BIRO ZA OZALOSCENE iliti Knjiga zalbi...
Re: BIRO ZA OZALOSCENE iliti Knjiga zalbi...
I evo nas...nakon samo 6 godina nadogradili smo forum.
Švrljajte, probajte nove stvari ako ih nadjete i ne zamarajte se pretjerano izgledom na kojem se radi. Mislim da možete u control panelu izabrati jednu od ponudjenih tema ako vam se ova ne svidja.
Za sada jedino negativnoga što sam primjetio je da smo popušili "naša" slova, što je i bilo očekivano. Ako vidite grešku slobodno ju ispravite (ako možete).
Uživajte.
Flash opcija:
Švrljajte, probajte nove stvari ako ih nadjete i ne zamarajte se pretjerano izgledom na kojem se radi. Mislim da možete u control panelu izabrati jednu od ponudjenih tema ako vam se ova ne svidja.
Za sada jedino negativnoga što sam primjetio je da smo popušili "naša" slova, što je i bilo očekivano. Ako vidite grešku slobodno ju ispravite (ako možete).
Uživajte.
Flash opcija:
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
Re:
da, uvijek protiv modernog nogometa... nije mi jasno kako se veličine pes-a koje petkovima susrećem u hvidri tako olako rješavaju svoje mladosti... tuga i nevjerica...Daxter wrote:Jebo fifaland. Protiv modernog nogometa.
issland per sempre...
istra ti materina!
- ant
- Čovjek koji je otkrio Raula i Neuera, a ima lavovske zasluge i glede Lahma
- PSN: antD5Z
Meni nije jasno kako neki video igru dozivljavaju zivotnom obavezom
Ako se to i dogodi i predje se na FIFA-u (u sto jos uvijek sumnjam), to nece biti ni prva niti posljednja (nadam se) promjena igre, platforme, prostora, sistema drafta i svega ostalog sto cini nasa druzenja zabavnim. Ne i ovisnim.
Ako se to i dogodi i predje se na FIFA-u (u sto jos uvijek sumnjam), to nece biti ni prva niti posljednja (nadam se) promjena igre, platforme, prostora, sistema drafta i svega ostalog sto cini nasa druzenja zabavnim. Ne i ovisnim.
mrav na odmoru
ja se bogami vraćam korijenima, u petak donosim drvenu tablu s igračima na federima (ako je nadjem negdje na dnu ormara) i kad vidiš(te) šablonu biti će
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
- STINGer
- Čovjek koji je otkrio San Josea
Opa... znači ja i Djikson u oporbu, i Klaun također (lele, što sam doživijo
A dobro, ni revolucija nije problem
A dobro, ni revolucija nije problem
meni se novine dopadaju, ko vas sve sljivi. napokon forum koji ima sve funkcije koje danasnji forumi moraju imati
- sarray-man
- Reprezentativac s manekenkom
Apsolutno je nebitno koja se igra igra i kako se zove forum!!
Mi smo tu zbog druženja i zajebancije, pa nisam jednom došao u HVIDRU i samo cugao i žderao sa redikulima koje volim i sa kojima kruh/ćevap/pivu/kontroler djelim.. Pa makar se igrao hrkljuš09 ili Pro evolution hrkljuš..
Mi smo tu zbog druženja i zajebancije, pa nisam jednom došao u HVIDRU i samo cugao i žderao sa redikulima koje volim i sa kojima kruh/ćevap/pivu/kontroler djelim.. Pa makar se igrao hrkljuš09 ili Pro evolution hrkljuš..
- STINGer
A pa nije baš tako... valjda smo postali i poznati u bližoj okolici kao IssLand... to isto ko da Dinamo jope postane HAŠK. E pa neće moći drugovi Tuđmani
a kako ste prebolljeli Jugoslaviju, a pitat ću i pokojnu babu kako joj je to uspjelo s Austrougarskom
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
- STINGer
Ja još uvijek govorim "druže"
- ant
- Čovjek koji je otkrio Raula i Neuera, a ima lavovske zasluge i glede Lahma
- PSN: antD5Z
Nije mi jasno zasto si ti narucio FifuSTINGer wrote:A pa nije baš tako... valjda smo postali i poznati u bližoj okolici kao IssLand... to isto ko da Dinamo jope postane HAŠK. E pa neće moći drugovi Tuđmani
mrav na odmoru
- STINGer
Nije mi jasno pitanje
dobar odgovor kolega, u vama leži političar!STINGer wrote:Nije mi jasno pitanje
Eu não tenho que mostrar nada a ninguém. Não há nada a provar.