Problematika PES 2009

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Re: Problematika PES 2009

Post by Kalach » 27 Oct 2009, 16:02

djiki wrote:alex je odradi razgovor sa tuntarom i dobre garancije je dao i tano je metnio kurac napanj za njega....plus mu je da je uzeo blackburn radi kalinica

djole satara danas je imao unakrsno ispitivanje, satrali smo ga, kleo se na zivo i mrtvo, ali zagi ne zeli dat kurac na panj jer mu visi njegova ozbiljnost.po meni 80% da ce bit ok s time da u zadja dva dana se dijametralno trudi salje poruke blablabla......
prico s malim vracom i on mi se cini bolje rjesenje iskreno momak pametan voli managera i pes, stavio bi kurac na panj za njega, medjutim radit ce u casinu.moja prognoza je da ce izdrzat 2 mjeseca, medjutim da je normalna situacija u casinu moglo bi se rjesit jer naucnici godinu dana skoro uvijek rade prve smjene do nekih 22, ali posto je rasulnjamo tamo to se nezna
ovo je ipak vrh vrhova... nije mi jasno šta ti djiki radiš??? šta ujutro nakon kave ideš na zavod za zapošljavanje i tražiš kandidate za ligu pa unakrsno ispitivanje, brojanje krvnih zrnaca, pa kod zagija na analizu hrvatstva, provjera znanja u manageru tipa znaš ti 'ko su tsigalko i postiga i gdje su počeli karijeru, a cherno samba, a?
kidam se od smija (kako bi djiki reka) :rofl :rofl :rofl
istra ti materina!
benx

Post by benx » 27 Oct 2009, 16:55

Javit ču se navečer kad budem mogao inače liga je propala kad smo se prestali prcat i kad sam ja očajno loš, ja se više ne mogu borit sa vjetrenjačama Zagi end Miki njih dvoje su nam davno ubili volju za pesom :pop :pop :pop :pop :pop :pop :pop :pop :pop
zagadur

Post by zagadur » 27 Oct 2009, 17:26

dajte se svi malo smirite.svima nam je do lige ma koliko se mi zaleđivali i ljutili.liga 8 je sigurno uzbudljivija od lige 6 u svakom segmentu ali većina nije za dolazak novih igrača ali ne zbog elite,krvnih zrnaca itd.nego zbog toga što jednostavno nema ozbiljnih kandidata.ako smo došli na zid kontra zida,spustimo loptu na zemlju i riješimo to normalnim razgovorom a ne preko moba,foruma,chata....
zagadur

Post by zagadur » 27 Oct 2009, 17:28

benx wrote:Javit ču se navečer kad budem mogao inače liga je propala kad smo se prestali prcat i kad sam ja očajno loš, ja se više ne mogu borit sa vjetrenjačama Zagi end Miki njih dvoje su nam davno ubili volju za pesom :pop :pop :pop :pop :pop :pop :pop :pop :pop
kao što sam ti rekao u mistiku dok si držao predavanja kokama sa posla:ti si jedna velika mustra :1deda
benx

Post by benx » 27 Oct 2009, 18:53

Trebamo pričakat šta če bit sa pes 2010 ps2 pa čemo se onda svađat i urinirat exel tablice su bilbao,iskreno bez ljutnje nisam nešto ufuran ni u ps2 ni u ps3 što zbog nikakvih rezultata što zbog drugih motiva, a što se tiče dva nova člana mislim da uzmemo šišu i fredyja ne bi bili gori od kom.milas zagi ali ako smo odlučili da če bit 6 onda je sad teško uvest 8,ali neki kompromis moramo nači u svakom slučaju.
Pes igram samo radi društva ostalo mi je sve jedno rezultate imam loše pa nemam motiva oko lige ako smatrate da je bolje da se posvađamo onda se posvađajmo. :-st
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 19:35

dvije fore od zagija kad smo kod lige 8 ili lige 6:
14:06 ja i zagi kupujemo mesu, ustvari ja nabava a zagi telespala, pero bankovic javlja da odlazi
17.30 zagi salje sms (bez prethodno da najavi ista ko definitivno):"cestitao sam djoli na ulasku u ligu spreman je ko puska"
(zanima me jel tada zavao androceca i konzultirao se)

druga od pred malo prije:
sms zagi:"dajte smirite tenzije i raspravite o svemu na kavi"

eto i benxu je ubijena volja kao i meni s tim da se meni stvarno neda dok su ovakvi odnosi u ligi i dok neki kazu jedno rade 3. i zele 4.
pricekajmo izlazak ps2 verzije koju ce zagi ili chile skinut i sprzit (molim jednu kopiju) pa cemo vidit, s time da elitisticku ligu cu ili zaledit ili dat nekom da vodi moj tim.....eto s tim sam zavrsio polemiku
Chile

Post by Chile » 27 Oct 2009, 19:47

daj djiki odjebi više od naše lige :vidiga
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 19:49

as u wish no frks :cool)
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 20:01

nemogu odolit jos ovo napisati:
fora je chile i reds najvise protiv novih ljudi ali zato i crnog cigu prime u prostor kad je u pitanju poker....cak i siptara skrtog ko zidov i bahatog ko da je pametniji od nikole tesle....
da ne govorimo da ti isti ljudi koji dolaze tamo nisu kunu dali u prostor i da nikad ne ostave vodu dve ali zato stvari iz friziidera se piju....naravno poslije u vecini slucajeva cisti chile umjesto da te seronje isprazne pepeljare
Chile

Post by Chile » 27 Oct 2009, 20:22

djiki wrote:nemogu odolit jos ovo napisati:
fora je chile i reds najvise protiv novih ljudi ali zato i crnog cigu prime u prostor kad je u pitanju poker....cak i siptara skrtog ko zidov i bahatog ko da je pametniji od nikole tesle....
da ne govorimo da ti isti ljudi koji dolaze tamo nisu kunu dali u prostor i da nikad ne ostave vodu dve ali zato stvari iz friziidera se piju....naravno poslije u vecini slucajeva cisti chile umjesto da te seronje isprazne pepeljare
crni cigo je sinomnim za koga ? simon je škrt ali uredno ostavi pare na pokeru :-D
malo me podsjećaš na zagija sa ovim ponašanjem! :-(
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 20:30

Chile wrote:
djiki wrote:nemogu odolit jos ovo napisati:
crni cigo je sinomnim za koga ? simon je škrt ali uredno ostavi pare na pokeru :-D
malo me podsjećaš na zagija sa ovim ponašanjem! :-(

jel licemjerno limitrat na pesu ekipu, a s druge strane na poker dolazi ko god?
samo to pitam
Chile

Post by Chile » 27 Oct 2009, 20:42

ma kakve ima poker i pes?
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 20:47

Chile wrote:ma kakve ima poker i pes?
u pokeru se druzis vise s ljudima nego naa pesu, jedan aleks nije dobro doso a jedan simon i neki anonimusi jesu?
a benx pasta youtube umjesto da kaze kome je srao meni ili zagiju :-(
zagi salje poruke kompromisnog rjesenja a pred 6 sati mi se izrugivao
sit sam svega toga
Chile

Post by Chile » 27 Oct 2009, 21:18

ja nisam reko da alex nije dobro došao, nego sam da igramo ligu naš šest
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 21:19

meni se ne igra liga 6 smijem li zaledit status ko sto je youtube benx napravio? :kokice
benx

Post by benx » 27 Oct 2009, 21:24

djiki wrote:meni se ne igra liga 6 smijem li zaledit status ko sto je youtube benx napravio? :kokice
Može zvat če mo Danijela Žužića prijatelja od Lea i Ree u vtriću Petar Pan da nam radi raspored!!!!!
Chile

Post by Chile » 27 Oct 2009, 21:27

djiki wrote:meni se ne igra liga 6 smijem li zaledit status ko sto je youtube benx napravio? :kokice
jednostavno nemam riječi za tebe
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 21:33

Chile wrote:
jednostavno nemam riječi za tebe

jbg ne igra mi se elitisticka liga 6 nema mi gusta, ubi me tako je
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 22:12

evo instrukcije za benxa i zagija ako bi se draftalo na ps2 a igralo na ps3 tzv. varjanta ajmo 3 mjeseca isprobavat igrace
Image
Locked