Umag Calling 2008A
Mamić: S Torcidom bih osvojio svijet
Jasno da je Mamić u razgovoru za Slobodnu poslao i zapaljivu poruku Dalmatincima:
- Nitko na svijetu nema temperament kao južnjaci, nema nigdje takvih fanatika. I u mojim genima teče južnjačka krv. Kad bih uz sebe imao stotine tisuće hajdukovaca, uh što bi to bilo, da se spojimo, to bi bilo spašavaj se tko može. Svijet bi osvojili...
bravo maminjo
Jasno da je Mamić u razgovoru za Slobodnu poslao i zapaljivu poruku Dalmatincima:
- Nitko na svijetu nema temperament kao južnjaci, nema nigdje takvih fanatika. I u mojim genima teče južnjačka krv. Kad bih uz sebe imao stotine tisuće hajdukovaca, uh što bi to bilo, da se spojimo, to bi bilo spašavaj se tko može. Svijet bi osvojili...
bravo maminjo
kalach je obična kanta za napucavanje i pes marginalac.ibrica mu je u 3 tekme zavukao 10 golasonjanina.kalachdjiki wrote:jucer odrzan turnir pod patronatom kalacha i njegovom bezgresnom organizacijom, turnir navodno ja osvojio (mada nije 100% sigurno), chile je bio muso lungo, zagadur i dalje iritantan do boli, benxu su svako malo ispadali zubi......
kalach se proslavio sa skorom 0 4 6
- sarray-man
- Reprezentativac s manekenkom
hahaha..djiki wrote:jucer odrzan turnir pod patronatom kalacha i njegovom bezgresnom organizacijom, turnir navodno ja osvojio (mada nije 100% sigurno), chile je bio muso lungo, zagadur i dalje iritantan do boli, benxu su svako malo ispadali zubi......
Kalach, zašto ideš u umag, vidiš da ti škodi
Dođi u Hvidru, da punimo u parovima..
Pozdrav veliki gospodi Zagaduru i Djikiju, koje sam imao čast upoznati..
Meni je sad draži 100% samo zainat Zagiju!!!!Chile wrote:Mamić: S Torcidom bih osvojio svijet
bravo maminjo
zamisli da mamic vodi dinamo i hajduk sto bi to bilo...spektaklbenx wrote:Meni je sad draži 100% samo zainat Zagiju!!!!Chile wrote:Mamić: S Torcidom bih osvojio svijet
bravo maminjo
živio ti nama dragi sarjko.nakon sinočnje klaunacheve "predstave" pitam se koga uopće on može punitsarray-man wrote:hahaha..djiki wrote:jucer odrzan turnir pod patronatom kalacha i njegovom bezgresnom organizacijom, turnir navodno ja osvojio (mada nije 100% sigurno), chile je bio muso lungo, zagadur i dalje iritantan do boli, benxu su svako malo ispadali zubi......
Drago mi je da je mamić mene napunio emocijama, glede toga šta je rekao za Hajdukovce hvala ti maminjo neču više nikad reč protiv tog čovjeka!!!!zagadur wrote:živio ti nama dragi sarjko.nakon sinočnje klaunacheve "predstave" pitam se koga uopće on može punitsarray-man wrote:hahaha..djiki wrote:jucer odrzan turnir pod patronatom kalacha i njegovom bezgresnom organizacijom, turnir navodno ja osvojio (mada nije 100% sigurno), chile je bio muso lungo, zagadur i dalje iritantan do boli, benxu su svako malo ispadali zubi......
aj zagi ne sseri znas zasto je to tako i amen.....zagadur wrote:mene čudi od kud mu sad tolika snaga i volja za izlascima a do prije par dana mu se izlazak svodio na šetnju gricka do kontinenta(u pidžami) i blejanju u ekran do jutraChile wrote:djiki postao pijanac. viđen u 4:06 kako spava u dejlajtu!
doso doma u 5:45
http://www.youtube.com/watch?v=NiQHE2UtrEE
sari kralj umaških pijanaca na jubitou .morao je kad tad da osvane nqa netu
edit:koji je tebi kurac?smiri dozivljaj, je kakav je ali je nas, a da je licemjer to svi znamo, al to mu i oprostam jer je politicar, ali predsjednika od 1,50 cenata koji je do ramenu talijanskom e to mu nemogu oprpstiti, hr predsjednik mor imat bar 1,85 al jebiga volja naroda je takva i sta ces...nema vise politike ovdje osim u zajebanciji, ako bude ide lock na cijeli podforum
by Djiki komunjara
by Djiki komunjara
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zbog ... 89185.aspx
pogledajte video! ivan pandža kaže da očekuju 124 825 ljudi
pogledajte video! ivan pandža kaže da očekuju 124 825 ljudi
kraljina, najjace stoji na zidu grafit bbb,pa neko metne vece torcida, pa neko isara jos vece bbb, dodje sarinjo i sve pobrise i napise ovo je umagzagadur wrote:http://www.youtube.com/watch?v=NiQHE2UtrEE