ode kalach uzeo je sedmicu via cres ko nono josipbenx wrote:Započni ti temu ti znaš samo reči nije mi neka spika ni meni nije fora što Miki priča o forumu a dopisujese se već 10 godina kakav je Pletikosa golman da ima muda nešto drugo napisat kao što ti imaš muda onda bi to bilo nešto drugo!!!!
Umag Calling
nemoj pakati vedraniću i ti ćeš izać iz kavezakaiser-kalach wrote:evo onda da kažem kako mi je atmosfera u vašoj ligi u qrcu... samo svađe, a i zajebancije su postale vrijeđanja itd... a nemojte meni prodavati fora kako je vama ludilo... nije kao što je nekad bilo, niti blizu... zanima me šta misliš o tome, ja sam bio jako tužan nakon turnira, evo to je istina...
To kalach imaš pravo donekle nažalost prave zajebancije nema ja iskreno moram šutit jer bi inače završio kao Benasir Bhuto svaka moja rječ se tretira kao atack na bilo koga ja sam valjda uvijek bio za zajebanciju ali sad više nesmijem najviše igram ligu jer se toga teško odreći ali da moram uvijek biti kao Titiv pionir i nije baš neka fora!!!
Last edited by benx on 28 Dec 2007, 12:37, edited 1 time in total.
pa istina je da ima vise trzavbica igra vise ljudi sto je normalno...iako je interesantno da se najvise svadjaju medjusobno stari clanovi lige (tzv.jezgra ili pederdragovoljci) i to na relaciji benx-andročec pretežito.naravno tu je i zli kuhar zagadur sto sve to posoli....stariji smo ocito i netolerantniji...
i ne kuha se više pašta :(
i ne kuha se više pašta :(
hvala bogu da je kalach u zg jer bi se na turniru pobili ja,on i andročec. ELVIS BENVIN 03.07 2007benx wrote:To kalach imaš pravo donekle nažalost prave zajebancije nema ja iskreno moram šutit jer bi inače završi kao Benasir Bhuto svaka moja rječ se tretira kao atack na bilo koga ja sam valjda uvijek bio za zajebanciju ali sad više nesmijem najviše igram ligu jer se toga teško odreći ali da moram uvijek biti kao Titiv pionir i nije baš neka fora!!!
poslao sam ti mail na ono wb75... nekima je to i dalje zajebancija a meni nije fora... imao bi još puno toga za reči ali mi se neda praviti pametan... imate to što ste sami stvorili a za mene je to ipak prestresno i pretužno...
i da zadovoljim zagija neću se više gurati i nećete morati raditi umjetna prvenstva samo kako bi meni podilazili... uživajte...
osjećam kako je tamo puno toga trulog a osjetim to u razgovoru sa ljudima a vjerujem i vi sami... možda istina boli ali takva je kakvu ste napravili...
i da zadovoljim zagija neću se više gurati i nećete morati raditi umjetna prvenstva samo kako bi meni podilazili... uživajte...
osjećam kako je tamo puno toga trulog a osjetim to u razgovoru sa ljudima a vjerujem i vi sami... možda istina boli ali takva je kakvu ste napravili...
To su točno teme za Mikija da se može boljezagadur wrote:hvala bogu da je kalach u zg jer bi se na turniru pobili ja,on i andročec. ELVIS BENVIN 03.07 2007benx wrote:To kalach imaš pravo donekle nažalost prave zajebancije nema ja iskreno moram šutit jer bi inače završi kao Benasir Bhuto svaka moja rječ se tretira kao atack na bilo koga ja sam valjda uvijek bio za zajebanciju ali sad više nesmijem najviše igram ligu jer se toga teško odreći ali da moram uvijek biti kao Titiv pionir i nije baš neka fora!!!
moja mudenšeš su kao od vola prema tvojima (iako su realno isto zrna graška). šta reći kalachu...atmosfera zna bit u kurcu ali za to nisu krivi clanovi pridošlice (tzv.mali hrvati) već mi jezgra ili pederdragovoljci, mi se karamo međusobno to dobro znaš zašto i kako, da je žalosno je, ali što se može (dalje ni nije za net).....benx wrote:Ja mislim da je ipak Kalcheva interesantnija tema za raspravit ali Mikjenšeš mudenšeš katastrofenšeš!