Cercle Brugge Charleroi 2-2benx wrote:Palermo Napoli 2 3,5 ili banka x2 1,65 grlom u jagode Van konkurencije navijački
Porto Benfica 1 2.05
Palmerias Santos 1 1.90
Cercle Brugge Charleroi 1 1.65
BENKI'S TIPS
Re: BENKI'S TIPS
zasto?
ba benx hrani kladionice
Ja nisam nikad rekao da smo za Ligu prvaka slabo su se ojačali i to je to!!!!zagadur wrote:napoli 9. na tablici tj. van svake europe.benki bumerang u glavenše .opet................
Zaboravili smo da je Napoli bio prije 3 godine u 3 ligi meni je i 10 mjesto super a navijači očeju prvenstvo to je glupost, ili ligu prvaka cup Uefe bi bilo odlično dostignuče za Aronicu Gianella Canavara i ostale prosječne igrače!!!!
Napoli po meni druge godine ide u borbu retrocesione, nemaju para za kupit ikoga, a hamsik ce za sicu ici ca.....
danas je igra:
leeds milwwall 1x
montpelier 1
pacos belenensess x2
naravno bankrot je u djiru pa se nece igrati iako izlazi zicer....bas zbog toga
danas je igra:
leeds milwwall 1x
montpelier 1
pacos belenensess x2
naravno bankrot je u djiru pa se nece igrati iako izlazi zicer....bas zbog toga
1 pol. Montepllier reims x2 1.60
Leeds Millwall Leeds daje gol 1.20
Nurberg Kaiseslautern x2 1.95
Granollers Seretta 1 1.30
Crotone Cavese 1919 1 2.05
Tečaj 9.80
skor 3/7
Tečaj 9.80
skor 3/7
koliko si igro?benx wrote:1 pol. Montepllier reims x2 1.60
Tečaj 9.80
evo ovdje brdo prijenosa uvijek
http://www.atdhe.net/
http://www.atdhe.net/
Samo 50kn Sjebat čeme Nurberg ali je fora da sam Reims pročitao da neče gubit na poluvremenu čak i vode negdje je kvota 7 a to su mučke koliko če ljudi danas stavit ma Montepllier a možda bude iz 2 u 1 reims je zadnji vidio si i sam!djiki wrote:koliko si igro?benx wrote:1 pol. Montepllier reims x2 1.60
Tečaj 9.80
kakenšeš če opet skinut insajdere to če mu bit 6 zaredom ja sam kontrolirao!
a sta je stavio?
evo vidio, reci cu ti cudo je da belenenses drzi x, pachos ih gazi
remis da vodi kod montpeliera je ravno cudu....steta nema prijenosa...
evo vidio, reci cu ti cudo je da belenenses drzi x, pachos ih gazi
remis da vodi kod montpeliera je ravno cudu....steta nema prijenosa...
pušiona a singlovi bomba Leeds Crotonebenx wrote:1 pol. Montepllier reims x2 1.60
Tečaj 9.80
Čim su stavili Monteplier Reims u Super šansu i koeficijent 1,65 odmah mi je zasmrdilo usporedi ga sa Rodom Arisom Sportingom da li je objektivno da bude toliko visok ili su ove ostale utakmice imale prenizak tečaj Reims je totalno u banani po logici nema šanse ali eto to nije čudo po meni nego ljudi padaju na takve utakmice još je tečaj primamljiv......
okanite se tih pizdarija i dajte drugima nek traze parove za vas
modificirani martingale sistem i nema zime
sajt je praćen nekoliko mjeseci, i u plusu si i sa flat bettingom, a sa martingaleom u debelom plusu
mjesečni postotak mu se vrati na 50tak % što je u kombinaciji sa svakodnevnim koefom od 3-4 siguran dobitak
http://fontipovi.bloger.hr/
modificirani martingale sistem i nema zime
sajt je praćen nekoliko mjeseci, i u plusu si i sa flat bettingom, a sa martingaleom u debelom plusu
mjesečni postotak mu se vrati na 50tak % što je u kombinaciji sa svakodnevnim koefom od 3-4 siguran dobitak
http://fontipovi.bloger.hr/
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
koliko mogu primjetiti već neko vrijeme kumovi ne scanniraju tickete i ne hvale se nekim ultradobicima... prvi slijedeći korak je taj što ću cimnuti m.b. jer sam ozbiljno zabrinut a i mali l.b. je počeo jesti podgrijanu i razrijeđenu juhicu... mislio sam da ćete se okaniti tih budalaština... za djikjia me boli kita jer kao i kod zlatne hrvatske mladeži iza njega stoji ićo...
istra ti materina!
jebate led pa ja nisam znao da djiki i benx tako zaradjuju na kladi da imaju čak i viška novaca za financiranje njihovog izuma(monstruma) u putovanjima po belom svetu.za djikija me ne čudi što plača da bi netko sutra rekao kako je djiki legenda ali da je benx pao na tako niske grane to je meni nezamislivo
p.s.benki prijatelju za svako tvoje sljedeće kukanje ili žaljenje oko novaca dobit češ barem 5 bumeranga u glavaldu a možda i trnzistor nabavim
p.s.benki prijatelju za svako tvoje sljedeće kukanje ili žaljenje oko novaca dobit češ barem 5 bumeranga u glavaldu a možda i trnzistor nabavim
TRENCIN SKALICA 2 ZICER GODINE SRED ULOG. NE VIŠE 5000 KN
U VEZI ČEGA mi više ne igremo jer nemamo čime na nuli smo i to je to ovo je zadje Trencin Skalica 2 2.40.zadjih 2000 kuna
da is barem metnio tolikobenx wrote:U VEZI ČEGA mi više ne igremo jer nemamo čime na nuli smo i to je to ovo je zadje Trencin Skalica 2 2.40.zadjih 2000 kuna
WIN WIN WIN WIN WIN WIN WINbenx wrote:TRENCIN SKALICA 2 2.40 ZICER GODINE SRED 1/1 ULOG. NE VIŠE 5000 KN
skor 38/73
benxov supertip dana: lanus 1 (jose maria snad zabija gol)
uplaceno 600 kn
vrijedi probat:
kosta rika - honduras 1
skor 39/75
kombinirani listic:
dinamo belschev odbojka 1
blanka vlasic prva
guerrero 1
schwon 1
njemacka norveska 1 (moze i hendikep)
uplaceno 500 kn
skor 3/7
benxov supertip dana: lanus 1 (jose maria snad zabija gol)
uplaceno 600 kn
vrijedi probat:
kosta rika - honduras 1
skor 39/75
kombinirani listic:
dinamo belschev odbojka 1
blanka vlasic prva
guerrero 1
schwon 1
njemacka norveska 1 (moze i hendikep)
uplaceno 500 kn
skor 3/7