Umag Calling 2008B

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 30 Sep 2008, 16:32

zagi ti si stvarno redikul... pa čovjeku je to život, posao, hrana šta ga maltretiraš... samo si stvaraš neprijatelje jer to više nije zajebancija... ti stvarno forsiraš da te ljudi ne vole... najveća je fora kako si po hitnom postupku prekrižio priku milas, inače jedinog koji je mogao reći nešto lijepo o tebi... ok, bilo je to prije 20 god... :-(
istra ti materina!
benx

Post by benx » 30 Sep 2008, 16:33

Image

ZAGI TRAŽI PRVU POMOĆ
zagadur

Post by zagadur » 30 Sep 2008, 16:35

Chile wrote:dobro onda više neću ići na utakmice samo da možemo igrati kad ti kažeš! dogovoreno? :-(

zagi potraži pomoć :tupan
ma kakvi prilagodit ćemo se tebi i tvojim potrebama ipak se zbog utakmica i zatvora može odgodit turnir a zbog normalnih životnih prepreka ne.bravo chile ti si normalan a mi smo svi ludi.molim aplauz
zagadur

Post by zagadur » 30 Sep 2008, 16:36

Kalach wrote:zagi ti si stvarno redikul
kalach, čiji je santos?dobri su
benx

Post by benx » 30 Sep 2008, 16:39

Image
OVDJE SVAK SVAKOG JEBE
Chile

Post by Chile » 30 Sep 2008, 16:54

zagadur wrote:
Chile wrote:dobro onda više neću ići na utakmice samo da možemo igrati kad ti kažeš! dogovoreno? :-(

zagi potraži pomoć :tupan
ma kakvi prilagodit ćemo se tebi i tvojim potrebama ipak se zbog utakmica i zatvora može odgodit turnir a zbog normalnih životnih prepreka ne.bravo chile ti si normalan a mi smo svi ludi.molim aplauz
nisam rekao da nije u redu što nismo igrali preko ljeta jer ste imali posla. ako netko nemože zbog bilo kojeg razloga (ako je opravdan) onda nemože i gotovo. i kraj priče
zagadur

Post by zagadur » 30 Sep 2008, 17:00

evo javio se djiki i kaže da će nam u 22h kad se vrati sa službenog puta svima očitat bukvicu i stavit soli na rep :-D
benx

Post by benx » 30 Sep 2008, 17:57

zagadur wrote:evo javio se djiki i kaže da će nam u 22h kad se vrati sa službenog puta svima očitat bukvicu i stavit soli na rep :-D
A di je bio na službenom putu na gradilištu u moeli!
djiki

Post by djiki » 30 Sep 2008, 19:08

Evo mog vidjenja situacije. Mislim da bi svi trebali dati svoji obol i zrtvu za ovu ligu, ak je neko sprijecen (a tu mislim stvarno sprijecen) nema mu se sto zamjerit (tipa pauza od 14 dana kad se nekom rodi dijete ili boravak u bajbuku).
Sad dolazimo do biti price, chile ide u nedelju na superzanimljivu utakmicu sesvete - jajduk i to je ok zivi ultras way of life, a i bezuspjesno vata pickice po hrvatskoj, i neka ide boze moj, s druge strane u utorak (navodno ipak vjerovat kalachu koji btw jesi li napravio medjunarodnu vozacku 400 eura kazne ti je ako je nemas u ukrajini) ide put daleke majke i pomajke rusije.znaci ponedeljak je slobodan i bilo bi uredu da pokusa doci (sigurno ima prijevoz u nedelju), a da se u utorak krene ujutro na bus koji bi mu mi sufinancirali kako sam i obecao benxu ako zapne sa krkom dacemo napraviti. Sad ce chile reci da koji kurac zajebavamo i jebemo ga da napravi 600 km vise, eh ako je benx pokazao spremnost da to ucini sa krka mislim da bi bilo u redu da i ti to ucinis, u stisci smo s vremenom i bilo bi lijepo da zavrsimo ciklus prije izlaska novog pesa koji je sredinom sljedeceg mjeseca. Ako ti to ne napravis nevidim razloga da kad benxa pozovem da dodje s krka ne posalje me u krasni trokurac i to naravno opravdano.
Turniri su se otkazivali zbog svakog ama bas svakog, tako da je deplasirano sto govoris chile jer u zadnje vrijeme se stvrno nije igralo jer si bio okolo po svijetu, mada to ne umanjuje da se odgadjalo i radi mene i radi zagija i benxa (nocni) i svih ostalih
eto toliko pa ti vidi.
djiki

Post by djiki » 30 Sep 2008, 20:13

Chile wrote:milasu svinjo debela nema oprosta! :-D
dok ga mofica ne nogira on neće imati volje igrati!!!
predlažem kirbija!
ja stavljam moratorij na odabir kirbija ko ozbiljna kandidata
djiki

Post by djiki » 30 Sep 2008, 22:19

istarski rudolf valentino (i po sarmu i po plesnom umijecu)
i 5 zena je malo da ga zadovolji

Image
zagadur

Post by zagadur » 30 Sep 2008, 22:53

Image
dr.djiki djodan
benx

Post by benx » 30 Sep 2008, 22:55

Neznam kakve ima veze slika sa teškim temama chilata zagija i mene valjda to samo djiki razumije!
zagadur

Post by zagadur » 30 Sep 2008, 22:56

benx wrote:Neznam kakve ima veze slika sa teškim temama chilata zagija i mene valjda to samo djiki razumije!
ma to je stavio jer za to ima muda a za chiletu udrit prediku mora na gornji kat kod iće
djiki

Re: Umag Calling 2008B

Post by djiki » 01 Oct 2008, 11:12

sema je ako jedna karika izadje iz masinerije i druge ce, jer cile ce rec nemogu se vratit , pa ce benki reci ko vas jebe da se ja ko najstariji zrtvujem, civava ce to docekat rasirenih ruku itd itd
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 01 Oct 2008, 14:24

evo benx i ja dajemo priliku svakome da dokaže kako je bolji od nas... igra se na 2 davis cup meča ili na 5 dobijenih utakmica samo u parovima...
naravno, igra se u normalnim uvjetima popodnevnih sati tako da ćemo ja i maligani poštedjeti benxa dodatnih gastala...
molim zainteresirane da se jave...
istra ti materina!
zagadur

Post by zagadur » 01 Oct 2008, 20:08

sutra ipak turnir u 22 cca nadam se....... :-( btw milas po novom hoće sam izaći iz lige :-( :-(
djiki

Post by djiki » 01 Oct 2008, 20:11

pojasni situaciju ljudima da znaju na cemu su sutra......
zagadur

Post by zagadur » 01 Oct 2008, 20:22

turnir je kako svi znaju odgadjan zbog svega i svačega,i nakon kratkih konzultacija sa drugom djikijem uvidjeli smo da samo sutra možemo privest kraju posljednje prvenstvo.igra se u noćnom terminu jer ja i fonji radimo do 23(sorry).prvotno se mislilo počet u 21 ali zbog problema sa rasporedom i igranja super mega europskog dinama počet će se u 22.ipak i nakon što sam cijelo popodne zivkao članove lige sve ovo još uvijek visi jer se di capriočec nije udostoio javit :-(

p.s. netko mora sutra u kanegru po tv
benx

Post by benx » 01 Oct 2008, 20:33

Locked