šteta što nisam uspio dovest Ž.K. za partnera.čak je ovjek imao dobru volju doć ali ne može zbog posla.
sereš.... nije valjda da si keruma doveo?zagadur wrote:Ž.K. je muž od B.K-S
jos ludje ali srecom/nesrecom covjek nije mogaoKalach wrote:sereš.... nije valjda da si keruma doveo?zagadur wrote:Ž.K. je muž od B.K-S
daj nepiši gluposti!!! kakav olympiakos???Kalach wrote:ako budu drame chile je pristao zamjeniti partnera, odnsno dati ronija na korištenje tuntaru i uzeti brkija uz uvjet da mu se dodijeli olympiakos![]()
benx ne budi kisel što imaš 1-0-3 skor u zadnjem prvenstvu.tri puta si izgubio od marginalaca ali si me zato sva tri puta "nadigrao"benx wrote:Ma Zagi samo ti radi nemoraš dolazit možemo se i telefonski čut svečemo ti reč šta se zbiva evo ti moj kratki broj 274 pa me zovi
Ja sam za to kad se nađemo tamo da definitivno dogovorimo sustav igranja.Ja jesam za davis cup sistem, ali bi htio da turnir ne traje pre dugo.Dogovor na licu mjesta kad vidimo koliko će nas uostalom biti.djiki wrote:1/4 finale je kvalifikacijski......za drugo mjesto.....
sad ne kuzim davis cup stavljas pod pitanje ili?![]()
sto se nisu svi nacelno slozili za to?, a ako ne onda home and away bi igrali dve utakmice sto bi skratilo vrijeme a onda bi mogli sve ekipe staviti u jedan round robin....
u svakom slucaju mislim da ce dogovor pasti na licu mjesta, kad se skupimo i vidimo sto kako gdje, ali naglasavam ako pero igra nakon 11 nema smisla igrat, a ako ne onda da se nadjemo u podne pojdedemo sparoge i pocnemo laganini.......