Draft 2009
Re: Draft 2009
NAPISAO SI NA IZLAZNIM VRATIMA SU CILE: i popis, molio bih te da dopises koga dajes ca od tih igraca....
kod drafta mogu biti osigurani samo igraci koji se 100% uzmu, oni u kombinaciji postaju free za sve!
kod drafta mogu biti osigurani samo igraci koji se 100% uzmu, oni u kombinaciji postaju free za sve!
sad doradjujem draft i u totalnoj banani sam, koliko kombinacija u picku materinu....
bice ludo
bice ludo
X,kad će ostali objavit igrače na odlasku?mi koji smo objavili popis smo u podredjenoj poziciji po menidjiki wrote:sad doradjujem draft i u totalnoj banani sam, koliko kombinacija u picku materinu....
bice ludo
Trebali smo stavit 18000 pts da bude manje kombinacija!!!djiki wrote:sad doradjujem draft i u totalnoj banani sam, koliko kombinacija u picku materinu....
bice ludo
Neki rade draft 15 dana a meni si dao Pleyku 2 sata defakto!!!!zagadur wrote:X,kad će ostali objavit igrače na odlasku?mi koji smo objavili popis smo u podredjenoj poziciji po menidjiki wrote:sad doradjujem draft i u totalnoj banani sam, koliko kombinacija u picku materinu....
bice ludo
istina tuntar i reds su duzni napisati, roni da da popis tebi koga se odrice zagi i cile da prodefinira svoje wannabe odlske
daj ne seri.dodjem po play u ladin gaj a on me već u rožacu zove das kad ću mu ga vratit evidentno da te prošla debakl-sezona pes-a totalno isfrustrilralabenx wrote:Neki rade draft 15 dana a meni si dao Pleyku 2 sata defakto!!!!zagadur wrote:X,kad će ostali objavit igrače na odlasku?mi koji smo objavili popis smo u podredjenoj poziciji po menidjiki wrote:sad doradjujem draft i u totalnoj banani sam, koliko kombinacija u picku materinu....
bice ludo
vidim da je odaziv strasan za popis igraca
sto se tice zamorceve sms poruke cu samo reci: jadni mi ako ti crvena ribica uspije provaliti foru
sto se tice zamorceve sms poruke cu samo reci: jadni mi ako ti crvena ribica uspije provaliti foru
ništa se ti djiki ne brini,ima zagaduro svoju politikudjiki wrote:vidim da je odaziv strasan za popis igraca
daj vise stavi popiszagadur wrote:ništa se ti djiki ne brini,ima zagaduro svoju politikudjiki wrote:vidim da je odaziv strasan za popis igraca
Ostaju:
Distin 760 Fra
Knight 610 =
C.Zapata 480 udinese
Virota Aust 350 Zagora Unešić
Malbranque Fra 730
Di Natale Ita Udinese 690
Scholes Man United 1170
Lavezzi Napole 480
Simons PSV 590
Rooney 1800
Kaquetz 450 free
Distin 760 Fra
Knight 610 =
C.Zapata 480 udinese
Virota Aust 350 Zagora Unešić
Malbranque Fra 730
Di Natale Ita Udinese 690
Scholes Man United 1170
Lavezzi Napole 480
Simons PSV 590
Rooney 1800
Kaquetz 450 free
http://www.pes-umag.issland.com/gotove/draft2005.htm
evo gledam ko je imao managerski nos tada (2005.) a ko nije, evo popisa igraca koji su dobri danas i onda i onikoji su puska danas
Bankovic + c.ronaldo,pires,adriano,langella
- robben , bojinov
Djiki + sergio ramos
- shevchenko, baros, joaquin, robinson, wright-phillips
od tadasnjih na 2008 je igrao samo mellberg
Tuntar + mancini, miccoli, drogba
- kirkland
naspram lani ostao samo miccoli
Reds +mendy, boa morte, cisse, odnokor, risse
-kewell
naspram lani ostao samo mendy
Benx +ferdinand , sutto , ronaldinho, larsson
- nema
naspram lani ni jedan igrac
Lampeon +landreau, puyol, yobo, exteberia, dyer, toure
- saviola
jel mguce da je lampeon najboolji skaut?
evo gledam ko je imao managerski nos tada (2005.) a ko nije, evo popisa igraca koji su dobri danas i onda i onikoji su puska danas
Bankovic + c.ronaldo,pires,adriano,langella
- robben , bojinov
Djiki + sergio ramos
- shevchenko, baros, joaquin, robinson, wright-phillips
od tadasnjih na 2008 je igrao samo mellberg
Tuntar + mancini, miccoli, drogba
- kirkland
naspram lani ostao samo miccoli
Reds +mendy, boa morte, cisse, odnokor, risse
-kewell
naspram lani ostao samo mendy
Benx +ferdinand , sutto , ronaldinho, larsson
- nema
naspram lani ni jedan igrac
Lampeon +landreau, puyol, yobo, exteberia, dyer, toure
- saviola
jel mguce da je lampeon najboolji skaut?
To je bio draft mogao si uzet ili 1,2 od 1000 a sada 4 ili 5 ču imat baš smo se srozali do kraja, mislim da ima Zagi prste u tome u dizanju drafta ili mi se samo čini!!!!
Last edited by benx on 02 Nov 2008, 12:23, edited 1 time in total.
davno prezvakana tema, htio bih te podsjetit da se draft lani srozao radi zamorca ali bogme i tebe koji si bio u panicibenx wrote:To je bio draft mogao si uzet ili od 1000 a sada 4 ili 5 ču imat baš smo se srozali do kraja mislim da ima Zagi prste u tome u dizanju drafta ili mi se samo čini!!!!
Ove godine sam htio popravit ali mi nije baš uspjelo uvijek če se pamtit da me Zagi obrlatio a ove godine opet na novo!djiki wrote:davno prezvakana tema, htio bih te podsjetit da se draft lani srozao radi zamorca ali bogme i tebe koji si bio u panicibenx wrote:To je bio draft mogao si uzet ili od 1000 a sada 4 ili 5 ču imat baš smo se srozali do kraja mislim da ima Zagi prste u tome u dizanju drafta ili mi se samo čini!!!!
Igrač lampič je jedan od najgorih u povjesti ali Scouter i nije baš loš!
Gledajući da sam godinama radio bolju Leeds II ekipu(Reading) nego Leeds I ja sam ipak najbolji scouter u povjesti kako bi Milas rekao Benx je šupak jer mi je radio ekipu!(djiki da ti vratim dj. stolicu)
najveci draft kiksevi:
Tuntar
Saha (djiki-roni-zagorec)
Reds
Boa Morte (zagadur)
Farfan (zagorec)
Benx
sutto (Zagorec)
seedorf (zagorec)
ferdinand (roni))
Henry (djiki)
J.Cole (djiki)
Larsson (chile)
Zagadur
Fernando Torres (Tuntar)
Djiki
Eto'o (Milas)
Tevez (tuntar)
Roni
Maniche (zagorec)
Saha (zagorec)
najmanje ispada da su grjesili zagadur i tuntar, a najvise benx...najbllje je trgovao Zagadur koji je mic po mic dosao do svega sto je htio
Kapa dole i kalachu koji je imao polusluzbeni Hull City u kojeg je stavio Messija koji je bio tada banana od 330 benx maraka
Tuntar
Saha (djiki-roni-zagorec)
Reds
Boa Morte (zagadur)
Farfan (zagorec)
Benx
sutto (Zagorec)
seedorf (zagorec)
ferdinand (roni))
Henry (djiki)
J.Cole (djiki)
Larsson (chile)
Zagadur
Fernando Torres (Tuntar)
Djiki
Eto'o (Milas)
Tevez (tuntar)
Roni
Maniche (zagorec)
Saha (zagorec)
najmanje ispada da su grjesili zagadur i tuntar, a najvise benx...najbllje je trgovao Zagadur koji je mic po mic dosao do svega sto je htio
Kapa dole i kalachu koji je imao polusluzbeni Hull City u kojeg je stavio Messija koji je bio tada banana od 330 benx maraka
ja govorim o tome kad je zagorca tradicionalno pred draft uvatila panika glede benxmaraka da si ti pristupio histeriji (radi cijene ferdinanda i rooneya-op.a.) i lanjski draft je dosta sjebo draz scoutinga, mada ove godine si isto tako imao pametniji stav i daft ce opet bit zanimljivbenx wrote:Gledajući da sam godinama radio bolju Leeds II ekipu(Reading) nego Leeds I ja sam ipak najbolji scouter u povjesti kako bi Milas rekao Benx je šupak jer mi je radio ekipu!(djiki da ti vratim dj. stolicu)
jsno mi je da me želiš diskreditirat ali si u totalnoj zabludi da želiš biti neutralan onda valjda znaš da te godine sam dao ča seedorfa i uzeo scholsa koji mi je te godine donio titulu zajednosa Forlanom prema tome to je največijob ikad ferdinanda nisam uzeo jer košta 1600 a umjesto sutta je došao Dstin Knight Zapata mislim da malo me želiš provocirat ili se kao obično kad ti paše ničeg ne sječas!