Umag Calling 2009A
Re: Umag Calling 2009A
hm, ajme brojim koliko je puta pila naopako okrenuta u postu gore, stao na 4.....
p.s.to da bi trebao ic crven bijel i plavi
p.s.to da bi trebao ic crven bijel i plavi
1.u mom prvom postu nakon finala priznao sam da si bolji i da si zasluženo pobjedioChile wrote:nisam išao na taj postotak zbog tog pravila. nego hoću reći da je utakmica bila GOTOVA!!! ajde da je bilo dva razlike pa da si me stiskao i da se nisi predao...
2.to što si zasluženo pobjedio nema veze sa očitom neregularnošću
3.priznaj, da sam slučajno ja to napravio danas bi se na mom tjelu igralo pikado sa indijanskim kopljima ili bi me se spaljivalo kao vješticu
4. do svega ovog nebi došlo da si ti do kraja odigrao dostojanstveno i da nakon turnira benx i roni nisu počeli sa podjebavanjem
pa ne moram biti cijeli život na tvojoj strani zbog napolija... pročitaj moje postove pa ćeš vodjeti da nisam ni na njegovoj... ali ako nisam na tvojoj onda sam kontra tebe, jeli ?... mogao si ne likovati na zagijevu petardu i preskočit tu minutu na chiletovom joysticku ali jbg takvom guštu bilo je teško odoljeti...benx wrote:Djiki bolje ti je da si ostao u lebenicama na Cresu vidiš da tvoja dobrota samo pizdarije radi!!!
Djiki a mogu bit ljubomoran što kalach voli više Zagija nego mene zbog Dinamovog proljeća

istra ti materina!
evo o ovakvim izjavama ja pričam.čim se njemu ne tetoši i udobrovljava odmah počne sa takvim smješnim izjavama.benx wrote:
Djiki a mogu bit ljubomoran što kalach voli više Zagija nego mene zbog Dinamovog proljeća
Ma jebeš koreografiju ko je samo
chile vidio!!!

Ja samo volim bunker biftekazagadur wrote:evo o ovakvim izjavama ja pričam.čim se njemu ne tetoši i udobrovljava odmah počne sa takvim smješnim izjavama.benx wrote:

ja sam izbroja jedno 20 pila naopako ali valjda je to njegov stil
istra ti materina!
Zagi imam dosta tvog stila u postovima i znaš da te jako volim i tebe i kalacha 00 20 minuta a ja i don am f smo još svama mi smo pravi fratri sa Cresa!!!

Aj idemo spavat čemo sustra vidit kako dalje!!
ti puno dobijaš ako ponavljamo utakmicu ali nemožeš samo tako dobiti kup. ja nevjerujem da bi dizao toliko halabuku da sam na tvom mjestu...zagadur wrote:1.u mom prvom postu nakon finala priznao sam da si bolji i da si zasluženo pobjedioChile wrote:nisam išao na taj postotak zbog tog pravila. nego hoću reći da je utakmica bila GOTOVA!!! ajde da je bilo dva razlike pa da si me stiskao i da se nisi predao...
2.to što si zasluženo pobjedio nema veze sa očitom neregularnošću
3.priznaj, da sam slučajno ja to napravio danas bi se na mom tjelu igralo pikado sa indijanskim kopljima ili bi me se spaljivalo kao vješticu
4. do svega ovog nebi došlo da si ti do kraja odigrao dostojanstveno i da nakon turnira benx i roni nisu počeli sa podjebavanjem
sluzbeni stav mene i pere nakon jutarnjih konzultacija koje ce sam covjek potvrdit kad stigne:
Otpada pravilo 70,80% utakmice posto je utakmica zavrsena do kraja, regularno ili ne 90. minuta je fuckana....
brisat kup nije rjesenje jerbo jedna strana koja je ostecena bi bila jos vise.
znaci rjesenje je ili registracija 5:2 ili 0:3 bb...
neovisno nasem stavu osobnom o zagiju ili chiletu, gdje stvarno ja bar osobno gajim vecu antipatiju prema prvom, iako i drugi koji naravno ne vidi je poceo gubit malo konce pretezito bahatoscu i nervoozom....
ukratko odluka je mene i bankovica da se kup registrira 0:3 bb, posto je naruseno igranjem dva igraca pored cavleka se narusila regularnost tog finala, neovisno o tome sto je vec sve bilo gotovo....
takodjer zbog iznimnog antifairplaya i narusavanja regularnosti prvenstva chesterfield, ipswich i leeds united su kaznjeni izbacivanjem iz kupa jednu sezonu, a g.benx odnosno leeds kao inicjator koreografije stoljeca sa -3 bodova u sljedecem prvenstvu....
ceka se odgovor jos tuntara i vanje, naglasavam 3/4 vecina je potrebna za pravomocnost kazne
takodjer naglasavam da sve neregularnosti u buduce i nepostivanje, odnosno veliki prijestupi sportskog kodeksa bice kaznjavani, a kod opetovanih prekrsitelja ce kazne ici sve vece.....
na taj kodeks ne smatram ic igrat ping pong i takva sranja nego neregularni uvjeti igranja...
takodjer se opominje zagadur sto nije bio dosljedan i cekao pravomocnu odluku vec je opet rovario i dizao tenzije dok se chile dostojanstveno ponasao dok je proces trajao
nakon potvrdjivanja odluke (ako dodje do nje) ostecena strana ima pravo na sluzbeni prigovor koji ce dati se na razmatranje, ali molim iskljucivo argumentirani prigovor dolazi u obzir
toliko od mene ja vise ne pisem na ovu temu i cekam potvrdu pere bankovica
Otpada pravilo 70,80% utakmice posto je utakmica zavrsena do kraja, regularno ili ne 90. minuta je fuckana....
brisat kup nije rjesenje jerbo jedna strana koja je ostecena bi bila jos vise.
znaci rjesenje je ili registracija 5:2 ili 0:3 bb...
neovisno nasem stavu osobnom o zagiju ili chiletu, gdje stvarno ja bar osobno gajim vecu antipatiju prema prvom, iako i drugi koji naravno ne vidi je poceo gubit malo konce pretezito bahatoscu i nervoozom....
ukratko odluka je mene i bankovica da se kup registrira 0:3 bb, posto je naruseno igranjem dva igraca pored cavleka se narusila regularnost tog finala, neovisno o tome sto je vec sve bilo gotovo....
takodjer zbog iznimnog antifairplaya i narusavanja regularnosti prvenstva chesterfield, ipswich i leeds united su kaznjeni izbacivanjem iz kupa jednu sezonu, a g.benx odnosno leeds kao inicjator koreografije stoljeca sa -3 bodova u sljedecem prvenstvu....
ceka se odgovor jos tuntara i vanje, naglasavam 3/4 vecina je potrebna za pravomocnost kazne
takodjer naglasavam da sve neregularnosti u buduce i nepostivanje, odnosno veliki prijestupi sportskog kodeksa bice kaznjavani, a kod opetovanih prekrsitelja ce kazne ici sve vece.....
na taj kodeks ne smatram ic igrat ping pong i takva sranja nego neregularni uvjeti igranja...
takodjer se opominje zagadur sto nije bio dosljedan i cekao pravomocnu odluku vec je opet rovario i dizao tenzije dok se chile dostojanstveno ponasao dok je proces trajao
nakon potvrdjivanja odluke (ako dodje do nje) ostecena strana ima pravo na sluzbeni prigovor koji ce dati se na razmatranje, ali molim iskljucivo argumentirani prigovor dolazi u obzir
toliko od mene ja vise ne pisem na ovu temu i cekam potvrdu pere bankovica
zagi je opet babaroga?!ja sam ti odmah rekao da ću u miru čekati odluku ali nekima to nije bilo normalno da zagi šuti pa se krenulo u dodatno zločesto provociranje,na koje ja nisam mogao ostati miran.
stvari idu ka tvojoj koristi i opet babaroga ovo babaroga ono....zagadur wrote:zagi je opet babaroga?!ja sam ti odmah rekao da ću u miru čekati odluku ali nekima to nije bilo normalno da zagi šuti pa se krenulo u dodatno zločesto provociranje,na koje ja nisam mogao ostati miran.

nije pitanje u koristi nego u principu.kako bi rekao benx: liga je konačno stala kako tako na noge,a onda se sve to izbriše jednom totalnom svinjarijom tj.omalovažavanjem protivnika.opet ponavljam to svega ovog nebi došlo da nakon finala nisu krenule poštapalice tipa: i ja sam osvojio kup i koreografija stoljeća a na kraju začinjene sa :nemaš dokaza.djiki wrote:stvari idu ka tvojoj koristi i opet babaroga ovo babaroga ono....zagadur wrote:zagi je opet babaroga?!ja sam ti odmah rekao da ću u miru čekati odluku ali nekima to nije bilo normalno da zagi šuti pa se krenulo u dodatno zločesto provociranje,na koje ja nisam mogao ostati miran.
Po čemu je stala na noge po pravilima prvenstva ma nemoj,stala je bila po pitanju zajebancije a ne po pravilima svako prvenstvo ima masu nepravilnosti zna dobro djiki o čemu se radi, mene te nepravilnosti više ne zanimaju jer i sam sam dio tih nepravilnosti.zagadur wrote:nije pitanje u koristi nego u principu.kako bi rekao benx: liga je konačno stala kako tako na noge,a onda se sve to izbriše jednom totalnom svinjarijom tj.omalovažavanjem protivnika.opet ponavljam to svega ovog nebi došlo da nakon finala nisu krenule poštapalice tipa: i ja sam osvojio kup i koreografija stoljeća a na kraju začinjene sa :nemaš dokaza.djiki wrote:stvari idu ka tvojoj koristi i opet babaroga ovo babaroga ono....zagadur wrote:zagi je opet babaroga?!ja sam ti odmah rekao da ću u miru čekati odluku ali nekima to nije bilo normalno da zagi šuti pa se krenulo u dodatno zločesto provociranje,na koje ja nisam mogao ostati miran.
Moja odluka je:
-da zagi dobiva kup (0-3),kakav god da bio, ovaj put moram bit na njegovoj strani jer za mene to prebacivanje joysticka nije ni malo fora
-izbacivanje iz kupa slijedece sezone
-za -3 b benxu se ne slazem jer po meni je kup jedno a prvenstvo drugo,ako se ga vec mora kaznit mislim da bi trebao preskocit slijedeca dva kupa
-da zagi dobiva kup (0-3),kakav god da bio, ovaj put moram bit na njegovoj strani jer za mene to prebacivanje joysticka nije ni malo fora
-za -3 b benxu se ne slazem jer po meni je kup jedno a prvenstvo drugo,ako se ga vec mora kaznit mislim da bi trebao preskocit slijedeca dva kupa
tuntar wrote:Moja odluka je:
pa benx je ionako rekao da će preskočiti slijedeće prvenstvo ili je već pobio danu riječ? sad će biti fora kad se benx javi da mu date -40 bodova pa da bude presedan, da bude opet prvi u nečemu, da djiki opet može pisati o benxbenxbenxu itd...
sve se vrti u krug, začarani krug... nema vam spasa

istra ti materina!
.Kalach wrote:tuntar wrote:Moja odluka je:
pa benx je ionako rekao da će preskočiti slijedeće prvenstvo ili je već pobio danu riječ? sad će biti fora kad se benx javi da mu date -40 bodova pa da bude presedan, da bude opet prvi u nečemu, da djiki opet može pisati o benxbenxbenxu itd...
sve se vrti u krug, začarani krug... nema vam spasa

..da bude opet prvi u ničemu...
slažem se sa kumom u potpunosti...Kalach wrote:evo moj ezime ako koga zanima...
chile napravio pizdariju i ne uzrujava se previše, spreman je ponoviti tekmu iako ju je već dobio... po meni ok odluka ali ga se treba nekako kazniti... njegovu bahatost i bezobrazluk zasad ostavite postrani...
zagi pretjeruje sa tim zelenim stolom ali u jednu ruku ima pravo na kuknjavu pošto su stvarno bili neregularni uvjeti... uglavno je to pretjerivanje i prkošenje djikiju i benxu... neznam kakav bi to bio gušt dobiti tako kup!?
benx,taj ima prste u svemu... poznavajući ga on ne spava više mirno otkada mu je djiki poklonio prvenstvo... i sada umjesto da se makne na stranu i da se riješi taj kup u čijem je cirkusu imao prste on i dalje kuha a htio bi da ispadne žrtva... standardno... naravno to radi zbog zagija kojeg ne voli, pa malo voli ali ipak ne voli... i on je bio da zagi odstupi iz lige ali ja podvio rep kad je trebalo izglasati...
roni njega ni nema na forumu ali mislim da mu lagano puca nježnik za vaše prepucavanje...
uglavnom... to 82. prvenstvo će se uvijek vaditi iz prašine kad bude bilo potrebno a svi znaju šta se desilo... isto bi se moglo desiti sa tim kupom... pa onda benx, kad te već toliko grize prvenstvo glasaj da kup ide zagiju pa ga sprdaj cijeli život ali moraš imati na umu da bi nakon turnira mogao mjenjati gume na autu...
di su lipi dani pašte i hockeja...

e reds reds,

toliko o tvom izjasnjavanju, proso prijedlog sa 3 glasa ali da se pravis mutav

toliko o tvom izjasnjavanju, proso prijedlog sa 3 glasa ali da se pravis mutav