Umag Calling 2008B
Re: Umag Calling 2008B
ti meni daj dokaz da nisi igrao 100% i ja ću priznat što god želiš.btw. ja sam izgubio od ronija 4-3 a ne 4-1,u toj utakmici me totalno nadigrao i to je bila jedina utakmica gdje me netko nadigrao.još ti je rano palit se za turnir pošto benx još nije stigao ići u dugo selo po piliće i upitno je kad će se vratit sa krka
zagadur wrote: ja sam izgubio od ronija 4-3 a ne 4-1,u toj utakmici me totalno nadigrao i to je bila jedina utakmica gdje me netko nadigrao.
oćeš reći da te nisam nadigrao? pa ja nevjerujem.
ni ja ne vjerujem tvojim bahatlucima
ja nisam bahat nego realan. jadan si kad nemožeš priznat da sam bio bolji što nije nikakva sramota
djiki,čini mi se da keva piše pod chiletovim nickom.provjeri toChile wrote:ja nisam bahat nego realan. jadan si kad nemožeš priznat da sam bio bolji što nije nikakva sramota
http://www.youtube.com/watch?v=HLCnDir6 ... re=related
svi će te vi pokorit kralju
svi će te vi pokorit kralju
ibra je jučer pokazao.
notingamad vrlo dobra ekipa ali šteta što nemaju pravog trenera. slučaj ramos u tottenhamu
notingamad vrlo dobra ekipa ali šteta što nemaju pravog trenera. slučaj ramos u tottenhamu
zagadur wrote:djiki,čini mi se da keva piše pod chiletovim nickom.provjeri toChile wrote:ja nisam bahat nego realan. jadan si kad nemožeš priznat da sam bio bolji što nije nikakva sramota
nazalost ne ali umjesto da slijedi moj nauk, on je krenuo tamnom stranom nasilja i bahacenja ugledavsi se na redsa
tuzno ali istinito kako bi reko benx
nit sam bahat nit sam nasilnik. sve ću vas razbiti! jebite se!
rijeka vodi 1-0
rijeka vodi 1-0
moram priznat da neznam ko je veće zlo ti ili keva tako da ne osudjujem chileta dedakovića jastrebadjiki wrote:zagadur wrote:djiki,čini mi se da keva piše pod chiletovim nickom.provjeri toChile wrote:ja nisam bahat nego realan. jadan si kad nemožeš priznat da sam bio bolji što nije nikakva sramota
nazalost ne ali umjesto da slijedi moj nauk, on je krenuo tamnom stranom nasilja i bahacenja ugledavsi se na redsa
tuzno ali istinito kako bi reko benx
Pozdrav peri i dobro nam se vratio!!!pero08 wrote:Pozdrav svima a najviše mom bivšem prijatelju E..... B...... nakon par godina vraćam se u ligu okorjelih igrača pes-a i bolesnih ljudi. Nadam se da će te me prihvatit kao novog starog neprijatelja... Drago mi je što se vračam turnirima pes-a, vraćam se ko prvo jer volim igrati pes, a ko drugo radi utakmica i svadje sa E.B. i ko treće da tako zvani zagadur iliti samozvani "goli kuhar" iako moram priznati da dobro kuha bude uvijek iza mene u prvenstvu. (najbitnije je ovo pod 2). Naveo sam vam razloge mog povratka, ostalo ja mislim da me znate od prije. Nadam se da će A.Villa živijeti u gornjem domu prvenstvene lijestvice okorijelih pes-OVCA i da će NOTTINGHAM FOREST biti uvijek i ZAuvijek iza A.Ville. Pozdrav svima, a najviše Benxu i jedva čekam prvi turnir. Prisežem da ću se boriti svim srcem i kad gubim 2,3 pa čaki i 4 razlike iako možda budem pod utjecajem opojnih sredstva ili pod alkoholom. NEMA PREDAJE
tuzno ali istinito kako bi reko benx[/quote]moram priznat da neznam ko je veće zlo ti ili keva tako da ne osudjujem chileta dedakovića jastreba[/quote]
Ti si daleko najveće zlo naše lige, i to bez imalo pretjeravanja, ali dobro šta je tu je, sad si tu i moramo te dovest u normalu, bit će teško al se nadam da će dobro u tebi jednog dana ipak doći na vidjelo...
tuzno ali istinito kako bi reko benx[/quote]moram priznat da neznam ko je veće zlo ti ili keva tako da ne osudjujem chileta dedakovića jastreba[/quote]
Ti si daleko najveće zlo naše lige, i to bez imalo pretjeravanja, ali dobro šta je tu je, sad si tu i moramo te dovest u normalu, bit će teško al se nadam da će dobro u tebi jednog dana ipak doći na vidjelo...
nema promjene ja sam kamen temeljac ove ligereds wrote:
zagi ti si moralna vertikala lige, prai preslik stanja u drzavi.....
ko zeli priki zagiju cestitat rodjendan nek ide na topic forum, rodjendani.....
ne triba meni reklamadjiki wrote:ko zeli priki zagiju cestitat rodjendan nek ide na topic forum, rodjendani.....
odigrano prijateljsko punjenje ja zadovoljan, dobio redsa i ocajnog zamorca, izgubio od chileta. razvila se ostra politicka rasprava, u kojoj su hsp-pvac zagadur i djiki ispali protudrzavni elementi i jugounitaristi
i odmah smo ja i djiki drugarski dogovorili novu investiciju gdje će se da pere bendjola i ićina mečka
http://www.youtube.com/watch?v=PGr7Wwwqz4g
e sad će chile reć da doris nije bila kraljica torcide pa će pastat onu sliku sa maksimira o titu pa će ići na jubito i sve moguće hrvatske borbene šansone svalit na fejs nek raja vidi ko je rvat.ajmo chile hopa cupa skok jooooj
e sad će chile reć da doris nije bila kraljica torcide pa će pastat onu sliku sa maksimira o titu pa će ići na jubito i sve moguće hrvatske borbene šansone svalit na fejs nek raja vidi ko je rvat.ajmo chile hopa cupa skok jooooj