Ne želiš polemizirat ali pilates si znao odmah napisat bez provjerene informacije e ti i djiki stvarno ste Bilbaozagadur wrote:ne želim polemizirat na forumu,meni je samo jedno žao a to je što nisam išao na hajduk-fiorentina i što nisam i ja konstatirao kao netko da je na hajdukovom sjeveru bolja atmosfera nego na dinamovom.žao mi je....strašno mi je žao
Umag Calling 2008A
djiki ima provjerene informacije pošto spava kod tebe u ostavi ili ti ga špajzibenx wrote:Ne želiš polemizirat ali pilates si znao odmah napisat bez provjerene informacije e ti i djiki stvarno ste Bilbaozagadur wrote:ne želim polemizirat na forumu,meni je samo jedno žao a to je što nisam išao na hajduk-fiorentina i što nisam i ja konstatirao kao netko da je na hajdukovom sjeveru bolja atmosfera nego na dinamovom.žao mi je....strašno mi je žao
jedan par koji je danas nenadano osvanuo u supersportu...
Umaška navijačka legenda zagi, poznatiji kao zagadur bio je do sada na koliko utakmica:
1-3 koef. 1.5
4-7 koef. 1.3
8-12 koef. 8.5
13-18 koef. 21,50
preko 18 koef. 50
više od chileta koef. 200
više od benxa koef. >error<
minimalni ulog je 5 kn i ne zaračunavam manipulativne troškove
Umaška navijačka legenda zagi, poznatiji kao zagadur bio je do sada na koliko utakmica:
1-3 koef. 1.5
4-7 koef. 1.3
8-12 koef. 8.5
13-18 koef. 21,50
preko 18 koef. 50
više od chileta koef. 200
više od benxa koef. >error<
minimalni ulog je 5 kn i ne zaračunavam manipulativne troškove
Branko Ivanković dugo je svijetu dokazivao da ima ogroman prag tolerancije, međutim, od danas se zna i to da jednostavno nije - beskičmenjak! Popularni Profesor je u ponedjeljak ujutro podnio ostavku.
Doduše, Ivanković je opovrgnuo da mu je Zdravko Mamić u nedjelju opsovao mater, odnosno, tvrdi da te riječi nije čuo, no priznao je da je razlog odlasku "manjak komunikacije".
Tako je barem točno u 12 sati izjavio okupljenim novinarima podno južne tribine maksimirskog stadiona dodavši:
"Moja je odluka konačna. Igrače sam obavijestio, zahvaljujem im na suradnji, a gdje ću nastaviti karijeru to još ne znam. Prije mjesec dana zvali su me iz Japana, međutim, ta je ponuda prošlo svršeno vrijeme. U svakom slučaju, zanima me isključivo klupski nogomet", izjavio je strateg u odlasku.
Svaka čast dokazao si Branko da si čovjek
Doduše, Ivanković je opovrgnuo da mu je Zdravko Mamić u nedjelju opsovao mater, odnosno, tvrdi da te riječi nije čuo, no priznao je da je razlog odlasku "manjak komunikacije".
Tako je barem točno u 12 sati izjavio okupljenim novinarima podno južne tribine maksimirskog stadiona dodavši:
"Moja je odluka konačna. Igrače sam obavijestio, zahvaljujem im na suradnji, a gdje ću nastaviti karijeru to još ne znam. Prije mjesec dana zvali su me iz Japana, međutim, ta je ponuda prošlo svršeno vrijeme. U svakom slučaju, zanima me isključivo klupski nogomet", izjavio je strateg u odlasku.
Svaka čast dokazao si Branko da si čovjek