1.Prostor - nakon Kovine nesreće to je sve nekako viseće i nisam pametan dali da ide delegacija u sastavu Benx, Zagi i Benx na mukotrpne pregovore kod Vidovića ili da pustimo da vrijeme teče pa da vidimo dali će nas dotični stisnuti.Ipak sam više za ovu drugu varijantu jerbo stvarno mi nismo krivi niza što mada brijem da dobivam Mate radi nas po jaketi samo tako u političkim kuloarima....
Ako ga spušimo mislim da bi se trebalo proraditi na novom prostoru, zamjenskom , stalnom ili privremenom jer rješenje CB Linda nije zadovoljavajuće pošto bi se igralo samo u noćnim urama
2.Sustav natjecanja- pomalo sam pao pod pritiscima i čak dajem otvorenu mogučnost Lige 6 s time da zadnji ispada a predzadnji igra playoff ovisno ako uzmemo novog igrača.Obavezno bi se igralo 4-ro kružno što bi donijelo 20 kola što je zadovoljavajuće i igralo bi se u 2 puta.Liga 7 donosi 24 kola i igrala bi se u 3 puta ko i Liga 8
+ Lige 6 -veća borba za ne ispadat na dnu, znači automatski i padanje vodećih od slabih
- Lige 6-šansa da onaj koji ispadne i ne vrati se u Play offu ne igra i po mjesec ipo dana, jeli ko spreman na tu žrtvu.Postoji i realna mogučnost da Benx ispadne u 2. ligu

3.Totalnu nemogučnost povratka Pere Milasa u ligu radi razloga koje sam nabrojio u članku
4.Zaleđivanje igrača Readinga dok se ne odluči dali ćemo dovesti novog igrača
5.Novi igrač da/ne? Načelno sam za da iako ne na silu.Kandidata ima ko u priči tako da mislim da će biti najveća rasprava glede toga.Zasada su to
Kirbi (+mu je velika borbenost u igri, zajebant -nije klupski igrač s primjerom fojbanja,neznam koliko trpi zajebanciju na svoj račun)
Alex (+ukazao se da postoji -šutljiv)
Luk (+redikul -preveliki redikul)
Kozaki (+stvarno ful ok lik, moji favorit -žena i posal sranje sa smjenama)
Sir Pero Banković (+dobar igrač,lik,zajebant -posao,neozbiljnost i na kraju krajeva jesmo li sprmni na njegov novi povratak)
ima još par klinaca koji bi moji uvjeti i nisu da mi je lik prefora već samo tražim da se asimilira na zajebanciju te najbitnije da je ozbiljan i ne kasni!!!