Umag Calling 2008B
koji si ti lik! pa nisam ja napravio grupu. pa nisam lud da sam sebi radim grupudjiki wrote:drug chile nakon 3 godine polako ulazi u duh pes umag lige postajuci polako pravi redikul, naime zbog privodjenja na krimeji (kalachev najdrazi stadion) osnovao je sam sebi skupinu za potporu samom sebi na facebooku, palac gore za naseg mladog asa
nis free cavlek ko ga zeli podrzat
e cile, cile...djiki wrote:drug chile nakon 3 godine polako ulazi u duh pes umag lige postajuci polako pravi redikul, naime zbog privodjenja na krimeji (kalachev najdrazi stadion) osnovao je sam sebi skupinu za potporu samom sebi na facebooku, palac gore za naseg mladog asa
nisam ja napravio grupu!!!reds wrote:e cile, cile...djiki wrote:drug chile nakon 3 godine polako ulazi u duh pes umag lige postajuci polako pravi redikul, naime zbog privodjenja na krimeji (kalachev najdrazi stadion) osnovao je sam sebi skupinu za potporu samom sebi na facebooku, palac gore za naseg mladog asa
medunjanin nin nin ninChile wrote:Recreativo i Athletic iz Bilbaoa su u samo pet minuta došli do konačnog rezultata. Domaćini su poveli u 71. minuti golom napadača Javi Guerrera, a u 76. je izjednačio David Lopez. Valladolid je na svom terenu svladao Almeriju pogocima Alvara Rubija (66) i Harisa Medunjanina (90).
MEDUNJANIN
http://www.24sata.com/sport/clanak/r-ko ... =main_page
ja nevjerujem! kovač dobio 4 utakmice neigranja zbog "prekršaja" nad đo kolom! a onaj tejlor koji je sjebao eduarda je bio dobio samo 3!!!
nešto smo se gadno zamjerili uefi
ja nevjerujem! kovač dobio 4 utakmice neigranja zbog "prekršaja" nad đo kolom! a onaj tejlor koji je sjebao eduarda je bio dobio samo 3!!!
nešto smo se gadno zamjerili uefi
Čovjek vam je objasnio o čemu se ovdje radi... sramota...
http://www.24sata.com/sport/clanak/na-t ... iza/81772/
http://www.24sata.com/sport/clanak/na-t ... iza/81772/
već čujem kako je prika milas izbačen iz like jednoglasnom odlukom djikija i zagadura... užas... još jednom dokazujete kako je sve manje ljudsko biće u vama... za zagija ništa čudno ali polako učenik postaje učitelj... jebat ga, zagaduro je napravio veći i bolji laboratorij od djikija i sad je on glavna faca u gradu... e da...
istra ti materina!
Već se šuška po banskim dvorima o javnoj ponudi dionica labaratorija Via Pegulota Milanstein! po cijeni kao i Ht-a 265 kn po dionici!Kalach wrote:već čujem kako je prika milas izbačen iz like jednoglasnom odlukom djikija i zagadura... užas... još jednom dokazujete kako je sve manje ljudsko biće u vama... za zagija ništa čudno ali polako učenik postaje učitelj... jebat ga, zagaduro je napravio veći i bolji laboratorij od djikija i sad je on glavna faca u gradu... e da...
Zbog svoja dva propusta na Fojbi dajem mandat na raspolaganje. Multitap i to stzo sam imao povjerenje da ce Milas auto pun stvari uspijet isrcat u Kanegri, a ne da ce zaboravit izvadit 10 litara vina iu damejani koje se skoro ne vide ruku na srce....zagadur wrote:da nebi bilo sve lijepo i krasno.na sljedećem UO lige tražit ću kompletnu ostavku vodstva lige i predsjednika organizacijskog odbora fojbe 2008.
to je kao da chile obeća da će prvog pratitelja ostaviti na -15 a na kraju tuntar zaostane samo 14 bodova i stavi mandat na raspolaganje...djiki wrote:Zbog svoja dva propusta na Fojbi dajem mandat na raspolaganje. Multitap i to stzo sam imao povjerenje da ce Milas auto pun stvari uspijet isrcat u Kanegri, a ne da ce zaboravit izvadit 10 litara vina iu damejani koje se skoro ne vide ruku na srce....zagadur wrote:da nebi bilo sve lijepo i krasno.na sljedećem UO lige tražit ću kompletnu ostavku vodstva lige i predsjednika organizacijskog odbora fojbe 2008.
istra ti materina!