Umag Calling 2008A
ovaj roni je retardiran u pičku materinu
drafta villu za 1610 i heinzea za 830, a daje ca drogbu za 1710 i dawsona od 350, a budget mu je 13500 znaci nema lufta i odlazi 400 punata u prekoračenje....
i to drugi put za redom treba mu zabraniti draftanje, izbacit ga iz lige i uzeti idola kovu paparazza u ligu....
drafta villu za 1610 i heinzea za 830, a daje ca drogbu za 1710 i dawsona od 350, a budget mu je 13500 znaci nema lufta i odlazi 400 punata u prekoračenje....
i to drugi put za redom treba mu zabraniti draftanje, izbacit ga iz lige i uzeti idola kovu paparazza u ligu....
Čudi me kako mu Zagi nije pomogao ili možda jer netreba makinirat sprema se za 2009 za početni draftdjiki wrote:ovaj roni je retardiran u pičku materinu
Evo draaftova na polusezoni:
Tottenham IN:Berbatov, OUT: Diouf
Chesterfield IN:Villa, OUT:Drogba
Reading IN:Pauleta, Arango, OUT: Sionko, Inzaghi
Chelsea IN: Kompany, Balli, OUT: J.Handanovic, F.Meira
Leeds Utd IN: Nogalu, Sloeger, OUT: James, Nelson
nistaspektakularno osim razmjene ville za drogbu...
moram napomenuti i dosta ziceraski odabir g.benxa legende ove igre iako se postavlja nonsense kod njegova drafta jer je dao ca jamesa tako da ostaje na jednom vrataru , mada sam siguran da takva legenda draftanja nikad nebi napravila takav kiks vec je posrijedi sigurno neki novi standard koji zeli nametnuti svjetu nogometa..
Tottenham IN:Berbatov, OUT: Diouf
Chesterfield IN:Villa, OUT:Drogba
Reading IN:Pauleta, Arango, OUT: Sionko, Inzaghi
Chelsea IN: Kompany, Balli, OUT: J.Handanovic, F.Meira
Leeds Utd IN: Nogalu, Sloeger, OUT: James, Nelson
nistaspektakularno osim razmjene ville za drogbu...
moram napomenuti i dosta ziceraski odabir g.benxa legende ove igre iako se postavlja nonsense kod njegova drafta jer je dao ca jamesa tako da ostaje na jednom vrataru , mada sam siguran da takva legenda draftanja nikad nebi napravila takav kiks vec je posrijedi sigurno neki novi standard koji zeli nametnuti svjetu nogometa..
evo i snimke zagijeva prolaženja pored bombonere sinoc (di se skupila oveca skupina torcidasa) i gdje je pokazao muda trubeci 50 metara nakon sto ju je prosao......
http://www.youtube.com/watch?v=4YSIg-eab60
govoreci u zagadurovoj terminologiji pokazao je toliko velika muda da bi bakcili s njima mogli raditi pilates
kapa dole fleki koji je dosao popio bambus lijepo se pozdravio s nama i oso dalje.....
http://www.youtube.com/watch?v=4YSIg-eab60
govoreci u zagadurovoj terminologiji pokazao je toliko velika muda da bi bakcili s njima mogli raditi pilates
kapa dole fleki koji je dosao popio bambus lijepo se pozdravio s nama i oso dalje.....
1.Van Der Saar 930 nlg Man Utdbenx wrote:Imam već prije 2008 golmana rezervnog ali znaš ti mene malo kakenšeš već mi je Zagi javio za golmana
2.Distin 730 fra
3.Varga 370 slk Sunderland
4.Sloeger 420 deu Bayern
5.Virota 330 aut
6.Malbranque 430 fra Tottenham
7.Juninho 740 bra/fra Lyon
8.Scholes 1110 eng
9.Vorobei 340 ukr free *
10.Rooney 1660 eng
11.Baros 770 cze
12.Nogalu 360 deu Bayern
13.Simons 600 bel
14.Knight 550 eng
15.R.Kovac 460 cro/ger free
16.Dhorasoo 480 mar/fra
17.Aissati 340 nlg
18.Boupa Diop 640 sen Portsmouth *
19.Kaquetz 300 irn free *
20.Kavanagah 310 irl Sunderland
21.Ahagowa 300 nig Wigan *
22.Forlan
di je 2.golman?
a rizik rdeceg kartona? ko ce ti branit? matijevic je penzionisan i radi sa juniorima i nadarenim golamnima u kadetima leedsabenx wrote:Već sam ga scautirao golmana u 2007 ali ću ga uzet na slijedećem draftu pardon na krivoj formaliciji rečenice!!!benx wrote:Imam već prije 2008 golmana rezervnog ali znaš ti mene malo kakenšeš već mi je Zagi javio za golmana