Problematika PES 2009

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
zagadur

Re: Problematika PES 2009

Post by zagadur » 27 Oct 2009, 10:03

Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 27 Oct 2009, 10:07

zagadur wrote:moje očitovanje: http://www.youtube.com/watch?v=ZAjQYxIAjEo
ma dobro, to već znamo, nemoj se ponavljati kao djiki :-(
istra ti materina!
zagadur

Post by zagadur » 27 Oct 2009, 10:56

po svemu sudeći igrat će se liga 6.....
nastavak slijedi...... :kokice
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 27 Oct 2009, 11:12

zagadur wrote:po svemu sudeći igrat će se liga 6.....
nastavak slijedi...... :kokice
ma kako sad liga 6, šta nije djiki zagovarao ligu 8? :rofl3
istra ti materina!
zagadur

Post by zagadur » 27 Oct 2009, 11:19

a možda i liga 5.cirkus colorado :rofl3
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 11:43

situacija: nasla se jedna odlicna zamjena po pitanju ozbiljnosti i jedna upitna i dvije rezerve i pricalo se da ce se popricat i vidjet i ako ima kriticne mase da ce se igrat liga 8, a akone liga 6.sad odjednom se igra liga 6 i to zbog:
1.osoba koje smatraju da smo elitisticna druzina i netrebamo tamo nekim seljacima i ljudima izvana otvarat vrata jer nisu na nasem nivou
2.osoba kojoj smeta ako je neko ne nabrijan na hrvatstvo i navijanje
3.osobe koja prica svakom svoju pricu i ruje, tzv milasov sindrom
4.osobe koja je kako vjetar puse
takodjer opstrukcija lige na ps3 najvise dolazi zbog razloga sto rooney ne zabija golove, i tu je kraj price
umjesto da tezimo boljem idemo na gore i repetitivno sto smo jedva provukli sa proslim pesom

sluzbeni stav slijedi
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 11:49

kao vlasnik Tottenhama izjavljujem:
1.ne glasujem za nista, suzdrzan po svakom pitanju, vi odlucite
2.najavljujem izlazak na draft
3.nakon drafta zaledjujem svoj status na 2 sezone i nakon toga trazim da mi se omoguci ocitavanje. benxu je to dozvoljeno nadam se da ce biti i meni, s time da odlucite dali mogu ubacit ko igraca nekog 3. da liga bude i dalje 6 a ja da se bavim samo transeferima

kao voditelj lige:
1.odustajem od skidanja igrice za ps2 i potrazivanja exel filea (to bi mogo cile radit)
2.editiranje momcadi prepustam vama ako ko zna punit karticu za dvojku (dajem svoj maxdrive usb stick i odgovarajuci softver)
3.masterligu sa momcadima cijenama i samim pripremom za draft prepustam zagiju i benxu, kao i exel tablice za popis momcadi
4.priprema ligaskih natjecanja , raspored i vodjenje knjige prepustam vama
5.obvezujem se vec gotove rezultate i medjusobne omjere upisivat na stranicu www.pes-umag.issland.com

apsolutno za ligu 8 a za raspravit glede konzole....
poz
zagadur

Post by zagadur » 27 Oct 2009, 11:55

ajmo sad ozbiljno :DD
1.glasalo se za ligu 6 o umjeru 5:1
2.dajem djikiju za pravo da smo nakon glasovanja pričali o testiranju kandidata ali rekli smo bez ikakvih obećanja mogućim kandidatima
3.jedna je stvar potpuno jasna u ovoj svoj mutnoj vodi a to je nikad nećemo znat dali je netko dobar ili loš dok se ga ne uvedu u ligu
4.ja ne rujem
5.ja jesam za novu platformu ako se na igri za 2 ne može normalno draftat i spreman sam sutra ujutro put slovenije po ps3
6.pes 10 na ps3 je super grafika,realnija fizika i realniji nogomet ali me igra nije oborila s nogu
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 27 Oct 2009, 11:59

evo sad ću ja sažeti ovo što je djiki napisao...

ako ne bude liga 8 sa djole satarom i alexom onda se jebite svi... sami si skidajte igrice, neću vam posuditi ps3, jebe mi se za excell tablice i pes umag stranicu i to je to... to je kao ono nećete igrati nogomet jer vam ne dam loptu :DD

naravno da ima i kontradiktornosti u svemu...

11:56 1.ne glasujem za nista, suzdrzan po svakom pitanju, vi odlucite
11:56 i 27 sek apsolutno za ligu 8 :volim

ma dosta sa tim cirkusom... :kokice

ja sam za ligu djikiship... i javljam se dobrovoljno kao besplatni savjetnik za transfer...
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 12:04

zagadur wrote:ajmo sad ozbiljno :DD
1.glasalo se za ligu 6 o umjeru 5:1
2.dajem djikiju za pravo da smo nakon glasovanja pričali o testiranju kandidata ali rekli smo bez ikakvih obećanja mogućim kandidatima
3.jedna je stvar potpuno jasna u ovoj svoj mutnoj vodi a to je nikad nećemo znat dali je netko dobar ili loš dok se ga ne uvedu u ligu
4.ja ne rujem
5.ja jesam za novu platformu ako se na igri za 2 ne može normalno draftat i spreman sam sutra ujutro put slovenije po ps3
6.pes 10 na ps3 je super grafika,realnija fizika i realniji nogomet ali me igra nije oborila s nogu
i tuntara i tebe se nije htjelo uzet jer niste bili dio djira pa as se proguralo....
ja stojim kod svoga
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 12:05

Kalach wrote:evo sad ću ja sažeti ovo što je djiki napisao...

ako ne bude liga 8 sa djole satarom i alexom onda se jebite svi... sami si skidajte igrice, neću vam posuditi ps3, jebe mi se za excell tablice i pes umag stranicu i to je to... to je kao ono nećete igrati nogomet jer vam ne dam loptu :DD

naravno da ima i kontradiktornosti u svemu...

11:56 1.ne glasujem za nista, suzdrzan po svakom pitanju, vi odlucite
11:56 i 27 sek apsolutno za ligu 8 :volim

ma dosta sa tim cirkusom... :kokice

ja sam za ligu djikiship... i javljam se dobrovoljno kao besplatni savjetnik za transfer...
ja kazem sto meni pase ali sam kod sluzbenog glasanja suzdrzan.
nadalje znam kolika ti muka sto nisi dio lige jer zivis daleko (to je i meni zao iskreno) i sto igras kosarku di te gaze sa 40 razlike, tako da samo nastavi onanirati svojim malim pisom sto je ovdje sve u kurcu U::U
zagadur

Post by zagadur » 27 Oct 2009, 12:08

draftanje pomuću excell tablica bi bilo dno dna,čak je bolje preko edit moda.ako se bude igralo na ps3,mogu odmah staviti muda na panj da će barem 40% utakmica završit sa 0-0.jako teško se zabijaju golovi bez obzira igralo se rooneyom,ibrom ili sivonjićem.dodavnja super teška,driblinzi nemogući,dodavanje sa 1:trokut svako sedmo uspije,uklizavanje svako peto itd itd.
ima to svoje draži ali kad vidim kako se gledaju igrači,kako je glavni menu napravljen..dodje mi za plakat
spustimo tenzije :DD
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 27 Oct 2009, 12:09

e moj djiki... ajde riješite to na kavi, šta ti treba sve to ili nemaš vremena od slikavanja pajaca po gradu :shocked
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 12:13

Kalach wrote:e moj djiki... ajde riješite to na kavi, šta ti treba sve to ili nemaš vremena od slikavanja pajaca po gradu :shocked

ja dalje stojim kod svoga a dalje sam no comment, meni je vise pun kurac zakulisnih igara , 4-ostrukih pila naopako, i rusenja....
nek se igra sto se igra, ja suzdrzan i najvjerojatnije zaledjen kao Benx nekad....
nemam force se vise borit i svakakva sranja izvodit
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 12:14

zagadur wrote:draftanje pomuću excell tablica bi bilo dno dna,čak je bolje preko edit moda.ako se bude igralo na ps3,mogu odmah staviti muda na panj da će barem 40% utakmica završit sa 0-0.jako teško se zabijaju golovi bez obzira igralo se rooneyom,ibrom ili sivonjićem.dodavnja super teška,driblinzi nemogući,dodavanje sa 1:trokut svako sedmo uspije,uklizavanje svako peto itd itd.
ima to svoje draži ali kad vidim kako se gledaju igrači,kako je glavni menu napravljen..dodje mi za plakat
spustimo tenzije :DD
ne igras izbornike, a samim ovime si reko da je igra dobra i da ima draz vecu nego 7-0 ili 9 -0 kako bude
zagadur

Post by zagadur » 27 Oct 2009, 12:18

daj djiki ne budi ko zagadur prije godinu dvije
imaš svoj stav ali znaš i sam da se izglasala liga 6 i da smo rekli da nećemo nitkom ništa obećavat.pa ja sam prvi rekao da će teško basara biti ozbiljan igrač a i ti si se u to uvijerio neki dan dok smo razgovarali sa njim.
čekajmo taj prokleti pes za dvojku i onda ćemo biti pametniji,ali kad jednom vidimo igru molim vas za što brž odluku o platformi i da već jednom počnemo draftat a ne da sanstančimo i glasjemo do besvijesti
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 12:21

ti si prvi dao priopcenje?
ja sam zaledjen i gotovo ne treba mi ovo
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 27 Oct 2009, 12:23

zagadur wrote:da sanstančimo i glasjemo do besvijesti
sad si ubio draž zagaduro :neznam
istra ti materina!
zagadur

Post by zagadur » 27 Oct 2009, 12:25

djiki wrote:ti si prvi dao priopcenje?
ja sam zaledjen i gotovo ne treba mi ovo
pa u prioćenju sam bio potpuno jasan.ne kužim u čemu je problem.ako ovako nastavimo igrat ćemo prvi turnir za božić
zagadur

Post by zagadur » 27 Oct 2009, 12:26

a sad......... lord owen............najebali smo :1deda
Locked