Utječe ili ne utječe bilo je super jebeš Mikijev jubilej pa prvi je izmislio pes kašu prvi je napravio jubilej i piše i statistike ja mu ništa ne vjerujem.
Mislav komentar: osjećam dozu ljubomore u tvojim riječima
Klopa super evo da je još koji krak ostao ne bi se žalio ali pustimo to to čemo već sa Zagijem dogovorit.
Igra općenito pa mislim da je došlo vrijeme kad nemožeš izostavit par igrača protiv bilo koga jer to svak svakog guzi.
Kako bi rekao Zagi jel ti igra Forlan da jel ti igra Knight da jel ti igra........
Benx Ali Zagi rooney mi ne igra
Evo vidili smo kako je to prednost kad imamo kuhara u lizi koji se razumije u građevisnke ide na forume zna pljucat po drugima sve super, ali malo sam ljubomoram jer sam mislio da sam ipak prepametan za ovo društvo ali Zagi mi opasno konkurira sa zabadanjem nosa u sve i svašta.
Tuntar uvijek isti, Rony suprotno od Zagija i Benxa,Čile opušten možda zbog blagdana, Milas bahat zbog majmuntooa, Mislav jubilarno bahat zbog agilitia Joaquima i naglog skoka odma iza Zagija i Benxa-a,Benx kao Benx Benx Benx evo pošto moj jubilarac nitko nije spomenuo ovo mi je drugi gol sa 40-tak metara prvo sa Scholsom i sada sa skupim Boupa Diopom
Vanja primarius je na hitnom zadatku sklapanje ordinacije na Dolomitima