samo bih te zamolio da a ne vodiš opet ratove na mene i da ne huškaš benxa sms-ovima

prodajem plastation pitajte djikija za cijenu

zagadur wrote:djiki wrote: u svakom slucaju zagi vi ste potencirali igru kupit niste imali strpljenja je uzet u hr na moju opasku da je jeftinija a o online narudzbi koja putuje 10 dana da i ne govorimo....
tako da molim da me se ne upire pprrstom .
bilo bi bolje i tebi i meni i benx da sad ne čačkaš mečku jer bi moglo po zlu krenut.vjeruj mi,bolje se mani takvih upisa o vraćanju igre i ko je šta potencirao.
zagadur wrote:a to da!čudno da nije rekao da mu netko dodje pomoć nosit tu silnu papirologiju.ali neka bitno da je naš djiki zadovoljan,nema veze što ćemo ja i benx do sljedeće sezone osjećat posljedice sponzoriranja djikijeve lige.
jedva čekam kad za godinu dana djiki osnuje pes bujština ligu a ja i benx ćemo trko u zagrebačku banku po kredit za financiranje lige
nakon izjava tipa:Chile wrote:ajde prestanite jest kokice! budite jednom normalni
nije sms nego mail i evo ti ga u cijelosti ovdje kad ti je benx vec sve javio ekspresno:zagadur wrote: 7.faza-sms teror i huškanje
put u bruxelles - 65 eurazagadur wrote:samo još nešto:
DINAMO ZAGREB
1. ja imam joystickzagadur wrote:5.faza-posudjivanje joypada od čovjeka protiv koga se bilo da udje u ligu jer nije nacionalist(tipično hrvatski)
ovako moj stav je, ljutio se ti ili ne, da ako je svako nabavio joypad da bi i ti ga trebao imati, imas ruke noge i 3 dana na bausteli je to to......Chile wrote:1. ja imam joystickzagadur wrote:5.faza-posudjivanje joypada od čovjeka protiv koga se bilo da udje u ligu jer nije nacionalist(tipično hrvatski)
2. ja sam antišu samo jednom pitao ja joy, svaki put se on ponudio! ali ako vama to smeta,ali neznam šta vam ima smetati, igrat ću samo sa svojim!
vino je bilo bomba a vjeverica je ostala domaKalach wrote:put u bruxelles - 65 eurazagadur wrote:samo još nešto:
DINAMO ZAGREB
karta za tekmu - 25 eura
3 litre lošeg vina - 5 eura
nova šilterica - 12 eura
jaketa sa vjevericom - 140 eura
-----------------------------------
debeli kuhar u krupnom planu -------------- neprocjenjivo![]()
![]()
ma nije chile, samo su namćoriChile wrote:1. ja imam joystickzagadur wrote:5.faza-posudjivanje joypada od čovjeka protiv koga se bilo da udje u ligu jer nije nacionalist(tipično hrvatski)
2. ja sam antišu samo jednom pitao ja joy, svaki put se on ponudio! ali ako vama to smeta,ali neznam šta vam ima smetati, igrat ću samo sa svojim!