još jedanput ću apelirat na strpljenje, dosta opcija tamo su bili dodatni modovi koje ćemo aplicirat kako se stigne, idućih par dana će biti još dosta novicamaccro wrote:Par pitanja/zamjerki:
1. Zašto postoji BOARD INDEX (kao glavni forum) i ISSLAND FORUM (kao neki podforum)?
2. Ne vidi se tko je bio danas na forumu (ne da je to nešto prevažno, ali ipak), već samo tko je trenutno online
3. Maknite eksplodirajući smajli jer je zauzeo tri reda, pa da za sve one iza ne moramo klikat "View more smilies"
Novi forum
Re: Novi forum
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
Sjecas se da smo prije imali dva podforuma, jedan za ISS, drugi za sve ostalo ili tako nekako. E, tokom silnih premještanja su se stopili u jedan tako da u principu imamo još jedan nepotreban podnivo. Biti će sređeno.maccro wrote:1. Zašto postoji BOARD INDEX (kao glavni forum) i ISSLAND FORUM (kao neki podforum)?
Primjećeno je. Nešto ćemo već uraditi glede toga.maccro wrote:2. Ne vidi se tko je bio danas na forumu (ne da je to nešto prevažno, ali ipak), već samo tko je trenutno online
Sređeno. Dobro si ovo primjetio.maccro wrote:3. Maknite eksplodirajući smajli jer je zauzeo tri reda, pa da za sve one iza ne moramo klikat "View more smilies
Btw. što se ti bojiš ući u admin panel?
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
Zato što se bojim kako će se ponašati style-ovi sa modovima koje ćemo nabaciti, a i sa sitnim grafičkim izmjenama koje treba odraditi (vratiti jazavca )STINGer wrote:Zašto konačan? Pa neka svatko koristi koji mu odgovara... evo, ja sam na subsilver, on mi je najpreglednijiVeroneze wrote:
Dodat ću još skinova pa ćemo provući nekakvu anketu da odlučimo koji je konačan.
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
Treba što prije registrirati fifaland.com, moglo bi za koju godinu da vrijedi milijune.marte wrote:Opop, lijepo. Makar sam se previše naviko na onaj forum. Nego, kako se sve priprema za promjenu iemna sajta, čak se i fifin cover stavlja na forum, prije godinu dana je to bilo nezamislivo a vid sad.
To nabacivanje s Fifom je namjerno podjebavanje, što ne umanjuje činjenicu da je fifač postao vrlo dobar nogomet.
Trebalo nam je 6 godina da apgrejdamo forum. Za promjenu imena nam treba 60 godina.
Ja sam baš neki dan svoj forum konvertirao iz phpBB2 u phpBB3 (tj. nisam ja, nego moj prijatelj, jer imao sam paket PHP-Nuke+phpBB2 za što sam prvotno mislio da je fantastično, a kasnije shvatio da je najgora stvar na svijetu, pa je malo kompliciraniji način da se to obavi)
Isto tako sam i napravio novi skin za njega: link
Tako ako treba šta pomoći, na raspolaganju sam. Mogu i napraviti jedan identični skin onome starome sa phpBB2.
Od drugih ideja skinova mogu predložiti:
http://demo.phpbb3styles.net/index.php?style=23
http://demo.phpbb3styles.net/index.php?style=355
http://www.awesomestyles.com/demoforum/ ... p?style=61
Isto tako sam i napravio novi skin za njega: link
Tako ako treba šta pomoći, na raspolaganju sam. Mogu i napraviti jedan identični skin onome starome sa phpBB2.
Od drugih ideja skinova mogu predložiti:
http://demo.phpbb3styles.net/index.php?style=23
http://www.awesomestyles.com/demoforum/ ... p?style=61
Tovar madridista!
Više ni ne piše kad je ko postovao.
- maccro
- Prokušani breljanski majstor
Piše ispod slikeDolenc wrote:Više ni ne piše kad je ko postovao.
maccro: "I ti si dao neki čudesan gol. Petom?"
Wallace: "Je, nemreš bolivit. Ali kako si ti branio, to je nešto neviđeno i nezapamćeno."
Wallace: "Je, nemreš bolivit. Ali kako si ti branio, to je nešto neviđeno i nezapamćeno."
- maccro
Nije baš sređeno, i dalje za sve smajlije iza moramo klikat na "View more smilies". Mislio sam da bude sve s lijeve strane, a neke glomazne smajlije izbaci skroz.Veroneze wrote:Sređeno. Dobro si ovo primjetio.maccro wrote:3. Maknite eksplodirajući smajli jer je zauzeo tri reda, pa da za sve one iza ne moramo klikat "View more smilies
- maccro
Apsolutno uvažavam, ovo su samo moje zamjerke.poglavica wrote:još jedanput ću apelirat na strpljenje
ovaj griverov prijedlog za template mi je ok:
ako se stigne i imadne volje, ubacite ga da vidimo kako ce izgledati
ako se stigne i imadne volje, ubacite ga da vidimo kako ce izgledati
- STINGer
- Čovjek koji je otkrio San Josea
Dobra <- zašto ovaj smajli sad ovako izgleda?!Veroneze wrote:
Treba što prije registrirati fifaland.com, moglo bi za koju godinu da vrijedi milijune.
To nabacivanje s Fifom je namjerno podjebavanje, što ne umanjuje činjenicu da je fifač postao vrlo dobar nogomet.
Trebalo nam je 6 godina da apgrejdamo forum. Za promjenu imena nam treba 60 godina.
Što se tiče imena možda se može na logo-u, ovome gore poviše Konami vs EA, dodati malo slovo f ispred Iss pa da piše
fIssLand
Ono, čisto zajebancije radi i zadovoljavanja forme zbog, glede i unatoč nove igrice.
- STINGer
- Čovjek koji je otkrio San Josea
I daj neka netko pomogne jer nisam sreo debilnijeg foruma za moderiranje od ovoga
Dakle, s ovoga viewtopic.php?f=13&t=2256&start=60 zadnjih sedam postova (počev od onog mog Šakom u glavu, nogom u jaja, dva prsta u nos prebaciti u ovaj topik viewtopic.php?f=25&t=2282
Hvala
Dakle, s ovoga viewtopic.php?f=13&t=2256&start=60 zadnjih sedam postova (počev od onog mog Šakom u glavu, nogom u jaja, dva prsta u nos prebaciti u ovaj topik viewtopic.php?f=25&t=2282
Hvala
e to ne ide bez moda odnosno prtljanja po skriptiSTINGer wrote:I daj neka netko pomogne jer nisam sreo debilnijeg foruma za moderiranje od ovoga
Hvala
još nisam stig'o niti jednu otvorit, niti ću danas...
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
- alst
- Osvajač BSC-a 2007.
Vidi, vidi... trebat će malo navikavanja, al sve u svemu
Ivano legendo, da si ga zviznuo šakom u bradu bilo bi još bolje - ali dobro je i ovako
- alst
- Osvajač BSC-a 2007.
Ne, ne ne valja ovo ništa.. bez onog govno je odletjelo, zasrao si i sličnih divota to više nije to
Ivano legendo, da si ga zviznuo šakom u bradu bilo bi još bolje - ali dobro je i ovako
Da si samo čuo pogijev tužni glas kad je shvatio da mu seratorski jezik neće preživjeti konverziju.alst wrote:Ne, ne ne valja ovo ništa.. bez onog govno je odletjelo, zasrao si i sličnih divota to više nije to
Ponovo će to on, nije problem.
Izvukao sam ovoga -> s donje stranice, čini mi se kao dostojna zamjena.STINGer wrote:Dobra <- zašto ovaj smajli sad ovako izgleda?!
otvaram peticiju za povratak jazavca u zaglavlje foruma, ovo je prevrsilo svaka mera
Evo, samo što nije.djiki wrote:otvaram peticiju za povratak jazavca u zaglavlje foruma, ovo je prevrsilo svaka mera