Glasovanje za fojbu
Glasovanje za fojbu
posto smo bili preumorni vise molim sve sudionike da glasuju za
benkijevu ruku (antifairplay potez)
i
kalachevu bulu (najdosadniji igrac)
naravno uz prikladno objasnjenje
nagrada ce biti urucena naknadno ili posthumno, hvala
benkijevu ruku (antifairplay potez)
i
kalachevu bulu (najdosadniji igrac)
naravno uz prikladno objasnjenje
nagrada ce biti urucena naknadno ili posthumno, hvala
Re: Glasovanje za fojbu
zvijezda veceri dolenc, fotosop, janjetina, itd
za benkijevu ruku glasam za pokerase
za kalachevu bulu za benxa sa svojim cangrizavijama glede hrane (malo,bugarsko janje, nevaljali cvapi)
za benkijevu ruku glasam za pokerase
za kalachevu bulu za benxa sa svojim cangrizavijama glede hrane (malo,bugarsko janje, nevaljali cvapi)
za benkijevu ruku glasam za zagija zbog konstantnog maltretiranja suigrača
za kalachevu bulu glasam za zagija zbog konstantnog maltretiranja suigrača
Eu não tenho que mostrar nada a ninguém. Não há nada a provar.
eh tebe bi vidio da ti suigrač promaši 5 mrtvaca po utakmiciAries wrote:za benkijevu ruku glasam za zagija zbog konstantnog maltretiranja suigrača
igraj igraj stisni stisni
Za benkijevu ruku glasam za Mislava jer uvijek navija za mene i kalacha
a za bulu glasam za mene i kalacha jer smo uvijek dosadno ostali dosljedni kao vječiti gubitnički par!!!
a za bulu glasam za mene i kalacha jer smo uvijek dosadno ostali dosljedni kao vječiti gubitnički par!!!
džentlmeni bi to riješili iza zatvorenih vrata, a ne da cijela dvorana sluša.zagadur wrote:eh tebe bi vidio da ti suigrač promaši 5 mrtvaca po utakmici
Aries wrote:džentlmeni bi to riješili iza zatvorenih vrata, a ne da cijela dvorana sluša.zagadur wrote:eh tebe bi vidio da ti suigrač promaši 5 mrtvaca po utakmici
pa vrata su bila zatovrna da nas bura ne odnese
djiki wrote:Aries wrote:džentlmeni bi to riješili iza zatvorenih vrata, a ne da cijela dvorana sluša.zagadur wrote:eh tebe bi vidio da ti suigrač promaši 5 mrtvaca po utakmici
pa vrata su bila zatovrna da nas bura ne odnese
Mislio da je Zagi vjerovatno trasportiran sa helihopterom MORHA sa Anda u ZOO s obzirom na urlanje!!!!!
glas za samog sebe se ne vazi, mada to je tvoja stara lisacka fora, sad ce ljudi rec vidi ovog bahatoceca glasa za sebe i lijepo ce ti glasat za ruku i bulu za tebe...koja si ti nmustrabenx wrote:Za benkijevu ruku glasam za Mislava jer uvijek navija za mene i kalacha
S obirom da ne mogu ništa osvojit mogao bi barem tu statuuu osvojit!!!
molio bih kontinentalce da bez kurtoaze glasovaju
Glas za benkijevu ruku dajem gdinu. Zagaduru zbog maltretiranja čovjekolikog majmuna,
Glas za bulu dajem ipak mom kumu Kalaču, zbog svega prije forjbe iako je možda Mislav zaslužio to priznanje (malo pretjerano zivkanje mobitelom svakih 5minuta), ali nemogu protiv svog partnera na turniru...
Glas za bulu dajem ipak mom kumu Kalaču, zbog svega prije forjbe iako je možda Mislav zaslužio to priznanje (malo pretjerano zivkanje mobitelom svakih 5minuta), ali nemogu protiv svog partnera na turniru...
- sarray-man
- Reprezentativac s manekenkom
Ruka i medalja naroda, bez konkurencije, za kalacha
Skvičao je preglasno kad je pobjeđivao, skvičao je kad je gubio..
I prekinuo je nekoliko puta utakmicu, pa se samo ljubaznošću protivnika nije registrirala tekma 3-0 za njih
Skvičao je preglasno kad je pobjeđivao, skvičao je kad je gubio..
I prekinuo je nekoliko puta utakmicu, pa se samo ljubaznošću protivnika nije registrirala tekma 3-0 za njih
benkijeva ruka: glasat ću za dolenca jer je stalno vikao na grivu,jebiga ne mogu za sebe glasat
bula:glasat ću po kalachevom naputku za djikija iako sam miljun posto siguran da kalach sad strijepi jer se potajno nada da bi mogao on uzet bulu.kariiiiiiiiim bbbbbbb-ofsajd
bula:glasat ću po kalachevom naputku za djikija iako sam miljun posto siguran da kalach sad strijepi jer se potajno nada da bi mogao on uzet bulu.kariiiiiiiiim bbbbbbb-ofsajd
- Clouseau
i jazagadur wrote:benkijeva ruka: glasat ću za dolenca jer je stalno vikao na grivu,jebiga ne mogu za sebe glasat
Za bulu stvarno ne znam za kog bi glasao. Na turniru je Kalač imao svojih trenutaka (tipa kada je jedno pol sata u komadu pjevao uomo Tigres) ali s obzirom na to da sam cijela 2 dana proveo s njim uključujući put i sve ne mogu mu baš dati tu titulu jer stvarno nije bio ni dosadan ni naporan.
Nominiram sebe jer sam stalno spavao u autu pa sam bio dosadan suputnik, eto.
Between the time when the oceans drank Atlantis, and the rise of the sons of Aryas, there was an age undreamed of...
benkijeva ruka kao i djiki ide pokerašima a bula ariesu samo da nedam bodove izravnim konkurentima
istra ti materina!
rekao je djiki da glas za samog sebe ne važi, dakle...Clouseau wrote:Nominiram sebe jer sam stalno spavao u autu pa sam bio dosadan suputnik, eto.
- Zbornaja
- Dobitnik nagrade: "Šut do jaja pa R1!"
najnefer igrac - benx i to zato sto u trenutku kad smo gazili djikija i redsa u borbi za broncanu medalju, slavodobitno je stisnuo pesnicu kod zabijanja gola za 5:0, uslijedio je osmjeh od uha do uha i veselje kao da je on osvojio turnir, znaci zluradost
najdosadniji igrac - djiki zbog mob terora uoci turnira
najdosadniji igrac - djiki zbog mob terora uoci turnira
Zagreb open - Pobjednik
Fojba open - Pobjednik
Pobjednik mnogih turnira i liga unazad 12 godina, jednom rijecju PROFI
Fair play igrac desetljeca
Otkrio:
1. Hasselbaink
2. Ljunberg
3. Riquelme
Spriječen i prevaren za zelenim stolom u osvajanju NBA lige
Fojba open - Pobjednik
Pobjednik mnogih turnira i liga unazad 12 godina, jednom rijecju PROFI
Fair play igrac desetljeca
Otkrio:
1. Hasselbaink
2. Ljunberg
3. Riquelme
Spriječen i prevaren za zelenim stolom u osvajanju NBA lige
- Clouseau
:(Aries wrote:rekao je djiki da glas za samog sebe ne važi, dakle...Clouseau wrote:Nominiram sebe jer sam stalno spavao u autu pa sam bio dosadan suputnik, eto.
Ondaaa ne znam, evo tebi glas kad me kvotaš već
Nije mi fora glasat ni za Kalača ni za Đikija, nek bude zanimljivo kad već imaš jedan glas.
Between the time when the oceans drank Atlantis, and the rise of the sons of Aryas, there was an age undreamed of...
anti fair play potez (svakom po 0.33 glasa)
1)sluzbenik na tunelu Učka koji nas je pokušo oženit za dodatnih 5 kn tunelarine
izraz njegova lica kad smo stisnuli gas - neprocjenjivo
2)pogi simulant
3)partizan kluzo - sto nije dozvolio head shot na paintballu, usprkos pola potrošenih metaka...očito zbog onolke količine kose nisam mogo nanišanit kako spada
najdosadniji lik na turniru
janjac - frajer nije ni pisno u one 3min kolko je uspio prezivjet na stolu
1)sluzbenik na tunelu Učka koji nas je pokušo oženit za dodatnih 5 kn tunelarine
izraz njegova lica kad smo stisnuli gas - neprocjenjivo
2)pogi simulant
3)partizan kluzo - sto nije dozvolio head shot na paintballu, usprkos pola potrošenih metaka...očito zbog onolke količine kose nisam mogo nanišanit kako spada
najdosadniji lik na turniru
janjac - frajer nije ni pisno u one 3min kolko je uspio prezivjet na stolu
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!