Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
-
djiki
Fantasista wrote:Kalach wrote:kod mene ima 6 ležaja, ustvari cijela kuća na raspolaganje... daj ostavi da se ljudi sami jave jer nitko nije još potvrdio osim poglavice
dobro, ovi iz moje lige dolaze, 2 para su potvrdila dolazak...
Ja potvrdjivam iako me djikoleto nije stavio na svoj popis.
sori :(
-
djiki
Kalach wrote:kod mene ima 6 ležaja, ustvari cijela kuća na raspolaganje... daj ostavi da se ljudi sami jave jer nitko nije još potvrdio osim poglavice
dobro, ovi iz moje lige dolaze, 2 para su potvrdila dolazak...
cujem pogi dao mitsubishi na remont da stigne do istre
-
djiki
k vragu sto je sa lanjski kapeonom hannom?
-
Clouseau
- Reprezentativac s manekenkom
-
E Kalach, daj mi na pm broj od Blaža da se ja čujem s njim i dogovorim u vezi prijevoza.
Between the time when the oceans drank Atlantis, and the rise of the sons of Aryas, there was an age undreamed of...
-
djiki
znaci i evi metalci dolaze :)
mali problem sa fotosekcijom koja brije radje ici na skoru i izvuc (po 200-put ove godine) didovu uniformu iz osnovne skole, crne boje, sa nekoliko samoglasnika po telu nego doci slikavat,kuhat,prat,gnjavit...e kova kova
non e uno di oni...kalach rjesi, akreditacija je vec spremna za njega
-
poglavica
- Stariji Svodnik
-
Kalach wrote:nitko nije još potvrdio osim poglavice
čekaj malo, ručna kočnica, rekao bih da sam 70%
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
-
djiki
poglavica wrote:Kalach wrote:nitko nije još potvrdio osim poglavice
cujem da se u petak najavljivalo na veliko, te da se obecavalo ovog ljepotana natankat loz uljem i uz taktove mila hrnica spustit se do jadrana sa klaunachem i kasetom novosadskog piva u gepeku
-
zagadur
kirbi
-
djiki
zagadur wrote:kirbi
igrali su u paru zadnji put i ostavili skroz ok dojam kad smo igrali brazilce...
-
djiki
predlazem da zadnjeplasirana momcad - tj.par bude nagradjen kopanjem jedne fojbe cisto onako reda radi, znaci 2x2x2 metra.....milasu cu uzeti ja rukavice i lopatu
-
zagadur
hoće li i ovaj put meštar djiki po janjetinu u plovdiv?
-
djiki
ucesce ce biti simbolicno bice javljeno cim bude kalkulacija gotova....
klubovi s kojima se igra ce biti najvjerojatnije brazilci mada moguce je i kakvo iznenadjenje
-
Kalach
- Traži ga Real Madrid
-
poglavica wrote:Kalach wrote:nitko nije još potvrdio osim poglavice
a sa kime bi to ixa trebao igrati
istra ti materina!
-
benx
djiki wrote:ucesce ce biti simbolicno bice javljeno cim bude kalkulacija gotova....
klubovi s kojima se igra ce biti najvjerojatnije brazilci mada moguce je i kakvo iznenadjenje
Neču Brazilce da ne bude skandal zvan Valdivija
-
djiki
tel mi od jucer nije prestao zvonit na ritmove mile voli disko, zovu svi zivi i nezivi, pogi jedno 4x dali treba sto, nosim rakijcu iz cacka, opet sam stavio ljetne gume na lancer jer u istri je teplo, ixa pokusava saznat koje ce momcadi bit u patchu i stidljivo naglasava kako ce bit clan over 200 (sad neznam zbroj kila ili godina njega i pogija), hann 2 x zvao na roamingu iz hercegovine (mada je to bosna) da evo me sa razbijenom sofersajbom dolazim kupio golf 3 gti sa spojlerom, danko bananko palamudi nesto i gnjavi, dolenc je nazvao i samo reko djiki dolazim!, mislim strava
-
Chopa
- Član Kuće slavnih
- PSN: CChOpAA
dobro i sto oces reci, pjesnice?
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
-
Hann
- Legenda Foruma
- PSN: Hann
-
djiki wrote:tel mi od jucer nije prestao zvonit na ritmove mile voli disko, zovu svi zivi i nezivi, pogi jedno 4x dali treba sto, nosim rakijcu iz cacka, opet sam stavio ljetne gume na lancer jer u istri je teplo, ixa pokusava saznat koje ce momcadi bit u patchu i stidljivo naglasava kako ce bit clan over 200 (sad neznam zbroj kila ili godina njega i pogija), hann 2 x zvao na roamingu iz hercegovine (mada je to bosna) da evo me sa razbijenom sofersajbom dolazim kupio golf 3 gti sa spojlerom, danko bananko palamudi nesto i gnjavi, dolenc je nazvao i samo reko djiki dolazim!, mislim strava
jebote nisam usao na ovo vase grotlo od podforuma vec jebeno dugo. uglavnom, tek vidjeh topic. evo jos uvijek trazim kojeg je datuma fojba
ako je sljedeci vikend, dolazim 100%. samo da se jos dogovorim sa kime uopce dolazim. nazovem danka, vjerojatno mi ercegovca zena jebe u zdrav mozak. eto, pa ti budi glup i ozheni se
-
djiki
Chopa wrote:dobro i sto oces reci, pjesnice?
palimo,palimo
je han ovu subotu....javi se za prijevoz g.klaunachu ili pogiju ako je stavio dunlop gume iz 84.
-
Hann
- Legenda Foruma
- PSN: Hann
-
onda dolazim. ne vjerujem da cu igrati, no opijati se i podjebavati sigurno hocu
-
sarray-man
- Reprezentativac s manekenkom
Nažalost, imam neka obiteljska sranja ovaj vikend, tako da se ispričavam G. Klaunachu jer sam ga trznuo da ću doći..
Lijep provod želim i slike na forumu