir. :1deda
mislav po tebi su 50 centeri najveći domoljubi jer kupe boce s ulice. :-(
naknadno izracunao da nisi....
50 centeri nisu domoljubi jerbo rade tog zbog suske.....evo darivaj hrvatsku krv pa cu ti priznat domoljublje a do tada niente....
Chile

Post by Chile » 25 Nov 2008, 10:41

boli mene ona stvar šta ti misliš! :evotigana ja znam šta sam i to netrebam dokazivati
Locked