DOLENC JA POZNAM TU ŽENU JA SAMO JAKO DOBAR S NJOM INAČE SAM BIO ODLIKAŠ I UVIJEK SAM BIO U ZBORNICI SA TIM PROFEŠOREŠIMAdjiki wrote:dolenc ti si bolestan stara mi ima 6 bankipoglavica wrote:mislim da očekujemo još nekih izvještaja
FOJBA 2008 - izvjestaj i slike
ili da testira benbaru na autocesti ri - vz i poslije da metne eurokuku i da vuce teret na lancu po zagorskim bregimaKalach wrote:još par ovakvih postova i moguće je da djiki podere wild cartuDolenc wrote:Vidim ima dosta njih iskustva sa navedenom gospođom. U pojedinim trenucima osjetim tugu što nisam u njihovoj poziciji.
jel netko javio benxu da je pokupio vanjinu bolest češkanja desnog uha?tata wrote:http://www.youtube.com/watch?v=-E1qItdneV4
za početak jedan isječak...
idem polako uplodowat sve na jubito, pa stavim linkove
?!?Chile wrote:to samo ja koristim u našoj ligi! ante jažić je legendaChopa wrote:malo me zacudilo sto su neki u cudu gledali kad smo namjestali pressing, offside trap, counter attack,opp side attack, manual golmana al ocito je ipak da smo mi profiji, stoga jazoni ima pravo, bilo bi pravo iznenadjenje da ovo nismo uzeli
- tata
- Čovjek koji je otkrio LeBrona i Akognona ter izmislio i otkrio Lahma, Bakambua i Dzyubu
- PSN: Tata_13
Re: FOJBA 2008 - izvjestaj i slike
Benx i dalje sumnja
sumnjive radnje part II
malo nogometa
kalach je bez komentara
sumnjive radnje part II
malo nogometa
kalach je bez komentara
Ja sam IDIOT. Rinse and repeat.
i ja cu dogovarat podsvjesno
ajme prica o penalu opet
o tome kako se benx predao prije zadnje utakmice necu ni da komentarisem (jedino da je veci gust mi njih izbacit nego osvojiti prvo mjesto )
ajme prica o penalu opet
o tome kako se benx predao prije zadnje utakmice necu ni da komentarisem (jedino da je veci gust mi njih izbacit nego osvojiti prvo mjesto )
daj djiki ne seri... da vam je kojim slučajem igrala šta ta utakmica usrao bi sa kao i svaki put... ovako rasterećeno ste odigrali solidno iako smo imali masu šansi sa izjednačit što je po gledateljima bio realan ishod... čestitke u svakom slučaju ali ostaje ono ali...
istra ti materina!
da mi je samo bilo snimit kako si se tres'o na koreografiji pasquette... da ne govorim kad je krenulo nizbrdo...
znam da je sad smješno polemizirati ali nikad ni'ko neće shavtiti koliko te utakmice značile nama četvorici ma koliko se pisalo o tome...
da ne govorim o najsmješnijoj izjavi na turniru čiji je kreator zagaduro...
prije njihove utakmice sa chopom i zbornajom.... "a sada derbi!"
znam da je sad smješno polemizirati ali nikad ni'ko neće shavtiti koliko te utakmice značile nama četvorici ma koliko se pisalo o tome...
da ne govorim o najsmješnijoj izjavi na turniru čiji je kreator zagaduro...
prije njihove utakmice sa chopom i zbornajom.... "a sada derbi!"
istra ti materina!