Umag Calling 2008B

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
djiki

Post by djiki » 24 Sep 2008, 00:09

http://www.net.hr/crnakronika/page/2008 ... 95006.html

rogic opet jase :cool) :-(
skakat cete vise od blanke vlasic, nisam bio 45 godina u zatvoru nego samo 25!!! :-D
zagadur

Post by zagadur » 24 Sep 2008, 06:57

djiki wrote:starno katastrofa novi semafor pa tako u kurcu display
bilo bi mu bolje da se ukljući u organizaciju a ne da pastira gluposti koje su na drugom topicu već 3 dana :-(
djiki

Post by djiki » 24 Sep 2008, 12:50

drug chile nakon 3 godine polako ulazi u duh pes umag lige postajuci polako pravi redikul, naime zbog privodjenja na krimeji (kalachev najdrazi stadion) osnovao je sam sebi skupinu za potporu samom sebi na facebooku, palac gore za naseg mladog asa :cool)
nis free cavlek ko ga zeli podrzat
Chile

Post by Chile » 24 Sep 2008, 13:51

djiki wrote:drug chile nakon 3 godine polako ulazi u duh pes umag lige postajuci polako pravi redikul, naime zbog privodjenja na krimeji (kalachev najdrazi stadion) osnovao je sam sebi skupinu za potporu samom sebi na facebooku, palac gore za naseg mladog asa :cool)
koji si ti lik! pa nisam ja napravio grupu. pa nisam lud da sam sebi radim grupu
djiki

Post by djiki » 24 Sep 2008, 15:40

ovakve gluposti ni zagi ne radi :-D
g.jpvanovic totalno ulazi u moju definiciju krvozednih ustascie of australia, borio se jedino za stranu penziju i sad jede govna pizdarijama....
djiki

Post by djiki » 24 Sep 2008, 21:14

borac za pravdu ili materijal za pes umag ligu?

http://www.youtube.com/watch?v=zGQMq3hNv-g
reds

Post by reds » 26 Sep 2008, 11:48

djiki wrote:drug chile nakon 3 godine polako ulazi u duh pes umag lige postajuci polako pravi redikul, naime zbog privodjenja na krimeji (kalachev najdrazi stadion) osnovao je sam sebi skupinu za potporu samom sebi na facebooku, palac gore za naseg mladog asa :cool)
e cile, cile... :-( :-(
Chile

Post by Chile » 26 Sep 2008, 12:47

reds wrote:
e cile, cile... :-( :-(
nisam ja napravio grupu!!!
Chile

Post by Chile » 26 Sep 2008, 18:59

Recreativo i Athletic iz Bilbaoa su u samo pet minuta došli do konačnog rezultata. Domaćini su poveli u 71. minuti golom napadača Javi Guerrera, a u 76. je izjednačio David Lopez. Valladolid je na svom terenu svladao Almeriju pogocima Alvara Rubija (66) i Harisa Medunjanina (90).

MEDUNJANIN :rofl3
djiki

Post by djiki » 26 Sep 2008, 19:12

Chile wrote:Recreativo i Athletic iz Bilbaoa su u samo pet minuta došli do konačnog rezultata. Domaćini su poveli u 71. minuti golom napadača Javi Guerrera, a u 76. je izjednačio David Lopez. Valladolid je na svom terenu svladao Almeriju pogocima Alvara Rubija (66) i Harisa Medunjanina (90).

MEDUNJANIN :rofl3
medunjanin nin nin nin :-D
Chile

Post by Chile » 26 Sep 2008, 19:56

http://www.24sata.com/sport/clanak/r-ko ... =main_page

ja nevjerujem! kovač dobio 4 utakmice neigranja zbog "prekršaja" nad đo kolom! a onaj tejlor koji je sjebao eduarda je bio dobio samo 3!!!
nešto smo se gadno zamjerili uefi
djiki

Post by djiki » 26 Sep 2008, 20:17

bolje da ne igra, tako i tako je propunjanin
reds

Post by reds » 27 Sep 2008, 09:31

Čovjek vam je objasnio o čemu se ovdje radi... :-( :-( :-( sramota...
http://www.24sata.com/sport/clanak/na-t ... iza/81772/
zagadur

Post by zagadur » 28 Sep 2008, 17:54

da nebi bilo sve lijepo i krasno.na sljedećem UO lige tražit ću kompletnu ostavku vodstva lige i predsjednika organizacijskog odbora fojbe 2008. :crvenakarta2 :toljaga
reds

Post by reds » 29 Sep 2008, 11:57

zagadur wrote:da nebi bilo sve lijepo i krasno.na sljedećem UO lige tražit ću kompletnu ostavku vodstva lige i predsjednika organizacijskog odbora fojbe 2008. :crvenakarta2 :toljaga
uživajmo u hvalospjevima...nemoj nam odmah kvarit atmosferu... :-(
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 29 Sep 2008, 12:07

već čujem kako je prika milas izbačen iz like jednoglasnom odlukom djikija i zagadura... užas... još jednom dokazujete kako je sve manje ljudsko biće u vama... za zagija ništa čudno ali polako učenik postaje učitelj... jebat ga, zagaduro je napravio veći i bolji laboratorij od djikija i sad je on glavna faca u gradu... e da...
istra ti materina!
benx

Post by benx » 29 Sep 2008, 14:57

Kalach wrote:već čujem kako je prika milas izbačen iz like jednoglasnom odlukom djikija i zagadura... užas... još jednom dokazujete kako je sve manje ljudsko biće u vama... za zagija ništa čudno ali polako učenik postaje učitelj... jebat ga, zagaduro je napravio veći i bolji laboratorij od djikija i sad je on glavna faca u gradu... e da...
Već se šuška po banskim dvorima o javnoj ponudi dionica labaratorija Via Pegulota Milanstein! po cijeni kao i Ht-a 265 kn po dionici!
djiki

Post by djiki » 29 Sep 2008, 15:00

zagadur wrote:da nebi bilo sve lijepo i krasno.na sljedećem UO lige tražit ću kompletnu ostavku vodstva lige i predsjednika organizacijskog odbora fojbe 2008. :crvenakarta2 :toljaga
Zbog svoja dva propusta na Fojbi dajem mandat na raspolaganje. Multitap i to stzo sam imao povjerenje da ce Milas auto pun stvari uspijet isrcat u Kanegri, a ne da ce zaboravit izvadit 10 litara vina iu damejani koje se skoro ne vide ruku na srce....
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 29 Sep 2008, 15:05

djiki wrote:
Zbog svoja dva propusta na Fojbi dajem mandat na raspolaganje. Multitap i to stzo sam imao povjerenje da ce Milas auto pun stvari uspijet isrcat u Kanegri, a ne da ce zaboravit izvadit 10 litara vina iu damejani koje se skoro ne vide ruku na srce....
to je kao da chile obeća da će prvog pratitelja ostaviti na -15 a na kraju tuntar zaostane samo 14 bodova i stavi mandat na raspolaganje...
istra ti materina!
Locked