ni od tebe nisam ocekivao umniji odgovor od ovogadjiki wrote:najbolja provokacija koju je armada ikad napravila
a ovu izjavu od Cara Kalacha potpisujem apsolutno
pa navodno je chele dogovorila sa njima, a gledajući da taj turnir imau samo veliki gradovi to je uspjeh....kaiser-kalach wrote:otkud ti to? jel se zna datum? dolazimo... znači otpada tradicionalni uskršnji lupino open
Jesi djiki siguran da je turnir u pes-u?djiki wrote:pa navodno je chele dogovorila sa njima, a gledajući da taj turnir imau samo veliki gradovi to je uspjeh....kaiser-kalach wrote:otkud ti to? jel se zna datum? dolazimo... znači otpada tradicionalni uskršnji lupino open
jedini fak je to da se igraju ja mislim parići nek mi to potvrdi neko ko je vec sudjelovao u njime...
ja sam mislio da u "koljevci" hrvatsva i "pradomovini" hrvata nema cajka.Hann wrote:jebes sve. meni su boysi najjaci sa parolom "ko slusa cajku jebemo mu majku". onda sami u citluk odu na cajku, napiju se, pocnu radit sranja pa kad se skupilo ekipe razbjeze se ko zadnje piiii....
no dobro, to je ipak valjda jedina "navijacka" skupina koja se plasi lika i djela mirka hrgovica. mislim da i znamo zasto