Umag Calling 2008A
ajde se brini o svojim problemima...
kako ti nađeš i u svemu nešto loše... toliko si naporan da ću te ubuduće ignorirati... šta ti nije jasno da ljudima nisi fora i zašto se ljudi prisjećaju starih dana? unio si toliko zlobe i negativnog cinizma da više nije fora... a to da si napravio dobru hobotnicu ne znači da su sada odjednom turniri ludilo... uostalom zamisli da ni to neznaš spremiti onda stvarno može do damjania po jedan korpomorto i negdje kod šeko di buje skoči sa njim...
kako ti nađeš i u svemu nešto loše... toliko si naporan da ću te ubuduće ignorirati... šta ti nije jasno da ljudima nisi fora i zašto se ljudi prisjećaju starih dana? unio si toliko zlobe i negativnog cinizma da više nije fora... a to da si napravio dobru hobotnicu ne znači da su sada odjednom turniri ludilo... uostalom zamisli da ni to neznaš spremiti onda stvarno može do damjania po jedan korpomorto i negdje kod šeko di buje skoči sa njim...
ja barem igram turnire dok ti kucaš od vrata do vrata i redaš brodolom za brodolomom. ne brini kalač i ti ćes se jednom vratit u umag kad dobiš dopuštenje ako ništa drugo barem za praznike da siluješ djikija da ti organizira turnirkaiser-kalach wrote:ajde se brini o svojim problemima...
ne vidim baš da igraš...
http://www.pes-umag.issland.com/gotove/teaminfo.htm
a u 4 službene utakmice koje smo odigrali iako mi se čini da mi je bolja statistika nisi naročito dobar koliko vidim
http://www.pes-umag.issland.com/gotove/records.htm
'ko si ti? nije mi jasno zašto su te uopće primili u ligu... zbog takvih liga je na lošem glasu i iskreno sram me je što se uopće takmičiš...
http://www.pes-umag.issland.com/gotove/teaminfo.htm
a u 4 službene utakmice koje smo odigrali iako mi se čini da mi je bolja statistika nisi naročito dobar koliko vidim
http://www.pes-umag.issland.com/gotove/records.htm
'ko si ti? nije mi jasno zašto su te uopće primili u ligu... zbog takvih liga je na lošem glasu i iskreno sram me je što se uopće takmičiš...
to ti je jedna posebna mrznja chopa moj, druze se idu skupa na utakmice dragog im dinama, pred utakmice bace one o one na plejki, jedu skupa, piju, ono kompletni polni odnos i sve divno krasno taj dan, i onda se nastave mrzit ko da nista nije bilo....Chopa wrote:ja imam feeling ko da vam je neko platio da ovolko kokodacete
Last edited by djiki on 10 Jan 2008, 20:40, edited 1 time in total.
teoretski se da plejku nabavit za 200 eura ukupno, no ja nikad nebi dao svoju staru duju unutra koju ti vrjednuju oko 50 eura* zato jer:Chile wrote:Prijatelj mi ide u Trst kupiti plejstejšon tri za samo 250 evra!!!!!
Vraća dvojku koja mora biti ispravna, imati dva memori stika, jedan đojtik i mora imati jednu original igru! I još odbi pedeset evra povrata!
puna cjena je 300 eura, sa sverc komercom preko grane dodje 240 eura sto i nije neka cifra za slabiju varijantu, dok skuplja se moze naci u tronija za nekih 400 eura znaci sa svercom 320 eura.....
znaci bez davanja duje unutra plejka te dodje:
slabija verzija 1750 kn
bolja verzija 2340 kn
dosta proleterska cijena, trebalo bi razmotrit do ljeta da kupimo 2 komada za potrebe lige posto novi pes vjerojatno nece izici za 2-jku
*znaci u tih 50 eura popusta moras dati play koji mozes prodati uvijek za 700 kn, memory stickovi koji koštaju 2 x 200 kn, i joy koji uvijek možeš prodati za 100 kn, znaci ukupno 1200 kn tako da stvarno nije biznis
nije problem u cipovima nego u medijima koji imaju kapacitet 10 x veci od prosjecnog DVD-a, a taj mediji RAY disk kosta prazan oko 150 kn te originali imaju jebeni zastitni kod tako da po mojoj procjeni u sljedece dvije godine i ako bude cipa igre nece ic ispod 150 kn -mislim piratskezagadur wrote:mislim da nema smisla kupovati dok ne izadju čipovi.djiki upali handy da te pitam nešto
ja ni ne mislim u svoj ps3 ubacivati chip. koji ce mi kurac ? godisnje me ionako zanima jedna-dvije igre. a i to radi onlinea uglavnom. za takve stvari to stvarno nije velika lova.djiki wrote:nije problem u cipovima nego u medijima koji imaju kapacitet 10 x veci od prosjecnog DVD-a, a taj mediji RAY disk kosta prazan oko 150 kn te originali imaju jebeni zastitni kod tako da po mojoj procjeni u sljedece dvije godine i ako bude cipa igre nece ic ispod 150 kn -mislim piratskezagadur wrote:mislim da nema smisla kupovati dok ne izadju čipovi.djiki upali handy da te pitam nešto
samo steta sto su od pes-a napravili nogomet koji lici na prijasnje capcomove arkadice koje nalazimo po bilijar klubovima i sl. mjestima. no ako imas di oprobaj fifu na ps3, mozda pocnete draft za nju sljedece sezone! :)
http://www.grapheine.com/bombaytv/index ... 22eceb8a5d
benx,benx,benx....
kako tečno pjeva prvi stih
benx,benx,benx....
kako tečno pjeva prvi stih