Problematika PES 2009

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
djiki

Re: Problematika PES 2009

Post by djiki » 02 Nov 2009, 13:17

draft 6 0 bodova
1 od 2 igraca ko kuca siguran za ozbiljnost...dajmo glasovanje uzivo ja necu glasovat ali sa pro et contra
Chile

Post by Chile » 02 Nov 2009, 13:23

reds wrote:
zagadur wrote:u kompromisnom rješenju kojeg su svi prihvatili,lijepo je rečeno da djiki i zagi nemaju prava glasovanja oko platforme.u skladu sa tim molio bih djikija da prestane sa žuganjem i sa promiocijom jedne platforme.o platformi će odlučit benx,vanja,chile i tuntar i tu prestaje svaka diskusija.
Ja sam ti stoput u našem razgovoru rekao svoj stav, a to je liga 6, nisam prihvatio tvoje kompromisno riješenje, jer to ionako nije kompromisno jer se ide na ruku samo djikiju i tebi, koji ste za širenje lige, a ovaj kompromis po tebi je da se novim ljudima da neki određeni vremenski rok da se pokažu i ako zajebu da se izbace iz lige!?!?!?! Tebi je to kompromis!?!? Pa to je normalni sljed (mislim na izbacivanje) za svakog igrača bio do sada i nije mi jasno šta je tu novoga.Nego neda mi se o tome više raspravljati, radite što vas je volja ti i djiki, samo da se zna, da ja nisam za dovođenje novih navedenih igraća "pod mus" nego da se krene liga 6 i tokom lige se mogu nekii igraći pojaviti u kombinaciji i da se prime u ligu...a ne ovako na brzaka!
A ovo djikijevo ponašanje, kao u djeteta je u najmanju ruku sramotno za njega samoga, isto tako su mogli svi se ponijeti i prijetiti ako ne bude po njihovoj volji da će zamrznuti svoj status i da neče igrati ligu?!?!?
Molim da se mislava za ovakvu reakciju, za destabilizaciju lige i pokušaj rušenja iste oštro ukori od strane lige, odnosno oćito od strane samoga sebe što se naravno neće nikad desiti i dajem kalaču potpuno pravo u svim njegovim postrevima o djikiju, jer je potpuno u pravu!Bravo kume!!! :-( :sleep:
:klap :klanjam
djiki

Post by djiki » 02 Nov 2009, 13:27

pazi vanja nije samovolja djikija ima čjudi kojhi su za 8....ja bih mozda najradje 6+1
zagadur

Post by zagadur » 02 Nov 2009, 15:36

radite kako vam paše jer ja više ne želim sa nekim ljudima imat posla.
Chile

Post by Chile » 02 Nov 2009, 16:00

evo svi dižu ruke! djikan došao si na svoje!
reds

Post by reds » 02 Nov 2009, 16:01

zagadur wrote:radite kako vam paše jer ja više ne želim sa nekim ljudima imat posla.
Čuj ovoga?!?! :-( :suspect: Prodaj to nekom drugome?!?!? Ti i djiki ste do sad ionako radili mimo volje nas drugih, i sad šta ste ti i djiki započeli to i završite kako god to bilo, meni je svejedno... igrat ču i u jednom i drugom slučaju, samo sam iznio svoje mišljenje, nisam ko neki da uvjetujem...
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 02 Nov 2009, 16:07

reds wrote:
zagadur wrote:radite kako vam paše jer ja više ne želim sa nekim ljudima imat posla.
Čuj ovoga?!?! :-( :suspect: Prodaj to nekom drugome?!?!? Ti i djiki ste do sad ionako radili mimo volje nas drugih, i sad šta ste ti i djiki započeli to i završite kako god to bilo, meni je svejedno... igrat ču i u jednom i drugom slučaju, samo sam iznio svoje mišljenje, nisam ko neki da uvjetujem...
zagi pere ruke... ma gdje to vodi... pa pročitajte si postove unazad tjedan dana... osim chileta svi mjenjaju stavove pod nečijim (čitaj djikijevim) pritiskom... i moj glas, koji je ponavljam nebitan i više radi zajebancije, je za ligu 6...

ajde djiki nemoj opet izgubit kontrolu nad sobom i spuštat se nisko nekakvim kvazi provokacijama, prijetnjama i naravno pastiranja smeća ili golog maradone... već si ionako pokazao koliko možeš biti prljav osim naravno dječjih bolesti... :-(
istra ti materina!
benx

Post by benx » 02 Nov 2009, 17:06

reds wrote:
zagadur wrote:u kompromisnom rješenju kojeg su svi prihvatili,lijepo je rečeno da djiki i zagi nemaju prava glasovanja oko platforme.u skladu sa tim molio bih djikija da prestane sa žuganjem i sa promiocijom jedne platforme.o platformi će odlučit benx,vanja,chile i tuntar i tu prestaje svaka diskusija.
Ja sam ti stoput u našem razgovoru rekao svoj stav, a to je liga 6, nisam prihvatio tvoje kompromisno riješenje, jer to ionako nije kompromisno jer se ide na ruku samo djikiju i tebi, koji ste za širenje lige, a ovaj kompromis po tebi je da se novim ljudima da neki određeni vremenski rok da se pokažu i ako zajebu da se izbace iz lige!?!?!?! Tebi je to kompromis!?!? Pa to je normalni sljed (mislim na izbacivanje) za svakog igrača bio do sada i nije mi jasno šta je tu novoga.Nego neda mi se o tome više raspravljati, radite što vas je volja ti i djiki, samo da se zna, da ja nisam za dovođenje novih navedenih igraća "pod mus" nego da se krene liga 6 i tokom lige se mogu nekii igraći pojaviti u kombinaciji i da se prime u ligu...a ne ovako na brzaka!
A ovo djikijevo ponašanje, kao u djeteta je u najmanju ruku sramotno za njega samoga, isto tako su mogli svi se ponijeti i prijetiti ako ne bude po njihovoj volji da će zamrznuti svoj status i da neče igrati ligu?!?!?
Molim da se mislava za ovakvu reakciju, za destabilizaciju lige i pokušaj rušenja iste oštro ukori od strane lige, odnosno oćito od strane samoga sebe što se naravno neće nikad desiti i dajem kalaču potpuno pravo u svim njegovim postrevima o djikiju, jer je potpuno u pravu!Bravo kume!!! :-( :sleep:
Neće se nikad desit jer je to nemoguče, jedini krivac za sve pizdarije u lizi sam, dobio sam isključivanje iz kupa dva puta to ču Vam skakt do groba, ne tebi osobno nego svima pojedinci su trebali biti stotinu puta izbačeni pa nisu a ovo ponašanje djikija je totalno neprofesionalno i nekorektno prema svima nama jer smo ga u svim pizadrija uvijek podržali a vrača nam ovako!!!!
Last edited by benx on 02 Nov 2009, 17:08, edited 1 time in total.
benx

Post by benx » 02 Nov 2009, 17:07

Ja ti pišem kako radiš u subotu Ti odgovaraš popodne :klap
djiki

Post by djiki » 02 Nov 2009, 19:09

zalosno je kako krivicu i pingpong prebacujes na mene i benxa radi subote :-(
mali je u pijanstvo pretjerao i zbog toga je dobio 2-3 packe na putu nazad, nadalje na putu tamo smo te branili u nekoliko navrata, a ti se ponasas isto kao situacija naocale ides jebat mene umjesto onog koji te nazuljao....tako da mi je cak olaksanje da neces imat posla samnom i nadam se benxom, necu plakat za kavama za tobom, dapace
to je sve od mene za sva vremena sto se tice te teme
benx

Post by benx » 02 Nov 2009, 22:04

djiki wrote:

zalosno je kako krivicu i pingpong prebacujes na mene i benxa radi subote :-(
mali je u pijanstvo pretjerao i zbog toga je dobio 2-3 packe na putu nazad, nadalje na putu tamo smo te branili u nekoliko navrata, a ti se ponasas isto kao situacija naocale ides jebat mene umjesto onog koji te nazuljao....tako da mi je cak olaksanje da neces imat posla samnom i nadam se benxom, necu plakat za kavama za tobom, dapace
to je sve od mene za sva vremena sto se tice te teme
jednostavno neznam šta napisat nemam više volje za smicalice i zato sam licemjeran,najlakše mi je sa kalachem pričam o Napoliju i leedsu i NO STRES
djiki

Post by djiki » 03 Nov 2009, 10:26

evo rjesen exel file za pes2010 sa ocjenama igraca, otvara se sa microsoft officeom, i za sortiranje po pojedinoj ocjeni radi se iskljucivo ovako (ne biranje na pocetku jednog reda nego sve se mora izabrat inace se kolone pomjesaju)nije tesko:

otvori se file u exelu
select all (ctrl A)
data sort
uključi opciju - header row(samo prvi put)
iz padajućeg menija odaberi parametar po kojem želiš sortirati
odaberi descending(samo prvi put)
ok
link:
http://rapidshare.com/files/302249553/p ... 0.xls.html

cini mi se da su ocjene drasticno smanjenje opcenito
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 03 Nov 2009, 11:00

djiki, zao mi je sto nemogu draftat s vama :( , gorski kotar mogu proc besplatno, i ucku, ali me jebe gorivo, a kluzo i luka ne mogu doci samnom da im naplatim berbom maslina, jer je gotovo :-(
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 04 Nov 2009, 11:37

mala greska se napravila kod tablica evo ispravljeno (u biti zaglavlje je na vrhu opet radi sortiranja)

http://rapidshare.com/files/302249553/p ... 0.xls.html
djiki

Post by djiki » 04 Nov 2009, 14:06

ocjene su za ps3 i pc verzija za duju wii nisu jos izisle
djiki

Post by djiki » 04 Nov 2009, 19:10

mislim d aje posrijedi fake, odnosno hackirana verzija pes 2009 ili jl winning elevena, zbog datuma (1.10. a torrentbay ili isohunt ga nemaju a vec 4.11. ) te zbog velicine iso filea.....aj vidit cemo kad ga otvorim, cisto da dokazem da je to to
djiki

Post by djiki » 05 Nov 2009, 09:26

izasla psp verzija pes 2010 jutros tako da danas ili najkasnije sutra bi trebalo izic i za ps2 verziju :kokice :jupiiii
djiki

Post by djiki » 05 Nov 2009, 14:42

veceras izgleda pes 2010 na zatvorenim trrentima, sutra ce bit moguc skidanje na ostalim
djiki

Post by djiki » 07 Nov 2009, 12:36

izgleda da je izasao, molio bih cilu da skine i da sprzi par komada, posto sam ja na putu, ako se ne sredi ja cu ga dostaviti do utorka.....
rjesite chili par praznih dvd-a
http://isohunt.com/torrent_details/1398 ... ab=summary
Locked