Ja sam imislio nogomet za sve njih osim tebe!Kalach wrote:benx, brzo joypad u ruke i treniraj... imaš nešto više od 30 sati da digneš kvalitetu igre jer će biti dramenshish ako ispadnemo u skupini...
Fojba 2008 - dogovori
i ja sam izmislio nogomet za svih njih osim za tebe...benx wrote:Ja sam imislio nogomet za sve njih osim tebe!Kalach wrote:benx, brzo joypad u ruke i treniraj... imaš nešto više od 30 sati da digneš kvalitetu igre jer će biti dramenshish ako ispadnemo u skupini...
imam neki dobar osjećaj samo da nas ne izdaju emocije...
istra ti materina!
samo ako je gđa ruskinja porijeklom, prijatelj svake obitelji je tako navikao naime, ništa osobnoKalach wrote:ok, onda će dolenc spavati sa gđom zagorec...zagadur wrote:oprostite gospodine predsjedavajući ali kod moje malenkosti ima mjesta samo za dvoje ljudi.jebiga....Kalach wrote: zagaduro je pak pokupio vrhnje dobivši na čuvanje dolenca, kluzoa i kostreta...
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
opet će te dobit po tamburi,benx će pobjeć doma a ti kalach češ u 4 ujutro tražit da se igra turnir u singlovima samo da bi isprao ljagu sa sebeKalach wrote:i ja sam izmislio nogomet za svih njih osim za tebe...benx wrote:Ja sam imislio nogomet za sve njih osim tebe!Kalach wrote:benx, brzo joypad u ruke i treniraj... imaš nešto više od 30 sati da digneš kvalitetu igre jer će biti dramenshish ako ispadnemo u skupini...
ja se samo sjećam kad je kod tebe bila koncentracija bijesa, gorčine, ljubomore za ubit 3 mamuta i 5 tiranosaurusa...zagadur wrote:opet će te dobit po tamburi,benx će pobjeć doma a ti kalach češ u 4 ujutro tražit da se igra turnir u singlovima samo da bi isprao ljagu sa sebeKalach wrote:i ja sam izmislio nogomet za svih njih osim za tebe...benx wrote: Ja sam imislio nogomet za sve njih osim tebe!
onda si opet izvukao priču da maradona samo visinu nema 99...
i naravno nastavio skakati, derati se i provocirati sve dok se nisi potrošio... uh kako je teško biti zagaduro u životu...
istra ti materina!
ajme koji uzajamni felacio za izrigati seKalach wrote:i ja sam izmislio nogomet za svih njih osim za tebe...benx wrote:Ja sam imislio nogomet za sve njih osim tebe!Kalach wrote:benx, brzo joypad u ruke i treniraj... imaš nešto više od 30 sati da digneš kvalitetu igre jer će biti dramenshish ako ispadnemo u skupini...
Nova afera vezana za fojbu!
Naime nekad cijenjeni djelatnik PES Umag lige , danas esul V.K.(30) umjesto da bude domacin mini turnira u prostorijama kluba navijaca se nije pojavio vec je pijancevou zloglasnoj i proustasko orijentiranoj Hvidri spominjujuci ime Bozje uzalud, tj. Sammira....
U medjuvremenu na cijedilu je ostalo izaslanstvo umaskih Fojbasa u sastavu Djiki, Zagadur, Kill Bill Androcec, Roni Fonji i Milasstein koji su zastavicama (Hr, HR-HB, YU, Uruguay , Brasil, Istra) ceklai prve jazavce pred prostorom sa sendvicima od Brackog prsuta i vinom iz Ličkih kleti....
E V.K. minus ko lakat od organizatora!
Naime nekad cijenjeni djelatnik PES Umag lige , danas esul V.K.(30) umjesto da bude domacin mini turnira u prostorijama kluba navijaca se nije pojavio vec je pijancevou zloglasnoj i proustasko orijentiranoj Hvidri spominjujuci ime Bozje uzalud, tj. Sammira....
U medjuvremenu na cijedilu je ostalo izaslanstvo umaskih Fojbasa u sastavu Djiki, Zagadur, Kill Bill Androcec, Roni Fonji i Milasstein koji su zastavicama (Hr, HR-HB, YU, Uruguay , Brasil, Istra) ceklai prve jazavce pred prostorom sa sendvicima od Brackog prsuta i vinom iz Ličkih kleti....
E V.K. minus ko lakat od organizatora!
dobro hoće li procuriti ikakav demo ili privju od dešavanja na fojbi?
sve što sam do sada jedva iskamčio je da je 13 došljaka i 7 domaćina, chopa dobio na poklon vijenac (uvijek chopa nešto dobije, onda lucy, sada vijenac...), čuo sam i da su se već nažderali jedanput, napili dvaput i da su domaćini ostvarili poviestni uspjeh postigavši gostima 2 gola, a primili samo 1 (tucet)...
tugu neprisustva ublažava mi samo teški mamurluk od noćašnje pive
sve što sam do sada jedva iskamčio je da je 13 došljaka i 7 domaćina, chopa dobio na poklon vijenac (uvijek chopa nešto dobije, onda lucy, sada vijenac...), čuo sam i da su se već nažderali jedanput, napili dvaput i da su domaćini ostvarili poviestni uspjeh postigavši gostima 2 gola, a primili samo 1 (tucet)...
tugu neprisustva ublažava mi samo teški mamurluk od noćašnje pive
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
Ja sam uvjeren 200% da ćeš ti slijedeči turnir u parovima odigrat sa nekim drugim u paru (moš mislit). Još kad bi imao pravo glasa... E benki, benki...benx wrote:Nažalost utakmica je blokirana jer je partner izjavio da je bio samo 3 minute uzbudjen za osvajanje turnira, tako da sa tom voljom njegovom niti sa Manchesterom ne bi osvojili ništa!Chile wrote:možda sam dao i preveliki koeficijent
u biti hlace i bermud nosi kalach u toj vezireds wrote:Ja sam uvjeren 200% da ćeš ti slijedeči turnir u parovima odigrat sa nekim drugim u paru (moš mislit). Još kad bi imao pravo glasa... E benki, benki...benx wrote:Nažalost utakmica je blokirana jer je partner izjavio da je bio samo 3 minute uzbudjen za osvajanje turnira, tako da sa tom voljom njegovom niti sa Manchesterom ne bi osvojili ništa!Chile wrote:možda sam dao i preveliki koeficijent