Umag Calling 2009A
Re: Umag Calling 2008B
vi se meni smijte ali ilija je najjaci mi trener u povijesti hnlj-a
pogi apeliram da se hnlj zahod ponovo otvori posto sam dobio nemali broj poziva da se nesto ucini po tom pitanju
hvala
pogi apeliram da se hnlj zahod ponovo otvori posto sam dobio nemali broj poziva da se nesto ucini po tom pitanju
hvala
Ja sam isto navijao da Ilija preuzme klupu Dinama i to doživotno.djiki wrote:vi se meni smijte ali ilija je najjaci mi trener u povijesti hnlj-a
hvala
Apelijar moj Djikane,đaba ti
Jedne godine bio ja šef u Maestralu, bila jedna strašna *beep* i ja sam je tio *beep*
a šta će vam sad taj hnl topic?još kužim da se poslje derbija diskutira o penalu,crvenim kartonima,igri,atmosferi ali sad bi samo seruckali o iliji,mamiću i sličnima a svi dobro znamo da se tu nema što pametno reći ili diskutirat.
zagi pogijeva i makronjina agentura
hoćete jednu anegdotu? evo je!
jučer šetuckam s djecom kvartom te spazim na jednom zidu sveže opituran grafitić koji kaže "Mamiću cigane!"
i ja krepam od smijeha
ironija priče je što živim u kvartu gdje je minimum 60% populacije porijeklom iz indije
jučer šetuckam s djecom kvartom te spazim na jednom zidu sveže opituran grafitić koji kaže "Mamiću cigane!"
i ja krepam od smijeha
ironija priče je što živim u kvartu gdje je minimum 60% populacije porijeklom iz indije
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
pa i ja smatram da je mamic cigan
Do derbija si uvijek imao na tu temu nešto za reč jedan poraz i već su ti potonule ladjezagadur wrote:a šta će vam sad taj hnl topic?još kužim da se poslje derbija diskutira o penalu,crvenim kartonima,igri,atmosferi ali sad bi samo seruckali o iliji,mamiću i sličnima a svi dobro znamo da se tu nema što pametno reći ili diskutirat.
kakve ladje?
Lađe Neretvanske ima moja stara poster takav u sobi 2,5 2,5 metra
eeeee a baš sam se pitao kad će djikiju u pomoć stići koalicijski partner nekad koalision antibenvinista a danas sveti džihad antibabarogenše
prikasu cili i benkiju te fleki skidam kapu, a ostalim velikim prikasima porucujem da mi popuse njeznik
p.s.samo mi jos jedanput prodavajte fore, i pocnite sa storijama djiki redikul pijani iskazali ste se
p.s.samo mi jos jedanput prodavajte fore, i pocnite sa storijama djiki redikul pijani iskazali ste se
djiki nije redikul vengo kus pijanog pajaca
djiki u izdanju kakvog ga ne pamtimo dobrih 15 godina... da mi je još bilo vidjeti barufu u kojoj je sudjelovao... mama mojenshish...
zasjenio si i svog gurua benxbenxbenxa
zasjenio si i svog gurua benxbenxbenxa
istra ti materina!
Neznate u kakvom je djiki bio elementu.............
djiki je huliganska frakcija histra
mislim da je krenuo skupljati bodove za frakciju ekipa barufa ;)Chile wrote:djiki je huliganska frakcija histra
istra ti materina!
u elementu zvanom 5000 kn na ruletu u equitu.e benki benkibenx wrote:Neznate u kakvom je djiki bio elementu.............