Umag Calling
Nemoj tako Šefe kad si mi razveselio dan kad si mi spomenu Bill Lambierra još sam zaboravio i spomenuti tada i Boston Larry Bird Robert Parish i Jordana koji takodjer su bili premekani za Bad Boyse inače gospodin Mislav ide češće od mene u Ćunski Nerezine Lošinj Beli Lubenice pa neka uzme životinju
Pa kad ču jua osvojit prvenstvo!
Pa i tako ja nisam da se igra po ljeti tu bi mogli nešto uštedjet.
S obzirom da je bitnije englezima FA kup šta te boli djon za prvenstvima.
AJDE KALAČ ŠTO SI STAO ZAŠTO SI NAS ODJEBAO
EVO TRI RAZLOGA ZAŠTO BI VOLIO VIDJETI KAISER KALACHA
ZBOG NAPOLIJA GIULIANO GIULIANI BRUNO GIORDANO CIRO FERRARA
ANDREA DROGA CARNEVALE I OSTALI
LEEDS UTD. GORDON STRACHAN RODNEY WALLACE
DETROIT RED WING SERGEY FEDOROV STEVE YZERMAN I FERRERO ROSCHE BRUŠTOLONI LUPEN
Pa i tako ja nisam da se igra po ljeti tu bi mogli nešto uštedjet.
S obzirom da je bitnije englezima FA kup šta te boli djon za prvenstvima.
AJDE KALAČ ŠTO SI STAO ZAŠTO SI NAS ODJEBAO
EVO TRI RAZLOGA ZAŠTO BI VOLIO VIDJETI KAISER KALACHA
ZBOG NAPOLIJA GIULIANO GIULIANI BRUNO GIORDANO CIRO FERRARA
ANDREA DROGA CARNEVALE I OSTALI
LEEDS UTD. GORDON STRACHAN RODNEY WALLACE
DETROIT RED WING SERGEY FEDOROV STEVE YZERMAN I FERRERO ROSCHE BRUŠTOLONI LUPEN
a jeste dosadni... ima ljudi koji rade a ne kao neki postave zastavu na krov i misle da su izgradili pola umaga...
pozdrav svim forumašima iako mi nije do pozdravljanja ali kad se već 1. put javljam da budem kulturan...
tek toliko ako nekog zanima imam plan puta za genovu na zadnje kolo koje bi trebalo potvrditi ulazak napolija u 1. ligu. kako su oni pobratimljeni klubovi bit će reza koja bude trebala.
naravno da se ne ide po autocesti nego po putevima samo meni dobro poznatim...
pazi ovo, kako otvaramo bazu slijedeće godine u kasteli ili marini, mjestu kraj trogira, trebat će nam kombi za transfere putnika. došao sam do ideje da kupim kombi, a da bi za njega nekih 7-8 milja eurića pa ako ne'ko prodaje...
da se vratim na bitno, datum je 10.06. pa sve zainteresirane molim da se jave, max broj putnika je 5 i ide se sa zelenim fiat puntom. potrošnja 6 l po otvorenoj cesti, 762 km po smjeru. u svakom slučaju zanimljivi vikend. ako smo mogli andročec i ja do štutgarta sami možemo i nas petero...
pozdrav svim forumašima iako mi nije do pozdravljanja ali kad se već 1. put javljam da budem kulturan...
tek toliko ako nekog zanima imam plan puta za genovu na zadnje kolo koje bi trebalo potvrditi ulazak napolija u 1. ligu. kako su oni pobratimljeni klubovi bit će reza koja bude trebala.
naravno da se ne ide po autocesti nego po putevima samo meni dobro poznatim...
pazi ovo, kako otvaramo bazu slijedeće godine u kasteli ili marini, mjestu kraj trogira, trebat će nam kombi za transfere putnika. došao sam do ideje da kupim kombi, a da bi za njega nekih 7-8 milja eurića pa ako ne'ko prodaje...
da se vratim na bitno, datum je 10.06. pa sve zainteresirane molim da se jave, max broj putnika je 5 i ide se sa zelenim fiat puntom. potrošnja 6 l po otvorenoj cesti, 762 km po smjeru. u svakom slučaju zanimljivi vikend. ako smo mogli andročec i ja do štutgarta sami možemo i nas petero...
http://www.revista-parabrisas.com.ar/wa ... 9_1280.jpg
Možemo i sa ovim ja se još nisam vozio na utakmicu sa Kalačevim i Vanjinin bolidom osim sa opel corsom na utakmicu Triestina Napoli gdje me karta koštala oko 280 Eura
Možemo i sa ovim ja se još nisam vozio na utakmicu sa Kalačevim i Vanjinin bolidom osim sa opel corsom na utakmicu Triestina Napoli gdje me karta koštala oko 280 Eura
no dobro, uzet ćemo u obzir i benxov turbodizel... u svakom slučaju molim zainteresirane da se jave... inače možemo otvoriti šampanjac za lufc koji je ispao u 3. ligu ali mu je uz to oduzeto 10 bodova kao kazna za bankrot. sve bi to bilo samo žalosno da nije super žalosno jer se bodovi skidaju ove godine a od slijedeće godine leeds kreće od 0 bez negativnih bodova. kakva makinacija čelnika eng saveza. ma neka samo da nam se brzo vrate. patili smo par godina za nopolijem, sad za leedsom... valjda nam je takva sudbina. mis smo tvvd ovah! što bi rekao elvis džej kuvtović
gdje je taj forum sa košaricom i enejđiejl hokejom?
još jednom da napomenem kako je quaresma najlegendarniji lik pesa, gol kakav je on zabio još nisam vidio nigdje, ni toni cascarino, ni suzano vasiljević, ma ni od nikića kad je vezao kravu za stabla
gdje je taj forum sa košaricom i enejđiejl hokejom?
još jednom da napomenem kako je quaresma najlegendarniji lik pesa, gol kakav je on zabio još nisam vidio nigdje, ni toni cascarino, ni suzano vasiljević, ma ni od nikića kad je vezao kravu za stabla
ahoj, kad se sprema veličanstveni turnir na koji bi navodno trebalo nazočiti i zagrebačko društvo? smijem li ja slijedeći turnir igrati sa svojom ekipom samo ću maknuti cassana i uzeti modrića da imam bodova kao i vi? inače, s obzirom da nismo dugo dirali službne stranice da najavim kako je napokon prekinuta dominacija celtica. pod rubriku vjerovali ili ne, nakon 3 duple krune u 4 prvenstva celtic bez trofeja u 17. prvenstvu. slaba utjeha je 3. mjesto sa očajnom igrom i slabom motivacijom. navodno je trener celtica popustio pritisku povjerenstva lige, novinara i inih koji su prijetili raspadom lige zbog nezanimljivosti i slabe posjećenosti stadiona i odlučio apstinirati 1 kolo. kako će se to odraziti na ligu neznamo ali samo saznanje da je naglo porasla prodaja godišnjih ulaznica već je dobar pokazatelj da ide na bolje. postavljam si samo jedno pitanje!!!! dali sam ja zvezda našeg doba ili djiki umaških geliptera? ustvari to je isto?
dali sam ja djiki de zagabria? u tom slučaju potrebno mi je 6 majica kalch's marionettes;)
dali sam ja djiki de zagabria? u tom slučaju potrebno mi je 6 majica kalch's marionettes;)