Problematika PES 2009
Re: Problematika PES 2009
jebote ne mogu vjeorat koliko možete srat bezveze.ajmo polako:dajem djikiju za pravo u štoriji da na poker dolaze kojekavi likovi a za pes se rade problemi bezveze,ali ipak je malo bezveze da djiki vadi sad tu štoriju a mene je izrugivao prošle godine kad sam govorio da se u prostor ne pušta bilo koga.chile,ti se isto sad pališ bezveze a i ti si uzet u ligu iako je bio nekih i protiv toga.keva,ti ideš manirom isključivosti prema svemu stranome iako basara nije baš toliki anonimus.vadiš štoriju o razliku u godinama a zaboravljaš da je i roni igrao u ligi a malo je stariji od basare.već smo igrali ligu 8,znači to nije ništa strano.ok,nitko nezna sa 100% sigurnošću da će novi igrači biti ozbiljni ali to nikad nećemo saznat ako ih ne uvedemo u ligu.liga 6 bi bila sigurno sigurnija i kvalitetnija varijanta što se tiče samih dvoboja ali se ne može reći da bi bila uzbudljivija od lige 8,pogotovo oko draftanja.danas sam opet pričao sa basarom,a čujem da je ibenx pričao sa njim i dečko mi je opetovano obećao ozbiljnost.cijeli dan sam vas zivkao i molio na kompromis i moj prijedlog je sljedeći:
da se prime basara i alex u ligu ali na probni rok od dva prvenstva.to znači da bi se u tih 6 zakakaznih termina vidjelo koliko su ozbiljni,pogotovo oko točnosti i samog dolaska na termin.u slučaju da se ne pokažu ozbiljni i mi im izglasamo nepovjerenje,djiki bih ih morao izvjestiti da više nisu članovi lige.tuntar bi uzeo aleksa a ja basaru pod svoje okrilje za draft.u slučaju da već na prvom ili drugom terminu basara poćne zajebavat je uzimam odgovornost za mu dat ban iz lige.nadalje,pošto bi se izašlo u susret djikiju i u jednu ruku meni kao predlagatelju lige 8,predlažem da on i ja nemamo pravo glasanja oko platforme na kojoj će se igrat, nego da to izglasaju ostali članovi tj. keva,chile,benx i tano.mislim da je ovaj prijedlog dobar i da jedino takvim kompromisom možemo dalje normalno funkcionirat.
da se prime basara i alex u ligu ali na probni rok od dva prvenstva.to znači da bi se u tih 6 zakakaznih termina vidjelo koliko su ozbiljni,pogotovo oko točnosti i samog dolaska na termin.u slučaju da se ne pokažu ozbiljni i mi im izglasamo nepovjerenje,djiki bih ih morao izvjestiti da više nisu članovi lige.tuntar bi uzeo aleksa a ja basaru pod svoje okrilje za draft.u slučaju da već na prvom ili drugom terminu basara poćne zajebavat je uzimam odgovornost za mu dat ban iz lige.nadalje,pošto bi se izašlo u susret djikiju i u jednu ruku meni kao predlagatelju lige 8,predlažem da on i ja nemamo pravo glasanja oko platforme na kojoj će se igrat, nego da to izglasaju ostali članovi tj. keva,chile,benx i tano.mislim da je ovaj prijedlog dobar i da jedino takvim kompromisom možemo dalje normalno funkcionirat.
čemu onda ona rasprava nakon turnira kad ako se djikiju ne sviđa sve se mjenja... nemam ništa protiv alexa a još manje protiv basare! neću glasati za ništa, suzdržan sam u svakom glasovanju! jer nema smisla glasati kad će biti kako kaže tata mata svih PES liga na svijetu
kompromisno riješenje se mora postići a sa uzajamnim optuživanjem nećemo daleko.smirimo strasti 1950 i 1986
čekaj jel ti to zagi pišeš pod djikijevim nadimkom a on pod tvojim?
pod mojim nadimkom može pisat samo Rea Zagorec kraljica torcide 2025 godine .ako se ovo dogodi imaš ovlaštenje da mi nosiš apaurine i praxitene u bolnicu vrapčeChile wrote:čekaj jel ti to zagi pišeš pod djikijevim nadimkom a on pod tvojim?
Ako djiki ne prihvati prijedlog Zagija ja dajem prijedlog da se glasa da li čemo dat ban djikiju da se ponašao kao djiki.
kompromis 8 ili kompromis 6, uvijek neko neazdovoljan , tako da nevidim smisla....
6+1?7+1?
6+1?7+1?
djiki kampeon ... on neće igrati i neće dati konzolu, neće skidat igricu, neće pisati na pes-umag, pa se pokunji ali i dalje štrca otrov po forumu sve u 16... to je u rangu frižidera... kakav si ti redikul... umjesto da ispadaš smiješan na forumu mogli ste se dogovoriti a ne da te sprdamo... meni iskreno gušt koliko sam ti žući izlio jer si stvarno naporan sa pljuvanjem napolija i ostalih klubova po našem topicu... ali koje dječje fore koristiš to je strašno... čudno kako histriće nisi spomenuoChile wrote:čemu onda ona rasprava nakon turnira kad ako se djikiju ne sviđa sve se mjenja... nemam ništa protiv alexa a još manje protiv basare! neću glasati za ništa, suzdržan sam u svakom glasovanju! jer nema smisla glasati kad će biti kako kaže tata mata svih PES liga na svijetu
istra ti materina!
histrice sam rasformirao.....Kalach wrote:djiki kampeon ... on neće igrati i neće dati konzolu, neće skidat igricu, neće pisati na pes-umag, pa se pokunji ali i dalje štrca otrov po forumu sve u 16... to je u rangu frižidera... kakav si ti redikul... umjesto da ispadaš smiješan na forumu mogli ste se dogovoriti a ne da te sprdamo... meni iskreno gušt koliko sam ti žući izlio jer si stvarno naporan sa pljuvanjem napolija i ostalih klubova po našem topicu... ali koje dječje fore koristiš to je strašno... čudno kako histriće nisi spomenuoChile wrote:čemu onda ona rasprava nakon turnira kad ako se djikiju ne sviđa sve se mjenja... nemam ništa protiv alexa a još manje protiv basare! neću glasati za ništa, suzdržan sam u svakom glasovanju! jer nema smisla glasati kad će biti kako kaže tata mata svih PES liga na svijetu
i još nešto... od početka se znalo da nećeš istupiti iz lige, znalo se i da će ti tvoji pijuni biti priključeni, znalo se da ćeš i dalje skidati igrice, pisati na pes-umag, da ćeš i dalje drkati na pes jer je to bolest a to ti je ujedno i 99% života, mislim zajedno sa svim popratnim sadržajem...
malo polemike i sprdnje samo je na površinu izbacilo neke dječje bolesti... e djiki, djiki... a sad u akciju brisanja postova
malo polemike i sprdnje samo je na površinu izbacilo neke dječje bolesti... e djiki, djiki... a sad u akciju brisanja postova
istra ti materina!
kunem ti se da na ligu 6 ledim se.....Kalach wrote:i još nešto... od početka se znalo da nećeš istupiti iz lige, znalo se i da će ti tvoji pijuni biti priključeni, znalo se da ćeš i dalje skidati igrice, pisati na pes-umag, da ćeš i dalje drkati na pes jer je to bolest a to ti je ujedno i 99% života, mislim zajedno sa svim popratnim sadržajem...
od sad dalje ti zabranjjujem pisat na topicu problematika i umag calling posot nemas veze sa te dve stavke
kalach,ajde se malo smiri.bezveze ti je ovo prepucavanje i pljuvanje.
@pogla-ja sam jedini normalan ovđe pa mislim da am zaslužio mjesto moderatora u topicu problematika
@pogla-ja sam jedini normalan ovđe pa mislim da am zaslužio mjesto moderatora u topicu problematika
o čemu ti to? mene iskreno boli kita za tu vašu ligu i za umag uzivam u sici bit punjen ko amsterdamska kurva i istina napoli malo smrdi
istra ti materina!
ovako malo infa glede pes3 verzije:
ako se pokrene master liga po standardu najjacih klubova u njoj dobivamo cijene, stavimo opciju players dont devolp i po kolu se moze pregledat 32 igraca odjednom i mogu se usporedjivat s time da kad se izaberu 32 nova stare statistike se brisu....tako da bi se dalo teoretski draftat u kombinaciji exel tablica (kojih jos nema) i modusa 32.....
rjesenje je objektivno katastrofa ali bolje od nicega, cekamo jos ps2 verziju da vidimo sto ce biti
ako se pokrene master liga po standardu najjacih klubova u njoj dobivamo cijene, stavimo opciju players dont devolp i po kolu se moze pregledat 32 igraca odjednom i mogu se usporedjivat s time da kad se izaberu 32 nova stare statistike se brisu....tako da bi se dalo teoretski draftat u kombinaciji exel tablica (kojih jos nema) i modusa 32.....
rjesenje je objektivno katastrofa ali bolje od nicega, cekamo jos ps2 verziju da vidimo sto ce biti
[quote="djiki"]ovako malo infa glede pes3 verzije:
rjesenje je objektivno katastrofa ali bolje od nicega, cekamo jos ps2 verziju da vidimo sto ce biti[/quote
Meni je to ukurcu ali da biš ti prestao kukat sve če se napravit da ti budeš zadovoljan
rjesenje je objektivno katastrofa ali bolje od nicega, cekamo jos ps2 verziju da vidimo sto ce biti[/quote
Meni je to ukurcu ali da biš ti prestao kukat sve če se napravit da ti budeš zadovoljan
u kompromisnom rješenju kojeg su svi prihvatili,lijepo je rečeno da djiki i zagi nemaju prava glasovanja oko platforme.u skladu sa tim molio bih djikija da prestane sa žuganjem i sa promiocijom jedne platforme.o platformi će odlučit benx,vanja,chile i tuntar i tu prestaje svaka diskusija.
ja sam suzdržan
ja sam samo napisao mogucnosti koje su moguce na ps3 kao sto ce bit i za ps2 cim izadje.....zagadur wrote:u kompromisnom rješenju kojeg su svi prihvatili,lijepo je rečeno da djiki i zagi nemaju prava glasovanja oko platforme.u skladu sa tim molio bih djikija da prestane sa žuganjem i sa promiocijom jedne platforme.o platformi će odlučit benx,vanja,chile i tuntar i tu prestaje svaka diskusija.
nikakvo lobiranje vec cinbenici, i naravno tano cile reds i benx odlucuju o platformi
a sad idem usasivat auto jer benx oce u cisti da udje
Ja sam ti stoput u našem razgovoru rekao svoj stav, a to je liga 6, nisam prihvatio tvoje kompromisno riješenje, jer to ionako nije kompromisno jer se ide na ruku samo djikiju i tebi, koji ste za širenje lige, a ovaj kompromis po tebi je da se novim ljudima da neki određeni vremenski rok da se pokažu i ako zajebu da se izbace iz lige!?!?!?! Tebi je to kompromis!?!? Pa to je normalni sljed (mislim na izbacivanje) za svakog igrača bio do sada i nije mi jasno šta je tu novoga.Nego neda mi se o tome više raspravljati, radite što vas je volja ti i djiki, samo da se zna, da ja nisam za dovođenje novih navedenih igraća "pod mus" nego da se krene liga 6 i tokom lige se mogu nekii igraći pojaviti u kombinaciji i da se prime u ligu...a ne ovako na brzaka!zagadur wrote:u kompromisnom rješenju kojeg su svi prihvatili,lijepo je rečeno da djiki i zagi nemaju prava glasovanja oko platforme.u skladu sa tim molio bih djikija da prestane sa žuganjem i sa promiocijom jedne platforme.o platformi će odlučit benx,vanja,chile i tuntar i tu prestaje svaka diskusija.
A ovo djikijevo ponašanje, kao u djeteta je u najmanju ruku sramotno za njega samoga, isto tako su mogli svi se ponijeti i prijetiti ako ne bude po njihovoj volji da će zamrznuti svoj status i da neče igrati ligu?!?!?
Molim da se mislava za ovakvu reakciju, za destabilizaciju lige i pokušaj rušenja iste oštro ukori od strane lige, odnosno oćito od strane samoga sebe što se naravno neće nikad desiti i dajem kalaču potpuno pravo u svim njegovim postrevima o djikiju, jer je potpuno u pravu!Bravo kume!!!