Problematika PES 2009
Re: Problematika PES 2009
Dođi čile do mene da ti dam ako ti još treba dvd prazan, imam ih da ih ne kupuješ...
čovjek nezna u kojem bi više topicu pisao koliko ih je djiki otvorio
jučer testiran pes na ps2 i može se slobodno reći da je banana iako neki članovi lige su izrazili sumnju da je djiki u zanosu pr-a za ps3 uvalio fejk na testiranje jer je igra totalno identična pes 2009
odlučeno da se drafta na ps 2 a igra na ps3 i da je draft limit 1550
jučer testiran pes na ps2 i može se slobodno reći da je banana iako neki članovi lige su izrazili sumnju da je djiki u zanosu pr-a za ps3 uvalio fejk na testiranje jer je igra totalno identična pes 2009
odlučeno da se drafta na ps 2 a igra na ps3 i da je draft limit 1550
ukratko izglasano povjerenje alexu
igra se liga 7 4-okruzno
alex bira do sutra navecer jednu momcad druga ide na rasformaciju
draft u ponedeljak ili srijedu
igra se liga 7 4-okruzno
alex bira do sutra navecer jednu momcad druga ide na rasformaciju
draft u ponedeljak ili srijedu
mislim da puno golova pada glavom, teško se može igrati kroz sredinu, sve se svodi na bok
a golmani su još gluplji
a golmani su još gluplji
Chile wrote:mislim da puno golova pada glavom, teško se može igrati kroz sredinu, sve se svodi na bok
a golmani su još gluplji
meni ant kaze da pc i ps3 inacica su razlicite, treba vidit......
cak mislim da sma negdje procito da su golmani poboljsani, ali u to ne vjerujem
To sam ja djikiju rekao pa me čudno gledao ja sam u prvoj utakmici na ps3 play dao odmah 2 glupa gola da nemogiu biti gluplja sa špicom u padu iskosa sa 20 metara a drugi slobodnjak stativu takođerChile wrote:mislim da puno golova pada glavom, teško se može igrati kroz sredinu, sve se svodi na bok
a golmani su još gluplji
igro si protiv turkemnistana....
vidio sam koliko si zabijao kod mene, mah vidit cemo u praksi meni bitno da ne bude vise 6-7 0
vidio sam koliko si zabijao kod mene, mah vidit cemo u praksi meni bitno da ne bude vise 6-7 0
kanditat zolja u ljeto 98
nakon reporta g.enxa mogu rec da imam nevidjenog talenta.......
stranica obnovljena
http://www.pes-umag.issland.com
tekst počinje sa:ulaskom u novu kalendarsku godinu.....djiki wrote:stranica obnovljena
kakva nova kalendarska godina?šta kalendarska godina počnje sa 01.11?
pa negdje pred kraj teksta nastavlja:matijević vuće potez gurajući u vatru zagorca.....
pa zar ti stvarno misliš da mene možeš gurat u vatru ili bilo gdje drugo??
slika sa benvinom ponovno dosadno ponavljanje
tekst napisan radi razbijanja nedjeljne monotonije i dosade
1.grijska konzolaskuzagadur wrote:tekst počinje sa:ulaskom u novu kalendarsku godinu.....djiki wrote:stranica obnovljena
kakva nova kalendarska godina?šta kalendarska godina počnje sa 01.11?
pa negdje pred kraj teksta nastavlja:matijević vuće potez gurajući u vatru zagorca.....
pa zar ti stvarno misliš da mene možeš gurat u vatru ili bilo gdje drugo??
slika sa benvinom ponovno dosadno ponavljanje
tekst napisan radi razbijanja nedjeljne monotonije i dosade
2.ironicno kao novinar pretpostvalja
3.slika sa benvinom tradicija
4.tvoj stav, kad ces pocet sa zagadurijama ponovo
koliko prvenstva djiki neće igrati... sve ispod 3 je smiješno...
istra ti materina!
smo se dogovrili da se ignoriramo kalach?
ja ne serem po napulju a ti di god stignes danas zavlacis nos....
ak cu bit kaznjen to ce odlucit se danas na draftu ja prihvacam svaku kaznu
ja ne serem po napulju a ti di god stignes danas zavlacis nos....
ak cu bit kaznjen to ce odlucit se danas na draftu ja prihvacam svaku kaznu
ja se ću se osobno založit da se djikiju opali drakonsaka kazna i da mu benx to objavi
ma nije bit kazne, sam je odlučio ne igrati 2 prvenstva... bit će da je povukao odluku, mah... il ritorno di moira orfei ;)zagadur wrote:ja se ću se osobno založit da se djikiju opali drakonsaka kazna i da mu benx to objavi
istra ti materina!
reko sam dva prvenstva ako stvari budu isle elitistickim tokom, sad je nadjeno kompromisno rjesenje, a sto se tice kazne mislim d aje opravdano da me se kazni, bodovima, izbacivanjem na koju sezonu ili sta ja znam, necu ulozit prigovor na nikakvu odluku....
kalach a sto tbe uopce zanima pes umag liga?pa ti si zg jazavac
kalach a sto tbe uopce zanima pes umag liga?pa ti si zg jazavac
ali ako ne igra 2 prvenstva to bi mu ustvari bila nagrada jer nebi trebao nosit silnu papirologijuKalach wrote:ma nije bit kazne, sam je odlučio ne igrati 2 prvenstva... bit će da je povukao odluku, mah... il ritorno di moira orfei ;)zagadur wrote:ja se ću se osobno založit da se djikiju opali drakonsaka kazna i da mu benx to objavi
zagicu evo ja nosim plej, a ti rjesavaj rasporede i nabavi 2 usb sticka za ligu saveat...
bicee puno vise zajebancije nego prije
u globalu imam svoja zaduzenja koja obavljam azurno po pitanju lige, tako da me boli kurac, a plejke mozete nosit ti, tano ili ante
u globalu imam svoja zaduzenja koja obavljam azurno po pitanju lige, tako da me boli kurac, a plejke mozete nosit ti, tano ili ante
ali kako je djiki ažuran meni odgovarat a benxu šuti ko zalivaen iako mu benx barem 5 puta na dan spominje 380 eura financiranja ligedjiki wrote:zagicu evo ja nosim plej, a ti rjesavaj rasporede i nabavi 2 usb sticka za ligu saveat...