Umag Calling 2008B

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
zagadur

Re: Umag Calling 2008B

Post by zagadur » 19 Nov 2008, 17:28

ti meni daj dokaz da nisi igrao 100% i ja ću priznat što god želiš.btw. ja sam izgubio od ronija 4-3 a ne 4-1,u toj utakmici me totalno nadigrao i to je bila jedina utakmica gdje me netko nadigrao.još ti je rano palit se za turnir pošto benx još nije stigao ići u dugo selo po piliće i upitno je kad će se vratit sa krka :kokice
Chile

Post by Chile » 19 Nov 2008, 17:43

zagadur wrote: ja sam izgubio od ronija 4-3 a ne 4-1,u toj utakmici me totalno nadigrao i to je bila jedina utakmica gdje me netko nadigrao.
:rofl3
oćeš reći da te nisam nadigrao? :rofl3 pa ja nevjerujem. :rofl3 :rofl3 :rofl3 :rofl3
zagadur

Post by zagadur » 19 Nov 2008, 17:46

ni ja ne vjerujem tvojim bahatlucima :-( :rofl3
Chile

Post by Chile » 19 Nov 2008, 17:54

ja nisam bahat nego realan. jadan si kad nemožeš priznat da sam bio bolji što nije nikakva sramota
zagadur

Post by zagadur » 19 Nov 2008, 18:02

Chile wrote:ja nisam bahat nego realan. jadan si kad nemožeš priznat da sam bio bolji što nije nikakva sramota
djiki,čini mi se da keva piše pod chiletovim nickom.provjeri to :DD
zagadur

Post by zagadur » 19 Nov 2008, 18:22

Chile

Post by Chile » 19 Nov 2008, 18:24

ibra je jučer pokazao. :rollingofl
notingamad vrlo dobra ekipa ali šteta što nemaju pravog trenera. slučaj ramos u tottenhamu
djiki

Post by djiki » 19 Nov 2008, 20:34

zagadur wrote:
Chile wrote:ja nisam bahat nego realan. jadan si kad nemožeš priznat da sam bio bolji što nije nikakva sramota

nazalost ne ali umjesto da slijedi moj nauk, on je krenuo tamnom stranom nasilja i bahacenja ugledavsi se na redsa :-(
tuzno ali istinito kako bi reko benx
Chile

Post by Chile » 19 Nov 2008, 20:49

nit sam bahat nit sam nasilnik. sve ću vas razbiti! jebite se! :DD
rijeka vodi 1-0 :jupiiii U::U
zagadur

Post by zagadur » 19 Nov 2008, 22:30

djiki wrote:
zagadur wrote:

nazalost ne ali umjesto da slijedi moj nauk, on je krenuo tamnom stranom nasilja i bahacenja ugledavsi se na redsa :-(
tuzno ali istinito kako bi reko benx
moram priznat da neznam ko je veće zlo ti ili keva tako da ne osudjujem chileta dedakovića jastreba
reds

Post by reds » 20 Nov 2008, 10:03

pero08 wrote:Pozdrav svima a najviše mom bivšem prijatelju E..... B...... nakon par godina vraćam se u ligu okorjelih igrača pes-a i bolesnih ljudi. Nadam se da će te me prihvatit kao novog starog neprijatelja... Drago mi je što se vračam turnirima pes-a, vraćam se ko prvo jer volim igrati pes, a ko drugo radi utakmica i svadje sa E.B. i ko treće da tako zvani zagadur iliti samozvani "goli kuhar" iako moram priznati da dobro kuha bude uvijek iza mene u prvenstvu. (najbitnije je ovo pod 2). Naveo sam vam razloge mog povratka, ostalo ja mislim da me znate od prije. Nadam se da će A.Villa živijeti u gornjem domu prvenstvene lijestvice okorijelih pes-OVCA i da će NOTTINGHAM FOREST biti uvijek i ZAuvijek iza A.Ville. Pozdrav svima, a najviše Benxu i jedva čekam prvi turnir. Prisežem da ću se boriti svim srcem i kad gubim 2,3 pa čaki i 4 razlike iako možda budem pod utjecajem opojnih sredstva ili pod alkoholom. NEMA PREDAJE :evotigana :evotigana :evotigana
Pozdrav peri i dobro nam se vratio!!! :jupiiii :jupiiii
reds

Post by reds » 20 Nov 2008, 10:05

tuzno ali istinito kako bi reko benx[/quote]moram priznat da neznam ko je veće zlo ti ili keva tako da ne osudjujem chileta dedakovića jastreba[/quote]

Ti si daleko najveće zlo naše lige, i to bez imalo pretjeravanja, ali dobro šta je tu je, sad si tu i moramo te dovest u normalu, bit će teško al se nadam da će dobro u tebi jednog dana ipak doći na vidjelo... :heart:
zagadur

Post by zagadur » 20 Nov 2008, 10:11

reds wrote:
Ti si daleko najveće zlo naše lige, i to bez imalo pretjeravanja, ali dobro šta je tu je, sad si tu i moramo te dovest u normalu, bit će teško al se nadam da će dobro u tebi jednog dana ipak doći na vidjelo... :heart:
nema promjene :cool) ja sam kamen temeljac ove lige :kavica
djiki

Post by djiki » 20 Nov 2008, 10:18

zagi ti si moralna vertikala lige, prai preslik stanja u drzavi.....
djiki

Post by djiki » 20 Nov 2008, 11:56

ko zeli priki zagiju cestitat rodjendan nek ide na topic forum, rodjendani.....
zagadur

Post by zagadur » 20 Nov 2008, 12:16

djiki wrote:ko zeli priki zagiju cestitat rodjendan nek ide na topic forum, rodjendani.....
ne triba meni reklama
:cool)
djiki

Post by djiki » 22 Nov 2008, 00:30

odigrano prijateljsko punjenje ja zadovoljan, dobio redsa i ocajnog zamorca, izgubio od chileta. razvila se ostra politicka rasprava, u kojoj su hsp-pvac zagadur i djiki ispali protudrzavni elementi i jugounitaristi :-(
zagadur

Post by zagadur » 22 Nov 2008, 00:55

Image

i odmah smo ja i djiki drugarski dogovorili novu investiciju gdje će se da pere bendjola i ićina mečka
zagadur

Post by zagadur » 22 Nov 2008, 01:05

http://www.youtube.com/watch?v=PGr7Wwwqz4g
e sad će chile reć da doris nije bila kraljica torcide pa će pastat onu sliku sa maksimira o titu pa će ići na jubito i sve moguće hrvatske borbene šansone svalit na fejs nek raja vidi ko je rvat.ajmo chile hopa cupa skok jooooj
Locked