Problematika PES 2009

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Re: Problematika PES 2009

Post by Kalach » 27 Oct 2009, 12:32

zagadur wrote:
djiki wrote:ti si prvi dao priopcenje?
ja sam zaledjen i gotovo ne treba mi ovo
pa u prioćenju sam bio potpuno jasan.ne kužim u čemu je problem.ako ovako nastavimo igrat ćemo prvi turnir za božić
ako igramo u cipianima ne želim djoleta sataru i alexa :rofl3 :rofl
dali to znači da nema ni djikija :-st
istra ti materina!
Chile

Post by Chile » 27 Oct 2009, 14:08

jebote djiki koliko si već puta reko da nećeš voditi statistiku i to? a sve samo zato što nije po tvojem. rekli smo liga 6 i šta ti sad preko foruma namečeš nešto drugo!?
ja sam da se vidi kako je na dvojci pa da onda krenemo u raspravu na kojoj ćemo konzoli igrati!
zagadur

Post by zagadur » 27 Oct 2009, 14:11

Chile wrote:jebote djiki koliko si već puta reko da nećeš voditi statistiku i to? a sve samo zato što nije po tvojem. rekli smo liga 6 i šta ti sad preko foruma namečeš nešto drugo!?
ja sam da se vidi kako je na dvojci pa da onda krenemo u raspravu na kojoj ćemo konzoli igrati!
samo se ti zajebaji pa ćeš biti izbačen iz benxove dice :klap :kokice
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 27 Oct 2009, 14:14

zagadur wrote:
Chile wrote:jebote djiki koliko si već puta reko da nećeš voditi statistiku i to? a sve samo zato što nije po tvojem. rekli smo liga 6 i šta ti sad preko foruma namečeš nešto drugo!?
samo se ti zajebaji pa ćeš biti izbačen iz benxove dice :klap :kokice
to da... :DD i neće više biti naljepnica za lipit po londonu... e chile, chile pljuješ u usta koja te hrane... ili tako nešto :rofl
istra ti materina!
Chile

Post by Chile » 27 Oct 2009, 14:15

nakon VOJAKa razočaran sam sam napustio benxovu dic :-(
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 27 Oct 2009, 14:17

Chile wrote:nakon VOJAKa razočaran sam sam napustio benxovu dic :-(
e djiki, djiki... rasipaju se kao rakova dica 1950... :rofl3
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 14:29

ja ledim status i ovaj purt sam ozbiljan, pa vi prcajte dalje :kokice
Chile

Post by Chile » 27 Oct 2009, 14:31

djiki wrote:ja ledim status i ovaj purt sam ozbiljan, pa vi prcajte dalje :kokice
i onda meni govoriš da se stalno ljutim ovo ono... :-(
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 27 Oct 2009, 14:33

djiki wrote:ja ledim status i ovaj purt sam ozbiljan, pa vi prcajte dalje :kokice
sad će biti sranja... evo čujem da se redikuli zaključavaju u kuće i neće izlaziti po danu... :rofl3
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 14:36

Kalach wrote:
sad će biti sranja... evo čujem da se redikuli zaključavaju u kuće i neće izlaziti po danu... :rofl3
ne ljutim se jednostavno igrat elitisticki sustav u 6 mi se neda, i draft mi je onda bezveze, tako da ledim status a oni koji su gorljivi pobornici istoga nek vode to sa elanom ko ja nekad....
naravno kompromis je moguc u vidu 6+1 (tzv liga krva) mada meni to nije neko optimalno rjesenje ali bolje od zatvorenog sustava 6....
vidite sami sve ja sam paket od sad dalje glede organizacije
Chile

Post by Chile » 27 Oct 2009, 14:42

jebote ali demokracija je pobjedila! glasalo se za ligu 6... mislim stvarno si čudak, ponašaš se ko dijete :evil
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 14:44

Chile wrote:jebote ali demokracija je pobjedila! glasalo se za ligu 6... mislim stvarno si čudak, ponašaš se ko dijete :evil
ok pobjedila je demokratija (mada je bilo rijeci o ligi 6 ako nema kriticne mase za vecu ligu no nema veze)
meni liga 6 ne pruza zadovoljstvo i ledim svoj status na 2 sezone kako je i benxu bilo dozvoljeno, i sve 5
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 27 Oct 2009, 14:45

stvarno si jadan... ako je bilo glasanje i ako se 5:1 izglasalo da se igra liga 6 u čemu je problem... a šta da se njih 5 naljuti kao i ti jer im se neda igrat ligu 8, ćeš onda igrat ligu 1??? dobro ti je chile rekao, kao dijete se ponašaš ali uostalom to nije moja briga... ja sam tu po dekretu da malo zapalim atmosferu a ti si taj koji se nezna kontrolirati... pa i sav tvoj otrov nije dovoljan da se izvučeš iz najnormalnije situacije... pa nekad ti je bilo dobra liga 3 a sad ti sve smeta kad nije po tvom...
ajde zaledi malo status, ono barem 3-4 prvenstva ali nemoj se samo prijetit zaleđivanjem... evo ja ću slagati sve tablice, skidat igricu, pisati na pes-umag itd... daj nemoj me nasmijavati, pa svima je jasno da te samo to i škandali u pes ligi drže na životu...
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 14:48

nije definitvino odredjena liga 6, vec NAGLASAVAM: liga 6 u slucaju da se ne nadju adekvatne zamjene....
ja ne prijetim da cu zaledit vec sam zaledio status na dve sezone....
jednostavno zatvoreni tip lige i draft di ce svi bit sretni sa po muke nije mi fora i nisam duzan igrat.....
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 27 Oct 2009, 14:58

djiki wrote:nije definitvino odredjena liga 6, vec NAGLASAVAM: liga 6 u slucaju da se ne nadju adekvatne zamjene....
ja ne prijetim da cu zaledit vec sam zaledio status na dve sezone....
jednostavno zatvoreni tip lige i draft di ce svi bit sretni sa po muke nije mi fora i nisam duzan igrat.....
ma djiki kome ti mažeš oči... :-(
istra ti materina!
Chile

Post by Chile » 27 Oct 2009, 14:59

ako ne bude liga 6 ja ledim svoj status na 18 i pol sezona :evotigana
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 15:10

pa liga 6 je igrajte......
ja bih da se da sansa alexu, za djoleta me boli kurac a i zagi ne zeli muda na panj stavit za njega,jer je tuntar stavio muda na panj...najardje bi 8 ozbiljnih igraca ali liga 6 mi moze proci sa opcijom ispadanje.....
mada da je i liga 8 sada da se izglasa bila bi preko kurca sa druge strane tako da i to nema smisla....
evo sve razloge cu stavit na jedno mjesto i vise necu ponavljat:
1.nije mi gust igrat zatovrenu elitisticku ligu u 6, di pojedinci se smatraju boljim od drugih
2.nije mi gust draftat sa 6 momcadi pre lako
3.dosadile su mi benxove smicalice do jaja di gura zagija ko tovarskog pittbulla
4.dosadilo mi je da zagi cim je sranje okrece broj od androceca i salje sms ove sve u 16 keva reko ovo keva ono
5.zagi (odjedanput) i ti chile (dosljedno) ste protiv sirenja, a zagi ocito zaboravlja ko je najvise bio protiv da mu se da sansa (reds & benx) kao sto je bio i slucaj s tobom od istih ljudi.reds ne voli nove ljud a benx je najobicniji kalkulant bio tada
6.po pitanju platforme zgadilo mi se da benx mi kaze jednu verziju price a drugu kaze zagiju koji skace, a cijeli razlog je u tome je da se teze zabija, rooney speed 87, ac 95, a shoot ac 72, pa ti zbroji koliko je to sitno.da je benx reko ajmo probat zagi dosljedni bi imao drugu plocu
7.zagi 1.dize tenzije sa sluzbenim priopcenjima njega i benxa (koji pak tvrdi da nema pojma o cemu je rijec)

ukratko to mi sve ubilo volju i neda mi se neko vrijeme trudit oko lige, tako da prepustam vama savjet cu vam dat, ali necu maknut prstom i bavit cu se mojim draftom....
takodjer valjda imam pravo na neko vrijeme izac iz lige kao sto je benx napravio, jer me ne ispunjava (rabim iste izraze koje je rabio benx-op.a.)
kalach to ti je jedina istina, ne serem i ne mutim da napravim vlakic sa 10 mjesta
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 27 Oct 2009, 15:20

djiki ništa ti ja ne vjerujem... kao 1. benx je rekao da će istupiti iz lige pa nikad nije... po ovome što si napisao sve ti se gadi onda objasni zašto uopće igraš tu ligu :-st to je djiki bolest za koju nema lijeka... evo krenuo te prcat malo jer si me ispizdio sa svojom dosadom o koleri itd a ti sad gubiš tlo pod nogama i pucaš po svim šavovima... pa kontradiktoran si totalno a istina je da više nemaš kontrolu nad ljudima, isto kao i pogi kod nas :rofl
doveo si sam sve te igrače koje imaš u ligi i nekad su ti bili pijuni ali to vrijeme je prošlo... i sam znaš da ne bi minute izdržao bez lige pa i da ne igraš visio bi tamo i maltretirao ljude kao zagi mene na 1. fojbi... ti jednostavno ne možeš bez tih ljudi, lige, crnjaka, slikavanja redikula... to ti je postao posao i život... budi realan, jednostano ne možeš bez tog cirkusa, uvuklo ti se pod kožu i gotovo... :neznam
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 15:26

androcecovi igraci- bankovic
djikijevi igraci - zagi
zagijevi igraci - chile, roni, basara, pauletic
benx & moj igrac - lampic
bankovicev igrac - tuntar
tuntarov igrac -alex
milas se ne sjecam

benx je na 2 sezone istupio iz lige i klub mu je bio zaledjen