TERMINI ODIGRAVANJA
Re: TERMINI ODIGRAVANJA
ja i pero smo slobodni u pon. i uto,pero je reko za utorak.Sad vi odlucite dal igrat ili preskocit taj tjedan da se vode malo smire
daj nema veze uvijek če bit toga takav ti je zagetuntar wrote:ja i pero smo slobodni u pon. i uto,pero je reko za utorak.Sad vi odlucite dal igrat ili preskocit taj tjedan da se vode malo smire
kad ti je već miješno samo ću te prisjetit nda si ovo zadnje ti zakuhao bezobraznim i nadasve glupim dosjetkama o koreografiji stoljeća.imaš pravo da su hrvati najperfidniji narod a ja bi dodao i najbezobrazniji i najbahatiji.što se mene tiče ja mogu igrat i u pon i u uto.već sam napomenuo da ću sve utakmice protiv čavleka predat bez borbe pa nek prof.benx zaključi koliko će biti regularno prvenstvo.benx wrote:daj nema veze uvijek če bit toga takav ti je zagetuntar wrote:ja i pero smo slobodni u pon. i uto,pero je reko za utorak.Sad vi odlucite dal igrat ili preskocit taj tjedan da se vode malo smire
Zagi, ti si profesor perfidnosti učio sam od najbolji a što se tiče regularnosti prvenstva ja sam otvoren za sve opcije kako Vi kažete ja čiu sve napravit ako treba neka nova koreografija javite na vrijeme da smislim koreografiju tisućljećazagadur wrote:kad ti je već miješno samo ću te prisjetit nda si ovo zadnje ti zakuhao bezobraznim i nadasve glupim dosjetkama o koreografiji stoljeća.imaš pravo da su hrvati najperfidniji narod a ja bi dodao i najbezobrazniji i najbahatiji.što se mene tiče ja mogu igrat i u pon i u uto.već sam napomenuo da ću sve utakmice protiv čavleka predat bez borbe pa nek prof.benx zaključi koliko će biti regularno prvenstvo.benx wrote:daj nema veze uvijek če bit toga takav ti je zagetuntar wrote:ja i pero smo slobodni u pon. i uto,pero je reko za utorak.Sad vi odlucite dal igrat ili preskocit taj tjedan da se vode malo smire
A što se tiče 82 prvenstva si ti isto zakuhao ili ne??
ne,ti si sam zakuhao pa onda kukako do bezsvijesti ali za mene je 82. prvenstvo prošlo svršeno vrijeme.benx wrote:A što se tiče 82 prvenstva si ti isto zakuhao ili ne??
woohoo! 12 lakih bodova ma zagi ne budi budala
ma ne budi plitak kako što samo ti znaš biti.koliko si osvojio bodova protiv mene u zadnjem prvenstvu a koliko u predzadnjem?nisu tu samo bodovi u igri.zaboravio si umor igrača(4 utakmice manje),možebitne ozljede i kartoni itd.pa kad lijepo budeš prvak a jednom vanji ili daj bože benxu bude falilo koji bod za naslov onda će biti zanimljivo slušat žalopojke a ni da govorim kako će se na sva tako osvojena prvenstva bacit mrlja neregularnosti.e djiki djiki kako smo samo gadno pogriješili,eto vidiš da je tvoja babaroga imala pravo.ali djiki znaj da nikad nije kasno za ispravit pogreške....Chile wrote:woohoo! 12 lakih bodova ma zagi ne budi budala
ja ti kažem da ne budeš budala ili bolje rečeno dijete i da igraš protiv mene.
Ne budi lud zagi djiki če ti uvijek biti neutralan od svega najlakše če mu bit deložirat moje lopovsko prvenstvo 82 koje si ti naravno spomenuo a tebe i cileta neče imat nikad muda izbacit iz lige vi ste njegova dicazagadur wrote:ma ne budi plitak kako što samo ti znaš biti.koliko si osvojio bodova protiv mene u zadnjem prvenstvu a koliko u predzadnjem?nisu tu samo bodovi u igri.zaboravio si umor igrača(4 utakmice manje),možebitne ozljede i kartoni itd.pa kad lijepo budeš prvak a jednom vanji ili daj bože benxu bude falilo koji bod za naslov onda će biti zanimljivo slušat žalopojke a ni da govorim kako će se na sva tako osvojena prvenstva bacit mrlja neregularnosti.e djiki djiki kako smo samo gadno pogriješili,eto vidiš da je tvoja babaroga imala pravo.ali djiki znaj da nikad nije kasno za ispravit pogreške....Chile wrote:woohoo! 12 lakih bodova ma zagi ne budi budala
nem draftova, nemmir u reedovimma i strukturama lige ovaj tjedan preskacemo dok se ne rjesi slucaj kup.....
čudno kako mu djiki već nije prijatelj... ali pljunuti benx spreman za novogodišnji izlazak...
istra ti materina!
molim tute da draftate do nedelje
Daj produži draft, ne stignem do nedjelje.Danas imam posla preko glave, četvrtak sam u splitu , petak je oporavak od splita i paintball te zatvaranje bombonere , subota vjenčanje , nedjelja oporavak od vjenčanja u šumici stella marisa uz cijelodnevni gađanje slovenaca na paintballu.djiki wrote:molim tute da draftate do nedelje
zagolicalo me, možda svratim... daj samo nazovi i ramba crnogorca za barufureds wrote:Daj produži draft, ne stignem do nedjelje.Danas imam posla preko glave, četvrtak sam u splitu , petak je oporavak od splita i paintball te zatvaranje bombonere , subota vjenčanje , nedjelja oporavak od vjenčanja u šumici stella marisa uz cijelodnevni gađanje slovenaca na paintballu.djiki wrote:molim tute da draftate do nedelje
istra ti materina!
reds gadja slovence samo sa cvijecem a oni njega sa tolarima....licemjerni i perfidni hrvatiKalach wrote:zagolicalo me, možda svratim... daj samo nazovi i ramba crnogorca za barufureds wrote:Daj produži draft, ne stignem do nedjelje.Danas imam posla preko glave, četvrtak sam u splitu , petak je oporavak od splita i paintball te zatvaranje bombonere , subota vjenčanje , nedjelja oporavak od vjenčanja u šumici stella marisa uz cijelodnevni gađanje slovenaca na paintballu.djiki wrote:molim tute da draftate do nedelje
ok vanja do dan pred turnir se moze, naravno termin daju casinasi
Ja im zapravo prepuštam da se sami pokolju, i snimam uz ladnu pivu iz ladovine...
nadam se uz apatinsko ppivoreds wrote:Ja im zapravo prepuštam da se sami pokolju, i snimam uz ladnu pivu iz ladovine...