Umag Calling 2008A

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
djiki

Post by djiki » 04 Feb 2008, 12:42

Kalach wrote:a da sam ti samo rekao da ga kupiš nebi nikad... ali za te stvari kao što su oduzeti benxu 20tak godina života (od 200 koliko mu je predviđeno) onda to ide pod vrlo rado, e djiki kume...
nema teze stvari mi nego gledati sretnog benxa, nema sladje stvari od uznemirenog benxa :idea
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 04 Feb 2008, 13:37

sam ta vas prisjetim kako je yakubua otkrio pero banković prije dvije godine...
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 04 Feb 2008, 13:46

zagi, jesi ti to dobio direktive da budeš pristojan na forumu? ovo je jedna tvoja strana koju još nisam otkrio ali puno je kvalitetnija od one opće poznate...
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 04 Feb 2008, 13:47

btw, ide ne'ko u split na tekmu? imamo kartu viška i mjesto u autu iz zagreba ako vas zanima...
djiki

Post by djiki » 04 Feb 2008, 14:11

inace hercegovacka mafija pritisce clana jezgre da se novi igrac prikljuci ligi, tako da se mora uzet u obzir i neka promjena, ja predlazem da izbacimo:
a.Ronija (razlog:nivo inteligencije kornjače čančare)
ili
b.Milas (razlog:2 hercegovca bi bila previše)
ili
c.Benxa (razlog:premještanje na višu funkciju predsjednika prvoligaša i saveza, te tejnika rizničara, domara društva)
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 04 Feb 2008, 14:35

neću valjda i to doživjeti da će beskičmenjak djiki nekog potjerati iz lige? da čujem koji je slijedeći korak, liga umag-buje-novigrad... naravno za novigrad je zadužen jažić koji će krojiti pravila kao kalach u zagrebu, a isto vrijedi za pulja u bujama... svaki grad će imati po 3 lige i ligu u-18... narkić mi je rekao kako u bujama ima kandidata za žensku ligu pa i to uzmite u obzir...
djiki

Post by djiki » 04 Feb 2008, 14:39

bice serie a i b kad se vratis iz zg-a tad ces voditi ovu drugu ti....
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 04 Feb 2008, 14:47

šta sa mojom ekipom? posalo sam ti p.m.
zagadur

Post by zagadur » 04 Feb 2008, 15:16

Kalach wrote:zagi, jesi ti to dobio direktive da budeš pristojan na forumu? ovo je jedna tvoja strana koju još nisam otkrio ali puno je kvalitetnija od one opće poznate...
benx me ukrotio tj. stavio mi je križ na čelo :cool)
djiki

Post by djiki » 04 Feb 2008, 15:25

Kalach wrote:sam ta vas prisjetim kako je yakubua otkrio pero banković prije dvije godine...
koliko ja znam ti si mu ga preporucio :idea
zagadur

Post by zagadur » 04 Feb 2008, 15:26

djiki wrote:inace hercegovacka mafija pritisce clana jezgre da se novi igrac prikljuci ligi, tako da se mora uzet u obzir i neka promjena, ja predlazem da izbacimo:
a.Ronija (razlog:nivo inteligencije kornjače čančare)
ili
b.Milas (razlog:2 hercegovca bi bila previše)
ili
c.Benxa (razlog:premještanje na višu funkciju predsjednika prvoligaša i saveza, te tejnika rizničara, domara društva)
kao prvo jezgra i službeno više ne postoji. djiki ti uvijek poludiš ko gricko na micine pumice kad netko pokuca na vrata lige.sad si kontra ronija a nekad si ga branio skoro ko benxa.mogli bi ti izglasat nepovjerenje i maknut te sa funkcije alfe alfe lige i benxovog odvjetnika(magiordoma,dupelizca i kučnog majstora) :-D
djiki

Post by djiki » 04 Feb 2008, 15:34

Image

krizaru suti :cool)
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 04 Feb 2008, 15:40

djiki, popucali su ti konci i marionete su sad u prednosti... gubiš moć a znaš kako je kad krenu svi na jednog... padat će glave prikane...
zagadur

Post by zagadur » 04 Feb 2008, 15:42

glava će past za sat vremena,evo zvao me keva da je jedva nakrcao giljotinu na corsu ali da je spremna
Image
djiki

Post by djiki » 04 Feb 2008, 15:56

Kalach wrote:djiki, popucali su ti konci i marionete su sad u prednosti... gubiš moć a znaš kako je kad krenu svi na jednog... padat će glave prikane...
jebiga evolucija jede svoju djecu.... :-(
djiki

Post by djiki » 04 Feb 2008, 15:57

di si naso giljotinu?
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 04 Feb 2008, 16:32

čini mi se da je djiki počeo slagati ligu poslovnih partnera... nebi se čudio da za koji dan na vrata atomskog skloništa zakucaju neno kraljević, seba dizdar i ostali a da ne govorim kako je sa plavim morem sve već dogovoreno... naljepnice za buseve su već u pripremi...
djiki

Post by djiki » 04 Feb 2008, 18:15

sad zaozbiljno, ocekujem najezdu igraca sad kad budemo imali sluzbeni prostor, a to dali ce se prosirivati i kako prepustam trokutu benx-reds-zagadur, ali po meni je neimenovno da ce doci do toga....
zagadur

Post by zagadur » 04 Feb 2008, 23:46

djiki wrote:sad zaozbiljno, ocekujem najezdu igraca sad kad budemo imali sluzbeni prostor, a to dali ce se prosirivati i kako prepustam trokutu benx-reds-zagadur, ali po meni je neimenovno da ce doci do toga....
po meni nema prevelike šamse da se liga proširi.sad sa 8 članova jedva uspjevamo usuglasit vrijeme odigravanja.kad bi primjerice uzeli još dva člana to je automatski još dva moguća pilatesa,stranih jezika,migrena,trubšnih viroza,popodnevnih smjena itd.nema šanse da bi se usuglasili tj.igrali bi 1.5 turnir na godinu.ja stvarno ne kužim zašto djiki uvijek forsira dovodjenje novih igrača.u krajnjem slučaju ako bude najezda igrača može se recimo svaka 2 tjedna odigrat turnir u kojem bi se plačao upad i tako bi se mogli sufinancirat
poglavica
Stariji Svodnik
Stariji Svodnik

Post by poglavica » 04 Feb 2008, 23:51

ako smijem...
jedina šansa za bilo što su fiksni tjedni termini, sve drugo uzrokuje gastale, peptorane, kontroloke isl.
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
Locked