šta kreće liga 8+1?djiki wrote:igra se bez benxa
TERMINI ODIGRAVANJA
Re: TERMINI ODIGRAVANJA
posljednji dio posljednjeg prvenstva na pes 2009 u utorak u 20 i 30 časova.nakon prvenstva konačan dogovor o formatu lige i o načinu i redosljedu draftanja na novom pesu.
Ja mislim da bi trebalo da se ljudima javlja za turnir max 24h prije početka a ne 7 dana unaprijed
ima problem sto na playu 2 ima 4 utakmica vise za odigrat
u 20.30 dolaze benx i tuntar da nadoknade dvije utakmice
u 21 imamo na ps2 jos dvije nadoknadit dok bi se na 1 igrao finale kupa
to bi bilo gotovo do 21.30 cca
onda idu 3 ili 4 tekme di nema bankovcia paralelno znaci do 22.45 gotovi i zatim molimo boga da bankovica puste da dodje oko 23.30
u stanci mozemo pricat o fojbi i novom sustavu natjecanja
kad dodje bankovic ima 5-6 unakrsnih utakmica ako ne bude pusten do 23,30 prebacit cemo za cetvrtak i da s eopsprstimo od naseg druga
od sljedeceg pesa ide samo tuntar u kazino tako da ce biti puno lakse
u 20.30 dolaze benx i tuntar da nadoknade dvije utakmice
u 21 imamo na ps2 jos dvije nadoknadit dok bi se na 1 igrao finale kupa
to bi bilo gotovo do 21.30 cca
onda idu 3 ili 4 tekme di nema bankovcia paralelno znaci do 22.45 gotovi i zatim molimo boga da bankovica puste da dodje oko 23.30
u stanci mozemo pricat o fojbi i novom sustavu natjecanja
kad dodje bankovic ima 5-6 unakrsnih utakmica ako ne bude pusten do 23,30 prebacit cemo za cetvrtak i da s eopsprstimo od naseg druga
od sljedeceg pesa ide samo tuntar u kazino tako da ce biti puno lakse
ma kakvo prebacivanje na četvrtak
sve ćemo stići sutra,samo mirno.
sve ćemo stići sutra,samo mirno.
igrat cemo ali ako bankovica ne puste trebat cemo bacit 5 utakmica po svakom pleju u cetvrtak
na molbu g. zagija koji ima ispravnu ideju da sjednete uživo i raspravite što imate raspravit ovo ide pod ključ da ne bi bilo previše žuči prosuto
do tada uživajte u pjesmicama s poukom
do tada uživajte u pjesmicama s poukom
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
kad je prvi termin na novom pesu i konzoli?trebao bi znat barem dva dana prije da posudim play od mislava da mogu trenirat.mojih 50% konzole je trenutno zauzeto u akciji "liječenje gastritisa pes 09"
a ja više nemogu trenirati jer mi komp u kurcuzagadur wrote:kad je prvi termin na novom pesu i konzoli?trebao bi znat barem dva dana prije da posudim play od mislava da mogu trenirat.mojih 50% konzole je trenutno zauzeto u akciji "liječenje gastritisa pes 09"
cet u I9
možda ću ipak malo kasnit.neznam u kojem će stanju biti šoferdjiki wrote:cet u I9
ponedeljak u 20
petak 14.12. zadnji dio turnira i ko oce draftat nek donese na papiricu zapisane igrace koji se kuvertiraju
pocetak u 18
pocetak u 18
valjda ponedjeljak,možda ću malo kasnit.pošto sam ja na 400 km od polovice playa i ne mogu draftat ja ću svoj draft obznanit do početka sljedećeg prvenstva.djiki wrote:petak 14.12. zadnji dio turnira i ko oce draftat nek donese na papiricu zapisane igrace koji se kuvertiraju
pocetak u 18
Petak 14.12.?!?!?!? wtf?!?djiki wrote:petak 14.12. zadnji dio turnira i ko oce draftat nek donese na papiricu zapisane igrace koji se kuvertiraju
pocetak u 18
Jel petak ili ponedjeljak???
srijedareds wrote:Petak 14.12.?!?!?!? wtf?!?djiki wrote:petak 14.12. zadnji dio turnira i ko oce draftat nek donese na papiricu zapisane igrace koji se kuvertiraju
pocetak u 18
Jel petak ili ponedjeljak???
PONEDELJAK OPROSTITE
glup sam jednostavno
glup sam jednostavno
Šta se vračaš u ponedjeljak u 18?????zagadur wrote:valjda ponedjeljak,možda ću malo kasnit.pošto sam ja na 400 km od polovice playa i ne mogu draftat ja ću svoj draft obznanit do početka sljedećeg prvenstva.djiki wrote:petak 14.12. zadnji dio turnira i ko oce draftat nek donese na papiricu zapisane igrace koji se kuvertiraju
pocetak u 18
u 14 objedbenx wrote:Šta se vračaš u ponedjeljak u 18?????zagadur wrote:valjda ponedjeljak,možda ću malo kasnit.pošto sam ja na 400 km od polovice playa i ne mogu draftat ja ću svoj draft obznanit do početka sljedećeg prvenstva.djiki wrote:petak 14.12. zadnji dio turnira i ko oce draftat nek donese na papiricu zapisane igrace koji se kuvertiraju
pocetak u 18
u 14.30 setnja po molvama
u 15 krece
u 15.45 sece sa malom po maksimirskom zoou i gleda uhranjene lavove (blue lions)
15.50 odlazak u bbb f.c. uclanit malu bb girls
16.30 odlazak na pazaric kupit 2xsiltericu kariranu, takuin na kockice, majicu burberry falsh i dolcevitu i par slipica od pitbulla
17.30 pokret
18.30 severin na kupi kava
19.00 pokret
21.oo umag
ja ipak mislim da je moja privatna stvar kad se vraćam.ja ću na turnir doći i to je najvažnije i ne traažim odgodu termina kao neki koji moraju ženama objašnavat zašto moraju biti doma do odradjenog vremena.
djiki mani me se sa tim badijevim idijotarijama
djiki mani me se sa tim badijevim idijotarijama