Kurac piše, ispod slike je datum registracije.maccro wrote:Piše ispod slikeDolenc wrote:Više ni ne piše kad je ko postovao.
Novi forum
Re: Novi forum
meni osobno je svejedno koji je skin. ionako svi zahtjevaju privikavanje, mada mi je prosilver najpregledniji, no nekako je tradicija da ovdje bude zelena boja
Uočio nakon dosta pomnijeg razgledavanja.
dolenc, daj rijesi tih zagorskih krumpira, cini se da dobro lupaju
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
Dodao sam PSN (PlayStation Network ID) podatak koji se može vidjeti u profile-u članova. Htjeo sam da se vidi odmah ispod avatara ali čini mi se da trenutno nema te opcije.
Stoga, molio bih sve vlasnike PS3-ojki da popune svoje PSN polje jer će nam vjerojatno uskoro trebati (FIFA, jelte )
I odmah da priupitam, Xbox360 ID? Wii ID? Nešto treće?
Stoga, molio bih sve vlasnike PS3-ojki da popune svoje PSN polje jer će nam vjerojatno uskoro trebati (FIFA, jelte )
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
da se sredit, iz međimurja kila - kuna, tamo ne znaju kud bi z njim...Chopa wrote:dolenc, daj rijesi tih zagorskih krumpira, cini se da dobro lupaju
- STINGer
- Čovjek koji je otkrio San Josea
Mislim da je sasvim dovoljna trojka... e sad, da li HR ili UK account?Veroneze wrote:Dodao sam PSN (PlayStation Network ID) podatak koji se može vidjeti u profile-u članova. Htjeo sam da se vidi odmah ispod avatara ali čini mi se da trenutno nema te opcije.
Druže Ante, što vi mislite kao najveći od svih svizaca?
Seratori, da li vidite lopte?
Ako ih ne vidite očistite cache.
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
- maccro
- Prokušani breljanski majstor
Evo clear cache button za firefox:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1801
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1801
maccro: "I ti si dao neki čudesan gol. Petom?"
Wallace: "Je, nemreš bolivit. Ali kako si ti branio, to je nešto neviđeno i nezapamćeno."
Wallace: "Je, nemreš bolivit. Ali kako si ti branio, to je nešto neviđeno i nezapamćeno."
Ja vidim, lijepo odrađeno.
Iako me malo smetala promjena, jerbo sam tradicionalista po opredjeljenju, ipak ću reći svaka čast na trudu i samo taki nastavi!
I got a pretty little mouth, underneath all the foaming...
- STINGer
Gdje da gledam pa ću ti reći... btw.. .koristim silverVeroneze wrote:Seratori, da li vidite lopte?
Za tebe nema lopti trenutno.STINGer wrote:Gdje da gledam pa ću ti reći... btw.. .koristim silverVeroneze wrote:Seratori, da li vidite lopte?
Vrati se ga getaway green, već se i WC-i i govna počinju vraćati.
E, da i mene to zanima. FIFA će mi biti prva PS3 online igra :). Ovoga, ja mogu igrati bez ozbira s kojim se accountom spojio?STINGer wrote: Mislim da je sasvim dovoljna trojka... e sad, da li HR ili UK account?
Druže Ante, što vi mislite kao najveći od svih svizaca?
You can't have everything. Where would you put it?
- STINGer
Ovo, upravo sam se čuo s drugom Antom i on veli da svi idemo na HR account
gdje to? meni sat i dalje pokazuje jedan premalo.
Eu não tenho que mostrar nada a ninguém. Não há nada a provar.