Ti si smiješan, bi rekao naš prika D(om)ražen Z....Chile wrote:zdeslav je carsko ime
Umag Calling 2008B
Re: Umag Calling 2008B
ovaj chile je stvarno smješan čas bi bio knez,čas car pa bi unovčio zajedničke boce(naravno djiki mu opet drži bandu)...pitam se šta je sljedeće??
sljedeće je da ću se sutra u 6 javiti iz zegea
ja čak i navijam za takav rasplet pošto je djiki(alfa i omega lige) rekao da još jedan kiks i...............kurac i djiki se usroChile wrote:sljedeće je da ću se sutra u 6 javiti iz zegea
Još jedan kiks i ode chile i nema ga više, i onda mir i blagostanje u ovoj ligi!!!!!!!!!!!zagadur wrote:ja čak i navijam za takav rasplet pošto je djiki(alfa i omega lige) rekao da još jedan kiks i...............kurac i djiki se usroChile wrote:sljedeće je da ću se sutra u 6 javiti iz zegea
još jedan kiks? a koje sam ja to kikseve imao osim afere "naočale"
daj bar onda neka skupi muda pa da mi kaže da imam još jedan kiks
Ajde điki i zagi skupite muda pa recite čovjeku...Chile wrote:još jedan kiks? a koje sam ja to kikseve imao osim afere "naočale"
Ovog sam se ja bojao dok je benki bio i igri za naslove kad se igralo kod đikija i kad su se morali micati oštri predmeti koji bi mogli doči u ruke našem dragom prijatrelju benvinu...
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/prijat ... -lice.html
djiki spava ali sanja kako će ti reći da još jedan kiks i.......................kurac i djiki se probudioChile wrote:još jedan kiks? a koje sam ja to kikseve imao osim afere "naočale"
p.s.šalu na stranu chile,imao si kiseva mali miljun a najviše ti se zamjerilo i još uvijek zamjera što vodiš u prostor svakog ko ti stigne pod ruku.i nemoj mi sad napisat to su moji prijatelji......zna se koji tvoji prijatelji mogu u prostor
eh sad sam miran kad sam i ovo rekao
Da ih osvojiš više od deset tutula zaredom ne bi ni trepnuo, nego bi samo sataru izvadio iza ledjareds wrote:Ovog sam se ja bojao dok je benki bio i igri za naslove kad se igralo kod đikija i kad su se morali micati oštri predmeti koji bi mogli doči u ruke našem dragom prijatrelju benvinu...
Znači, moram donijeti 40kn za jebeni whiskey, za pizzu koju ćemo naručiti 40kn, za cugu 20kn, benksu dug od pizze koju mi je platio prošli put, 40kn + zelenaške kamate poznavajuči benxa od min.10kn, jebote to je ukupno 150 kuna put do zg-a na tekmu bi me toliko izašao benzina skoro, naravno preko dobrosusjedske nam slovenije, pošto je vinjeta na šofršajbi, tako da ni ova druga varijanta nije za odbaciti... ja i chile smo već u Ravbarkomandi... [/quote]
S pizzom te ja častim tako kad odu jednog dana Chile, Pero Ban, Rony itd odu iz lige i kad me djiki bude uvjeravao da moram dovesti još 3-4 (ne)ozbiljna kandidata koji če samo po Mikijevom sudu ovu ligu dovesti do vrhunca kvalitete, možeš reč vidit češ kad ti Benki nakon dva prvenstva izvadi motornu pile i krene na tebe!!!!
S pizzom te ja častim tako kad odu jednog dana Chile, Pero Ban, Rony itd odu iz lige i kad me djiki bude uvjeravao da moram dovesti još 3-4 (ne)ozbiljna kandidata koji če samo po Mikijevom sudu ovu ligu dovesti do vrhunca kvalitete, možeš reč vidit češ kad ti Benki nakon dva prvenstva izvadi motornu pile i krene na tebe!!!!
ja moram donijeti 40 kn za viski, 20 za milodar chiletu i 40 za dvije kutije cigara koje ce mi popusiti reds
total 100 cuna
total 100 cuna
a zaboravio si i dvije žuje koje će keva nakon turnira odnjet kućidjiki wrote:ja moram donijeti 40 kn za viski, 20 za milodar chiletu i 40 za dvije kutije cigara koje ce mi popusiti reds
total 100 cuna
Ja sam tebi djiki kupio 100 tinjak kutija cigareta, ali ti si meni barem kupio stan i posudio pare a možda češ morat opetdjiki wrote:ja moram donijeti 40 kn za viski, 20 za milodar chiletu i 40 za dvije kutije cigara koje ce mi popusiti reds
total 100 cuna
jedva čekam sutra da mi nabrojiš moje kikseve i da popričamo o tome koga ja dovodim u prostorzagadur wrote:p.s.šalu na stranu chile,imao si kiseva mali miljun a najviše ti se zamjerilo i još uvijek zamjera što vodiš u prostor svakog ko ti stigne pod ruku.i nemoj mi sad napisat to su moji prijatelji......zna se koji tvoji prijatelji mogu u prostor
bez razbijanja naocalaChile wrote:jedva čekam sutra da mi nabrojiš moje kikseve i da popričamo o tome koga ja dovodim u prostorzagadur wrote:p.s.šalu na stranu chile,imao si kiseva mali miljun a najviše ti se zamjerilo i još uvijek zamjera što vodiš u prostor svakog ko ti stigne pod ruku.i nemoj mi sad napisat to su moji prijatelji......zna se koji tvoji prijatelji mogu u prostor
a ti djiki ćeš vjerovatvo sjest na fotelju i ušutjetidjiki wrote:bez razbijanja naocalaChile wrote:jedva čekam sutra da mi nabrojiš moje kikseve i da popričamo o tome koga ja dovodim u prostorzagadur wrote:p.s.šalu na stranu chile,imao si kiseva mali miljun a najviše ti se zamjerilo i još uvijek zamjera što vodiš u prostor svakog ko ti stigne pod ruku.i nemoj mi sad napisat to su moji prijatelji......zna se koji tvoji prijatelji mogu u prostor
Dečki pa nemojte radit pizdarije očemo fajt i samo to a ja i Miki čemo Vas smirivat
Sad me Miki zvao i on če se tuč u Bangalowima u Ladin Gaju
ja ti ih mogu nabrojit i sada i sutra i uvijek,samo me zanima kako će ostali reagirat dali će im i sutra biti puna usta sarajeva,zagreba,kojekavih geliptera u prosotru itd.i sam si nam pokazao snimku gdje su ljudi u prostoru koje niko nikad nije vidioChile wrote:jedva čekam sutra da mi nabrojiš moje kikseve i da popričamo o tome koga ja dovodim u prostorzagadur wrote:p.s.šalu na stranu chile,imao si kiseva mali miljun a najviše ti se zamjerilo i još uvijek zamjera što vodiš u prostor svakog ko ti stigne pod ruku.i nemoj mi sad napisat to su moji prijatelji......zna se koji tvoji prijatelji mogu u prostor