FOJBA 2009.
FOJBA 2009.
Datum:10.10.2009.
Mjesto:Dijijevi dvori na moru Zambratija ili Izvidjacki dom
discipline:pes u parovima (molim joysticke)
paintball
izjedanje janjetine
-----------------------------------------
za sad toliko
Mjesto:Dijijevi dvori na moru Zambratija ili Izvidjacki dom
discipline:pes u parovima (molim joysticke)
paintball
izjedanje janjetine
-----------------------------------------
za sad toliko
Re: FOJBA 2009.
šta baš mora biti 10.10.??? ja moram na bratićevo vjenčanje
riješit će tata djikiChile wrote:šta baš mora biti 10.10.??? ja moram na bratićevo vjenčanje
Meni ne paše jer tada nema gostiju pa neču imat para ni za benzin a kamoli da kupim kvake i pisoar kod Iće!!!!
Pošto išta?
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
naknadno ce bit javljeno, ovisi o prostou, ako djikijevi dvori dobe struju ili ovisi o reketarenju izvidjaca
ok 3.10. kako zvuci?
A djiki 31.10.
a djiki 17.10.
nabim vas sve na kurac i idem ca u dalmaciju na par mjeseci da vas ne vidim i ne cujem
(osim mog kove)
(osim mog kove)
a sad adio a sad adio i ko zna gdje i ko zna kaddjiki wrote:nabim vas sve na kurac i idem ca u dalmaciju na par mjeseci da vas ne vidim i ne cujem
(osim mog kove)
aj i ti pocni me jebat, fotra je da zagi i benx me sad karaju jer sam izisao u susret chili, i fora ti je kao, citiram zagija:"popustio si njemu da moze govoriti po gradu kako si legenda, a mi ispadamo neozbiljni stalnim mjenjanjem termina"
ja castim janjcem i mozda rjesim lokaciju a ostalo je na genijalcima
cirkus je samo zbog tebe i tvog orgijanja po forumudjiki wrote:http://www.youtube.com/watch?v=KQQLrjBb-6g
Xzagadur wrote:cirkus je samo zbog tebe i tvog orgijanja po forumudjiki wrote:http://www.youtube.com/watch?v=KQQLrjBb-6g
čak je i zagi manji cirkusant od tebe, onda znaš da si daleko dogurao
istra ti materina!
Dok Vam je trebao djiki za cirkus prije par godina Vam je trebao(dobro da nije Mumsa sa Eurostara pozvao u ligu) sad kad je doveo sumljive mustange sad je tim istim homosapijensima cirkusant!!!
nadam se da benx časti barem sa 4 moeta i 20 koktela benx1950... biti će dovoljno, sezona nikad bolja...djiki wrote:aj i ti pocni me jebat, fotra je da zagi i benx me sad karaju jer sam izisao u susret chili, i fora ti je kao, citiram zagija:"popustio si njemu da moze govoriti po gradu kako si legenda, a mi ispadamo neozbiljni stalnim mjenjanjem termina"
istra ti materina!