može i da mi se ponište svi trofejizagadur wrote:chile jel može da ako završiš u ukrajnskom zatvoru da te izbacimo iz lige?
Umag Calling 2008B
zagi opet si počeo trabunjati... nije mi samo jasno šta ti toliko dižeš glas i diktiraš pravila kad se tebe ništa ne pita...
i židaku se potkrala koja dobra fora koja vrijedi i za tebe...
da pokažeš autoritet zalupiš šakom o stol a onda se nakon minutu svima ispričaš...
pa valjda imaju više pravo glasa oni koji su nešto osvojili pa tako i ja
to ti ga dođe kao da inter (nott forest) kroji ligu pored dinama (chile) ili hajduka (tuntar)... da ne govorim kako su tu još rijeka (djiki), slaven (benx)...
da pokažeš autoritet zalupiš šakom o stol a onda se nakon minutu svima ispričaš...
to ti ga dođe kao da inter (nott forest) kroji ligu pored dinama (chile) ili hajduka (tuntar)... da ne govorim kako su tu još rijeka (djiki), slaven (benx)...
istra ti materina!
Kalach wrote:zagi opet si počeo trabunjati... nije mi samo jasno šta ti toliko dižeš glas i diktiraš pravila kad se tebe ništa ne pita...
Ja te nažalost ovok puta ne mogu razumijet jer mi je več moj djiki najavio kako ču ja morat dolazit sa krka da bi ti i Tuntar osvojili turnir.Chile wrote:nemože ni u ponedjeljak jer idemo na croatiju sesvete pa ću ostati u zg-u da se nevračam na jedan dan! hvala na razumjevanju
Zanči ja moram doč iz Krka odigrat radi Vas a ti ne, onda se lijepo dogovori sa djikijem ili sa nekim drugim oko odigravanja turnira jer ne mogu uvijek ja popuštat i da mi se pod navodnicima izlazi u susret a na kraju moram biti uvijek i samo vječito žrtva!
A sad malo zajebancije poslije ovih drama i svih ljudi koji mi nešto diktiraju: pričao sam sa Galetom oko odigravanja turnira i rekao m i je je taman kad se vratim s Krka Vanja je iznajmio na dolomitima vikendicu i najavio bordanje na umjetnom snijegu do 01.01.09. a poslije ide na vikend sa devama u Tunis do 15.01.2009. poslije 15.01. mora ugovarat sa animacijom ITU-a nove jomice i Fruit of the Loom majice tako da novi termin odigravanja 3/3 dijela prvensta je u 2 mjesecu.
benx wrote:Ja te nažalost ovok puta ne mogu razumijet jer mi je več moj djiki najavio kako ču ja morat dolazit sa krka da bi ti i Tuntar osvojili turnir.Chile wrote:nemože ni u ponedjeljak jer idemo na croatiju sesvete pa ću ostati u zg-u da se nevračam na jedan dan! hvala na razumjevanju
Zanči ja moram doč iz Krka odigrat radi Vas a ti ne, onda se lijepo dogovori sa djikijem ili sa nekim drugim oko odigravanja turnira jer ne mogu uvijek ja popuštat i da mi se pod navodnicima izlazi u susret a na kraju moram biti uvijek i samo vječito žrtva!
benx wrote:A sad malo zajebancije poslije ovih drama i svih ljudi koji mi nešto diktiraju: pričao sam sa Galetom oko odigravanja turnira i rekao m i je je taman kad se vratim s Krka Vanja je iznajmio na dolomitima vikendicu i najavio bordanje na umjetnom snijegu do 01.01.09. a poslije ide na vikend sa devama u Tunis do 15.01.2009. poslije 15.01. mora ugovarat sa animacijom ITU-a nove jomice i Fruit of the Loom majice tako da novi termin odigravanja 3/3 dijela prvensta je u 2 mjesecu.
vidim da nisi ništa skužio.benx ti je očitao bukvicu,u kratkim crtama je htio reć da se balavcu stalno popušta a a njemu se diktira kad mora doć igrat.šta je velika istina,ali šta ćemo kad su muda otišla iz bruštolonija u žrtava fašizma prije dva mjesecaChile wrote:benx wrote:Ja te nažalost ovok puta ne mogu razumijet jer mi je več moj djiki najavio kako ču ja morat dolazit sa krka da bi ti i Tuntar osvojili turnir.Chile wrote:nemože ni u ponedjeljak jer idemo na croatiju sesvete pa ću ostati u zg-u da se nevračam na jedan dan! hvala na razumjevanju
Ma kalach jasno mi je ali on ima puno slobodnog vremena ja nemam otkud ja znam da on u ponedjeljak ne može doč uostalom uzet čemo meso iz Hotel Istre prodat ga meliju uzet od iće i eto Našeg Cilu u Umagu za samo 199,99 kuna povratna kartaKalach wrote:barem ti benx bi trebao stati na chiletovu stranu... sjeti se samo vrecice sa pola štruce kruha i paštetom...
a što se tiče dolomitočeca ovog puta ste se zajebali... mislim da će bordat po hrpi pjeska koju će mu djiki pokloniti da može završiti fasadu na novoj kući...
baš zato sam se i nasmijao. zbog mene se nikad nije odgađao turnir, uvijek dolazim na vrijeme. niste normalni. nema me doma i nemogu igrati. nekužim u čemu je problem. šta bi trebao odgađati putovanja zbog ligezagadur wrote:vidim da nisi ništa skužio.benx ti je očitao bukvicu,u kratkim crtama je htio reć da se balavcu stalno popušta a a njemu se diktira kad mora doć igrat.šta je velika istina,ali šta ćemo kad su muda otišla iz bruštolonija u žrtava fašizma prije dva mjesecaChile wrote:benx wrote: Ja te nažalost ovok puta ne mogu razumijet jer mi je več moj djiki najavio kako ču ja morat dolazit sa krka da bi ti i Tuntar osvojili turnir.