Turnir Pasquetta 2008.

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
Chile

Re: Turnir Pasquetta 2008.

Post by Chile » 25 Mar 2009, 15:17

zagadur wrote:
Kalach wrote:pa koga bi ti? paok? ok, evo djiki će ti dragovoljno prepustit tim i uzeti xanthi... nije bed, vidiš da je hiperultramegasuper dobar postao... :rigo014
ma nebi ja vaše klubove,samo pitam kako to funkcionira.ako je po principu ko prvi njegova djevojka,onda ja i moj partner uzimamo panathinaikos

http://www.youtube.com/watch?v=u0rMe2Vyb9E
:jupiiii :klanjam2 :jupiiii :klanjam2 :jupiiii :klanjam2
ja bi panathinaikos
zagadur

Post by zagadur » 25 Mar 2009, 15:19

Chile wrote:
zagadur wrote:
Kalach wrote:pa koga bi ti? paok? ok, evo djiki će ti dragovoljno prepustit tim i uzeti xanthi... nije bed, vidiš da je hiperultramegasuper dobar postao... :rigo014
ma nebi ja vaše klubove,samo pitam kako to funkcionira.ako je po principu ko prvi njegova djevojka,onda ja i moj partner uzimamo panathinaikos

http://www.youtube.com/watch?v=u0rMe2Vyb9E
:jupiiii :klanjam2 :jupiiii :klanjam2 :jupiiii :klanjam2
ja bi panathinaikos
ne može
zagadur

Post by zagadur » 25 Mar 2009, 15:23

ako je copa libertadoreas-uzimamo river plate
turska- uzimamo galatasaray

ajmo dalje.kapariram do sutra :-D
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 25 Mar 2009, 15:26

zagadur wrote:ako je copa libertadoreas-uzimamo river plate

šta si toliko očajan? evo ja ti dajem da si uzmeš bilo koju ekipu plus imaš pravo izabrati još bilo koja 5 igrača... i opet ćeš biti kanta za napucavanje zajedno sa tvojim partnerom... :kokice
istra ti materina!
zagadur

Post by zagadur » 25 Mar 2009, 15:28

a da igramo šicu? :DD
kapariram kobea tj.lakerse
zagadur

Post by zagadur » 25 Mar 2009, 15:30

Kalach wrote:

šta si toliko očajan? evo ja ti dajem da si uzmeš bilo koju ekipu plus imaš pravo izabrati još bilo koja 5 igrača... i opet ćeš biti kanta za napucavanje zajedno sa tvojim partnerom... :kokice
neznam od kud si isčitao da sam očajan?nemam naviku igrat sa ekipom u kojoj nisu igrači iste ekipe.kao npr. kad je jedan lik stavio quaresmu u portugalsku repku i ako nije bio u njoj :rofl3 .jel se sječaš ko je taj očajni igrač? :rofl
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 25 Mar 2009, 15:33

to se nije radilo, samo se pričalo o tome... uostalom pored francuske, španjolske, engleske i nizozemske trebali smo si dodat barem kaku i ronaldinha... :neznam
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 25 Mar 2009, 15:37

Kalach wrote:

pa jelima ko da bi igrao sa zagijem, mislim pored biranja mmcadi da bi mu trebao naci i partnera
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 25 Mar 2009, 15:41

jbg, sam si je kriv što ni'ko neće igrati sa njim... a kako si ti djiki predobar lik onda bi mogao otkantati kevu da zaigraš sa svojim čudovištem, šta kažeš?
istra ti materina!
zagadur

Post by zagadur » 25 Mar 2009, 15:43

zagi ima partnera i pol. :klap

p.s.-ne bi igrao sa djikijem ni da mi da lift iz moele
zagadur

Post by zagadur » 25 Mar 2009, 15:52

u užem izboru za mog partnera bili su: keva(da mu mogu češkat uši),susjed dule savić(stvarno se tako zove),topo gigo i martina šćulac(prava martina ne roni) ali ipak sam se odlučio za totalnog outsaidera koji nije bio u užem izboru.
djiki

Post by djiki » 25 Mar 2009, 15:54

nemoj mi rei da je onaj koji mislim, outsider i covjek koji moze benxa zasjenit?
zagadur

Post by zagadur » 25 Mar 2009, 16:04

ime će ostat tajno iz više razloga
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 25 Mar 2009, 16:06

počelo je skupljanje redikula... evo ja se odričem benxa i uzimam mumsa... obećao je da neće igrati poker i stolni ali da bi vrlo radu puštao želje i pozdrave... :-(
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 25 Mar 2009, 16:07

kalach ovaj je vanserijski....ako je taj koji mislim, ima dva u izboru ali jedan ne igra play :-(
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 25 Mar 2009, 16:15

možda jednog dana shvatite da je pasquetta zamišljena kao druženje sa prijateljima i da to nije tvoj diplomski rad djiki u kojemu je potrebno skupiti što više redikula na jednom mjestu... meni je najbitnije vidjeti jezgru :DD i prijatelje kao što su kirbi, kozaki, pero i chile... nekad je bio i milas u tom izabranom društvu ali ste ga potjerali... :-(
istra ti materina!
zagadur

Post by zagadur » 25 Mar 2009, 16:34

Kalach wrote:možda jednog dana shvatite da je pasquetta zamišljena kao druženje sa prijateljima i da to nije tvoj diplomski rad djiki u kojemu je potrebno skupiti što više redikula na jednom mjestu... meni je najbitnije vidjeti jezgru :DD i prijatelje kao što su kirbi, kozaki, pero i chile... nekad je bio i milas u tom izabranom društvu ali ste ga potjerali... :-(
najbolje je da napravite pasquettu samo jezgra i da kuhate paštu.jel vrijedi ako uzmem vedrana grebla za partnera,em je redikul em je od kozakija šogor
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 25 Mar 2009, 16:36

i ja se slažem ili kako bi se reklo u žargonu... to da!!!
istra ti materina!
zagadur

Post by zagadur » 25 Mar 2009, 16:42

namjerno nisam htio uzet martinu ščulac za partnera jer bi u tom slučaju kalach bio u drugom planu kod partnera :DD
djiki

Post by djiki » 25 Mar 2009, 18:20

turnir mora bit otvoren svim ljudima dobre volje neovisno o kakvoj proslosti nosili teg, te naravno o boji koze ili religiji....bitna je dobra volaja i ljubav prema pesu
Locked