Umag Calling 2008A

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Chile

Post by Chile » 31 May 2008, 15:24

Mamić: S Torcidom bih osvojio svijet

Jasno da je Mamić u razgovoru za Slobodnu poslao i zapaljivu poruku Dalmatincima:

- Nitko na svijetu nema temperament kao južnjaci, nema nigdje takvih fanatika. I u mojim genima teče južnjačka krv. Kad bih uz sebe imao stotine tisuće hajdukovaca, uh što bi to bilo, da se spojimo, to bi bilo spašavaj se tko može. Svijet bi osvojili...

bravo maminjo
Chile

Post by Chile » 31 May 2008, 15:25

sad mi je draži za 0,100441 %
Chile

Post by Chile » 31 May 2008, 15:40

upravo mi je dido reko da marko sigurno dolazi u umag! :-D markov menager sve organizira i bit će na stadionu :jupiiii :drinkbeer :-p :heart:
zagadur

Post by zagadur » 31 May 2008, 16:31

Chile wrote:upravo mi je dido reko da marko sigurno dolazi u umag! :-D markov menager sve organizira i bit će na stadionu :jupiiii :drinkbeer :-p :heart:
a i ti vjeruješ svakom :-(
zagadur

Post by zagadur » 31 May 2008, 16:33

djiki wrote:jucer odrzan turnir pod patronatom kalacha i njegovom bezgresnom organizacijom, turnir navodno ja osvojio (mada nije 100% sigurno), chile je bio muso lungo, zagadur i dalje iritantan do boli, benxu su svako malo ispadali zubi......

kalach se proslavio sa skorom 0 4 6 :idea :-D
kalach je obična kanta za napucavanje i pes marginalac.ibrica mu je u 3 tekme zavukao 10 golasonjanina.kalach :roll
sarray-man
Reprezentativac s manekenkom
Reprezentativac s manekenkom

Post by sarray-man » 31 May 2008, 18:02

djiki wrote:jucer odrzan turnir pod patronatom kalacha i njegovom bezgresnom organizacijom, turnir navodno ja osvojio (mada nije 100% sigurno), chile je bio muso lungo, zagadur i dalje iritantan do boli, benxu su svako malo ispadali zubi......

hahaha..

Kalach, zašto ideš u umag, vidiš da ti škodi :-D

Dođi u Hvidru, da punimo u parovima..

Pozdrav veliki gospodi Zagaduru i Djikiju, koje sam imao čast upoznati..
benx

Post by benx » 31 May 2008, 20:37

Chile wrote:Mamić: S Torcidom bih osvojio svijet

Jasno da je Mamić u razgovoru za Slobodnu poslao i zapaljivu poruku Dalmatincima:

- Nitko na svijetu nema temperament kao južnjaci, nema nigdje takvih fanatika. I u mojim genima teče južnjačka krv. Kad bih uz sebe imao stotine tisuće hajdukovaca, uh što bi to bilo, da se spojimo, to bi bilo spašavaj se tko može. Svijet bi osvojili...

bravo maminjo
Meni je sad draži 100% samo zainat Zagiju!!!!
djiki

Post by djiki » 31 May 2008, 21:23

benx wrote:
Chile wrote:Mamić: S Torcidom bih osvojio svijet

bravo maminjo
Meni je sad draži 100% samo zainat Zagiju!!!!
zamisli da mamic vodi dinamo i hajduk sto bi to bilo...spektakl :-puke
zagadur

Post by zagadur » 31 May 2008, 22:34

sarray-man wrote:

hahaha..

živio ti nama dragi sarjko.nakon sinočnje klaunacheve "predstave" pitam se koga uopće on može punit :-st :?
benx

Post by benx » 01 Jun 2008, 10:43

zagadur wrote:
sarray-man wrote:

hahaha..

živio ti nama dragi sarjko.nakon sinočnje klaunacheve "predstave" pitam se koga uopće on može punit :-st :?
Drago mi je da je mamić mene napunio emocijama, glede toga šta je rekao za Hajdukovce hvala ti maminjo neču više nikad reč protiv tog čovjeka!!!!
djiki

Post by djiki » 01 Jun 2008, 12:43

ja neznam zasto tog covjeka drze u ligi u zagrebu kad je takva skovaca od igraca, bice svojim nininin majmunarijama nasmijava auditorij i da je to to...iako sumnjam da je kalachevo ponasanje 30% tamo bucno ko ovdje
Chile

Post by Chile » 01 Jun 2008, 15:01

djiki postao pijanac. viđen u 4:06 kako spava u dejlajtu! :-p
zagadur

Post by zagadur » 01 Jun 2008, 17:59

Chile wrote:djiki postao pijanac. viđen u 4:06 kako spava u dejlajtu! :-p
mene čudi od kud mu sad tolika snaga i volja za izlascima a do prije par dana mu se izlazak svodio na šetnju gricka do kontinenta(u pidžami) i blejanju u ekran do jutra
djiki

Post by djiki » 01 Jun 2008, 18:17

zagadur wrote:
Chile wrote:djiki postao pijanac. viđen u 4:06 kako spava u dejlajtu! :-p
mene čudi od kud mu sad tolika snaga i volja za izlascima a do prije par dana mu se izlazak svodio na šetnju gricka do kontinenta(u pidžami) i blejanju u ekran do jutra
aj zagi ne sseri :evil znas zasto je to tako i amen.....
doso doma u 5:45 :idea
zagadur

Post by zagadur » 01 Jun 2008, 22:40

http://www.youtube.com/watch?v=NiQHE2UtrEE
sari kralj umaških pijanaca na jubitou :-D :-D .morao je kad tad da osvane nqa netu :heart:
Chile

Post by Chile » 02 Jun 2008, 03:16

edit:koji je tebi kurac?smiri dozivljaj, je kakav je ali je nas, a da je licemjer to svi znamo, al to mu i oprostam jer je politicar, ali predsjednika od 1,50 cenata koji je do ramenu talijanskom e to mu nemogu oprpstiti, hr predsjednik mor imat bar 1,85 al jebiga volja naroda je takva i sta ces...nema vise politike ovdje osim u zajebanciji, ako bude ide lock na cijeli podforum :evil

by Djiki komunjara
Chile

Post by Chile » 02 Jun 2008, 03:29

http://www.index.hr/vijesti/clanak/zbog ... 89185.aspx
pogledajte video! ivan pandža kaže da očekuju 124 825 ljudi :-D
djiki

Post by djiki » 02 Jun 2008, 11:43

zagadur wrote:http://www.youtube.com/watch?v=NiQHE2UtrEE
sari kralj umaških pijanaca na jubitou :-D :-D .morao je kad tad da osvane nqa netu :heart:
kraljina, najjace stoji na zidu grafit bbb,pa neko metne vece torcida, pa neko isara jos vece bbb, dodje sarinjo i sve pobrise i napise ovo je umag :-D
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 02 Jun 2008, 11:49

a za nevjerovat je da je to bio najtalentiraniji junior umaga svojevremeno i prognozirana mu je luda karijera... a vidi ga sada, svaki put kad me vidi žica za pivo... užas...
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 02 Jun 2008, 11:51

Kalach wrote:a za nevjerovat je da je to bio najtalentiraniji junior umaga svojevremeno i prognozirana mu je luda karijera... a vidi ga sada, svaki put kad me vidi žica za pivo... užas...
kako?pa meni je rekao da mrzi zicarose ko sto su b.? :-?
Locked