Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
-
djiki
Kalach wrote:već čujem kako je prika milas izbačen iz like jednoglasnom odlukom djikija i zagadura... užas... još jednom dokazujete kako je sve manje ljudsko biće u vama... za zagija ništa čudno ali polako učenik postaje učitelj... jebat ga, zagaduro je napravio veći i bolji laboratorij od djikija i sad je on glavna faca u gradu... e da...
Ja sam za izbacivanje Milasa iz lige izjednostavna razloga njegova ponasanja u zadnje vrijeme na turnirima di samo spava i igra preko kurca, di nije prstom nikad nista mrdnuo za ligu, i kao kulminacija svega ponasanje na fojbi di smo ga em cekali a 100% nije radio te zbog odlaska i pustanja ljudi koji su napravili 300-tinjak kilometra u jednom smjeru a on mora ici ca, po meni klasicno pljuvanje u lice! Srao sam uvijek po Fonjiju ali Fonji je za njega Loewe tv na 100 hz!
Isto tako su se ocitali i Zagi i Chile, Tuntara se jos nije pitalo, Benx ko pizda mudro suti , a cak i Androcec (koji je u biti ako cemo iskrenoi spasio guzicu Zagiju kad sam ja bio u namjeri da ga se izbaci za sva vremena) koji uvijek ima ulogu mirotvorca i spustatelja tenzija se dvoumi!Zato ne kaki kad neznas situaciju
-
benx
Imaš pravo ali možda bi on jedva čekao da ga se izbaci!
-
Chile
milasu svinjo debela nema oprosta!
dok ga mofica ne nogira on neće imati volje igrati!!!
predlažem kirbija!
-
djiki
milasa treba obrijat (i brkove i ledja) sa let lampom za pocetak, poslije ga kamenovati, lincvati i vuci sa BMW-om po sljunku ispred Benxove zgrade
-
tuntar
Fojba je bila super
,đikiju i zagiju dajem ocjenu 10,5 za organizaciju,hranu,pice(primjedba je DI JE LAŠKO PIVO
).Sta se tice milasa trebalo bi se dogovorit,vidit dali zeli igrat u pes ligi.
VRATIMO PERA BANKOVIČA
-
Kalach
- Traži ga Real Madrid
-
tuntar wrote:Fojba je bila super
,đikiju i zagiju dajem ocjenu 10,5 za organizaciju,hranu,pice(primjedba je DI JE LAŠKO PIVO
).Sta se tice milasa trebalo bi se dogovorit,vidit dali zeli igrat u pes ligi.
VRATIMO PERA BANKOVIČA
znaš da ga neće vratiti jer je bi onda imali još manje šanse za osvajanje lige, odnosno 2. mjesta...
tuntar, šta ove vaše slovenske tipkovnice nemaju meko ć po defaultu?
istra ti materina!
-
zagadur
posljednja trećina posljednjeg prvenstva na pes 2008 upriličit će se u utorak 7. listopada u 18 časova.ujedno zasjedat će UO lige sa dvije točke dnevnog reda: 1. fojba i 2. milas.ne moram ni naglašavat da ćemo ja i benx držat glavnu riječ
-
Chile
-
benx
zagadur wrote:posljednja trećina posljednjeg prvenstva na pes 2008 upriličit će se u utorak 7. listopada u 18 časova.ujedno zasjedat će UO lige sa dvije točke dnevnog reda: 1. fojba i 2. milas.ne moram ni naglašavat da ćemo ja i benx držat glavnu riječ
Bit ču na satrani milasa jer je jedini imao muda bit dobar svama i vrtiti rukom da nisam normalan a meni dolazit doma i slušat i špijunirat i izmišlat svakojake njegove vizije!
-
Kalach
- Traži ga Real Madrid
-
i ja sam na strani milas kao i moj kum dolomitočec...
istra ti materina!
-
djiki
Kalach wrote:i ja sam na strani milas kao i moj kum dolomitočec...
sto si ga vec obrlavio kuma?
a benx ko uvijekmuda ko u djikija
u svakom slucaju ima pravo se pravdat na turniru, mada mislim da nece bit iskren, neznam zasto
-
benx
djiki wrote:Kalach wrote:i ja sam na strani milas kao i moj kum dolomitočec...
sto si ga vec obrlavio kuma?
a benx ko uvijekmuda ko u djikija
u svakom slucaju ima pravo se pravdat na turniru, mada mislim da nece bit iskren, neznam zasto
[
Ko je doveo Milasa u ligu?
-
zagadur
zbog obilaska ukrajnskih zatvora druga chileta,turnir se prebacuje na ponedjeljak 6. listopada u 18 časova.što se tiče milasa svi znamo da se ga neće izbacit iz lige jer će titanicočec opet bit pravednik medju narodima i heroj. ovakav pristup milasa prema ligi i fojbi više nema smisla.da je on iskren sve bi bilo ok ali on laže i obmanjuje i tu vidim najveći problem
-
Chile
nemože ni u ponedjeljak jer idemo na croatiju sesvete pa ću ostati u zg-u da se nevračam na jedan dan! hvala na razumjevanju
-
zagadur
Chile wrote:nemože ni u ponedjeljak jer idemo na croatiju sesvete pa ću ostati u zg-u da se nevračam na jedan dan! hvala na razumjevanju
e sad da vidim djikija i kompaniju kako će imat muda da ti očitaju bukvicu radi ovog.
u svakom slučaju nije u redu da liga mora biti taoc tvojih sranja.ovo ti nije prvi put
-
Chile
daj ne seri. šta zbog lige nesmijem ići na utakmice. zbog tebe smo prošlo ljeto igrali do 4 ujutro a u 6 sam se dizao za posao. zato neseri!!!
-
poglavica
- Stariji Svodnik
-
zagadur wrote:liga mora biti taoc tvojih sranja
dajem lijevo mudo za ovakvu elokvenciju
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
-
zagadur
Chile wrote:daj ne seri. šta zbog lige nesmijem ići na utakmice. zbog tebe smo prošlo ljeto igrali do 4 ujutro a u 6 sam se dizao za posao. zato neseri!!!
želim čuti djikijevo razmišljanje.to mora da će biti neka diplomatska rečenica iz notesa dr. šime djodana
-
zagadur
chile jel može da ako završiš u ukrajnskom zatvoru da te izbacimo iz lige?
-
Chile
šta uopće raspravljamo o tome. nema me od 5. do 14. 10 i gotovo. nađi drugi termin