jebavasled koji su ovo?benx wrote:
i ne jebite me sto djurdjevica i djoincevica prepoznajem da me u pol noci budite....
PS. ajd diega jos i kontam ali.....
Znači Alemao je taj treći? Ja pretpostavio da se radi o Giordanu, trećem članu slavnog terceta Maradona- Giordano- Careca, popularno zvanom Ma- Gi- Ca...djiki wrote:careca i alemao......
benx djabe ti ovdje agitirati, skupi muda (da ti ne služe samo za hamandeggs) i preuzmi napoli kaiseru za turnir.......
Pa postoji classic Milan, znači da je moguće da ih ima i u ovomClouseau wrote:Mda, i mene je zbunilo kad se spomenulo Ma-Gi-Ca a nijedan mi ne liči na talijana
Ima neki patch koji će okupiti i veliki Gre - No - Li isto?
Evo ja placem za nekadasnjim chelseaom zato sam ih i uzeodjiki wrote:nekad su ih zvali penzioneri jer su imali svi over 30 isluženi igrači koji su završavali karijeru u najdražem klubu...sa današnjeg aspekta navijač chelsea se nalazi u paradoksalnoj situaciji plakat za ekipom ( i poimanjem nogometa) od nekad, znači tim sa dušom i bez rezultata ili bit sretan mega momčadi koja gazi, iako je ta momčad prirodna tvorevina kao cice pamele anderson....
ja sam uvijek za ono prvo: No al calcio moderno
Imali su solidnu ekipu za ostat u 2 ligu ali ipak su kiksali Deniss Wise fuck off Nudim 100 funti Viduki Smithu Ferdinadu da se vrate di su stekli slavutata wrote:Ja za Leeds navijam od 1993...ant wrote:King?tata wrote:Nabijem vas nakurac i vas i Chelsea i Dennisa Wise-a, poslao mi je Leeds u 3. ligu mater mu jebem