Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi
ti si nas naučio skupljat sličice,igrat pes a mene si i naučio pravit djecu .benx je legenda, benx je čudo,benx će sjedit s desna bogu benx benx benx benx benvino cazzo soprafino muda come il terntinobenx wrote:To meni zainat a ja sam ih naučio gledat nogometChopa wrote:najs, dobro putovanje, nema kaj
a di je sto te naucio vozit, radit, razmisljat........zagadur wrote:ti si nas naučio skupljat sličice,igrat pes a mene si i naučio pravit djecu .benx je legenda, benx je čudo,benx će sjedit s desna bogu benx benx benx benx benvino cazzo soprafino muda come il terntinobenx wrote:To meni zainat a ja sam ih naučio gledat nogometChopa wrote:najs, dobro putovanje, nema kaj
DANAS je i Splita stigla vijest kako je potvrđeno gostovanje Napolija na Poljudu 11. srpnja, što će Hajduku biti generalna proba pred kvalifikacije kupa Uefa, koje su na rasporedu šest dana kasnije.
Napoli će tako biti nešto slično kao i WBA prošle godine, a dolazak talijanske momčadi na Poljud tako samo je nastavak niza prijateljskih utakmica s protivnicima iz Liga petice.
Podsjetimo, u posljednjih godinu dana Splićani su igrali protiv Bochuma, Mainza, Werdera i WBA. Posebno je interesantno da Splićani uvijek najbolje igraju protiv velikih protivnika, pa su se tako i WBA (0:0), a i Werder Bremen (2:2) jedva izvukli sa Poljuda bez poraza.
U svakom slučaju raduje ovakva politika čelnika Hajduka, jer u sušnim godinama, što se europskih nastupa tiče, lijepo je barem vidjeti velike klubove u prijateljskim ogledima...
Napoli će tako biti nešto slično kao i WBA prošle godine, a dolazak talijanske momčadi na Poljud tako samo je nastavak niza prijateljskih utakmica s protivnicima iz Liga petice.
Podsjetimo, u posljednjih godinu dana Splićani su igrali protiv Bochuma, Mainza, Werdera i WBA. Posebno je interesantno da Splićani uvijek najbolje igraju protiv velikih protivnika, pa su se tako i WBA (0:0), a i Werder Bremen (2:2) jedva izvukli sa Poljuda bez poraza.
U svakom slučaju raduje ovakva politika čelnika Hajduka, jer u sušnim godinama, što se europskih nastupa tiče, lijepo je barem vidjeti velike klubove u prijateljskim ogledima...
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
poceo si bit otrovan kao zagiKalach wrote:da mi je znati gdje su naši ugurali tu prijateljsku?
http://www.calcionapolinews.it/view.asp?q=4874
napoli ce doci iz prestiza u st.....
hm,hm sounds good, ali djiki je razbastinjen od familije dole tako da mozemo pod palmom spavatKalach wrote:ipak da.... 11.07. napoli afronta il storico club croato che vanta nel suo Palmares ben 17 scudetti. L'incontro (inizio 20.30 - 21) verra' trasmesso da Sky...
dobro djiki dolaziš do solina ili moramo spavati u autu?