benx wrote:FOJBA JE BILA ODLIČNA KALACH PRE MIRAN ALI POZITIVAN I NA KRAJU NAŽALOST NE MOGU OBEČAT DOLENCU DA ČU S NJIM IGRAT JER SAM SE OŽENIO ZA KALACHA PRIJE 16 GODINA U FIRMI MULTIMAT DOK JE JUKICA RADIO I DOK SMO SKUŽILI DA VOLIMO LEE CHAPMANA RODNEY WALLACA I JOHN LUKICA!
Fojba 2008 - dogovori
e da, to su neke neraskidive veze... ima tu puno više od običnog prijateljstva tako da dolenc sorry i sa moje strane...
kako zaboravit kad smo djikiju krali ferero roše, špijunirali djikija kad nam nije dao da igramo a mazio se sa curom, kad nas stari ićo nije prepoznao na vratima... da ne spominjem kako sam samo ja bio dobrodošao kod pavice i eugena dok neke nisu tangirali... a leeds je priča za sebe, da ne govorim o napoliju...
benx, obećajem da ću slijedeći put biti koncentriran i relativno trijezan barem u skupini... je to ok?
kako zaboravit kad smo djikiju krali ferero roše, špijunirali djikija kad nam nije dao da igramo a mazio se sa curom, kad nas stari ićo nije prepoznao na vratima... da ne spominjem kako sam samo ja bio dobrodošao kod pavice i eugena dok neke nisu tangirali... a leeds je priča za sebe, da ne govorim o napoliju...
benx, obećajem da ću slijedeći put biti koncentriran i relativno trijezan barem u skupini... je to ok?
istra ti materina!
Pokušo je jednog monstruma meni prepisat jer djiki je več ponunio kokckice u djariju...........................................Kalach wrote:šta se sad benxu ulizuješ...zagadur wrote:chile je top proizvod djikijeve tvornice monstruma,naravno ja sam van konkurencije jer mene je stvorio benxreds wrote:u šta si se ti čile pretvorio...