Problematika PES 2009

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
djiki

Re: Problematika PES 2009

Post by djiki » 26 Oct 2009, 22:15

glede drafta napravio sam redoslijed na temelju prvenstava koje odigrali na novom, prvi red je index, drugi je broj bodova po prvenstvu, s time da jedan i drugi parametar daju istu rezu:
redni broj igrac
1.aleks/satara (prvi dobiva pravo prvokupnje aston villa)
2.aleks/satara (drugi dobiva pravo kupnje chesterfield)
3.benx index +12 prosjecno bodova 33,4
4.zagi index +19 prosjecno bodova 39
5.djiki index +21 prosjecno bodova 45,7
6.tano index +25 prosjecno bodova 47,7
7.reds index +31 prosjecno bodova 50,4
8.chile index +25 prosjecno bodova 62,7

jel treba rec da je benx opet profitirao?
djiki

Post by djiki » 26 Oct 2009, 22:23

ako se igra na ps3 postoji mogucnost ubacivanja navijanja po zelji tokom urtakmice i kod golova na domacem terenu
zagadur

Post by zagadur » 26 Oct 2009, 23:10

službeni stav osovine benvin-zagaduro
1.draftanje na ps2 i igranje na ps3 ne dolazi u obzir
2.u slučaju da i na igri za ps2 nebude bilo mogučnosti gledanja cijene/ocjene igrča osim na edit modu,odmah smo spremni na igranje na novoj platformi
3. u slučaju da se na igri za ps2 može normalno draftat kao što je bio slučaj na pes 09,mi smo za igranje na staroj platformi
4. ako se bude igralo na staroj platformi osovina će do nove godine kupiti ps3 da se može normalno prilagoditi igranju na ps3 i spremno dočekat novu sezon 2011

ps.benki sutra ću ti za marendu donjeti pizzu obliku srca :DD
djiki

Post by djiki » 26 Oct 2009, 23:14

draft na ps2 a igra na ps3 zasto ne dolazi u obzir molim te ak su iste cjene?
daj zagi vidimo prvo igru, ali ako bude kako mislim necu igrat usminkanu 2008. ocu novu igru igrat
p.s.benx kaze da niste pricali nis
djiki

Post by djiki » 26 Oct 2009, 23:17

a najludje je da si pred po godine govorio o mjenjaju platforme :-(
zagadur

Post by zagadur » 26 Oct 2009, 23:25

djiki wrote:draft na ps2 a igra na ps3 zasto ne dolazi u obzir molim te ak su iste cjene?
daj zagi vidimo prvo igru, ali ako bude kako mislim necu igrat usminkanu 2008. ocu novu igru igrat
p.s.benx kaze da niste pricali nis
djiki,zasšto ti uvijek želiš dizat tenzije?prvo cijelo jutro kukričeš o koleri i smeću,pa kad si vidio da tamo nema kruha onda si počeo stavljat slike.i još ti nije dosta pa sad pokušavaš sa benxom dizat prašinu.jedina istina je da smo ja benx pričali dva puta po 10 min. i imali iste stavove i ista mišljnja koje sam u prijašnjem postu naveo.daj idi spavat i popij si apaurin
djiki

Post by djiki » 26 Oct 2009, 23:29

onda je benx pravi licemjerni hrvat koji kaze da niste pricali i da on nema pojma sto ces ti napisat, a tu ti se kunem da je tako....
mislim ok je stav, ali teoretski me zanima ako se moze draftat normalno na pes za ps2 a igra je 50% slabija (jako moguce) jel ces i dalje stajat kod tvog stava?
nadalje ps2 draft ps3 igrat u cemu je problem?probavanju igraca?kako stvari stoje na exel tablicama cemo trazit igrace
zagadur

Post by zagadur » 26 Oct 2009, 23:39

tko će to odlučit dali je igra slabija i za koliki postotak?stručna komisija?centralni komitet?vrhovni savjet?
pa u svakoj stvari pa tako i u toj igri nas 6 ćemo imat različito vidjenje i mišljenje....
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 08:26

interesantno ne komentiras benxa, i nisi odgovorio za draft na 2 i igru na 3.....
dat cu vam play3 tebi benxu chili i redsu uzmi dvojku pa sami vidite jedno popodne, budite vas 4 komisija
zagadur

Post by zagadur » 27 Oct 2009, 08:42

djiki wrote:interesantno ne komentiras benxa, i nisi odgovorio za draft na 2 i igru na 3.....
dat cu vam play3 tebi benxu chili i redsu uzmi dvojku pa sami vidite jedno popodne, budite vas 4 komisija
ti si sam sebi interesantan.šta da komentiram benxa?imam dokumentirane pozive u mobitelu.stalno hočeš neku tenziju dizat :-(
za draft na 2 i igranje na 3 sam prvo napisao u svom postu-ne dolazi u obzir.to je i benx jučer rekao u 18:34,pa nek demantira ako je normalan
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 08:48

ok svatio ali razlog zasto ne dolazi u obzir?
bas me zanima benxov demant
zagadur

Post by zagadur » 27 Oct 2009, 08:51

djiki wrote:ok svatio ali razlog zasto ne dolazi u obzir?
bas me zanima benxov demant
sjedni u auto i idi mu visit na recepciji sa fotoaparatom.zašto ne sam ti već objasnio,ali kad već se pravite pametni evo ti jedna benxova izjava od jučer navečer:djiki forsira igranje na trojci jel želi ponovo krv.
neka ovo demantira :hatsoff
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 08:55

kakva krv kakve pizdemile materine? ja sam uvjereno tvrdim da je trenutak za prec na 3-ojku radi kvalitete igre.....
radi testiranja igraca?sto nije to izvedivo i na 3-ojci....
kad izadje igra cu dat sluzbeno priopcenje glede mog stava
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 08:55

a benx ako se ne javi nemam rijeci
zagadur

Post by zagadur » 27 Oct 2009, 09:01

tebi su očito po glavi polemike,priopćenja,sastančenje i teroriziravanje preko mobitela....
sve sam lijepo napisao u onom postu.nitko nije rekao da je protiv prelaska na trojku.sto puta sam ti valjda ponovio zašto nema smisla draftat na 2 i igrat na 3,a to što ti draftaš na slijepo(ne probaš igrače) i što imaš višak vrrmena i prostora za po kući imat upaljeno 5 konzola i 5 kompjutera to je drugi par rukava.
djiki

Post by djiki » 27 Oct 2009, 09:46

benx je dosao probat pes na ps3 i uzet verziju za pc kod mene, a igra je toliko sranje da je zaboravio ic po maloga u vrtic.....
nikakva polemika, nit trazim krv, jedino se zalazem za promjenu na bolje....a to probavanje igraca lako rjesis imas upaljene dvije konzole imas 2 scarta na jednom teveu i samo saltas av1 na av2 :kavica
mene jedino raspizdjuje u cijeloj prici benx koji opet preko tebe, kao preko kalacha po pitanju napolija, vrsi svohu pravicu i vjecito suti zaliven ko pizda kad dodje do polemike, a meni prica jednu pricu a tebi drugu, benx=terazije...
priopcenje ste "vi" dali ja nisam ja cu bit toliko mudar da pricekam izlazak verzije za dvojku, i naravno pokorit cu se odluci vecine ali cu ullozit prijedlog vezan za mene, iskljucivo mene.....

p.s.zagi dobro znas, da sam uvijek bio za 2-ojku i da sam odmahnjivao sa rukom na prijedloge promjene konzole, ali mislim da je doslo vrijeme, postoje i druge opcije od biranja 2 ili 3, ali opet kazem cekajmo da izadje na 2-ojci
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 27 Oct 2009, 09:55

djiki wrote:otpala je opcija 6+1 tako da smo s elomili oko opcije liga 8 ili liga 6
liga 6
+
manje kola u dva dana mogucnost kiksa najboljih
izrazito izjednacena
ozbiljni ljudi po pitanju termina
-
mala liga malo kola
nezanimljiv draft

liga 8
+
odlican draft
sansa novim igracima
-
neujednacenost lige
trajanje
moguci novi igraci mozda ne ispadnu ozbiljni

glasam za A, znači pogi i ja smo već 2 glasa za A...
iako 2 nebitna htio bi da se i drugi očituju :kokice
da još dodam kako je liga 6 najveće smeće i kolera koje vam se može dogoditi... :kokice
istra ti materina!
tata
Čovjek koji je otkrio LeBrona i Akognona ter izmislio i otkrio Lahma, Bakambua i Dzyubu
Čovjek koji je otkrio LeBrona i Akognona ter izmislio i otkrio Lahma, Bakambua i Dzyubu
PSN: Tata_13

Post by tata » 27 Oct 2009, 09:58

imamo novog Štimca :DD
Ja sam IDIOT. Rinse and repeat.
zagadur

Post by zagadur » 27 Oct 2009, 10:00

najveće smeće je sam naziv ovog topica.problematika?šta problematika?
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 27 Oct 2009, 10:01

zagadur wrote:najveće smeće je sam naziv ovog topica.problematika?šta problematika?
daj zagi očituj se... ipak je problematika :DD
istra ti materina!
Locked