Chile wrote:samo ću jedno reći prije odlaska u split:
I KAD GUBE I KAD GUBE UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU
Umag Calling 2008A
teško da smo bili takvi... baš djikiju pričam kako čovjek davi i uvijek na sred neke rasprave ubaci neku budalaštinu o hajduku... čak se i zagi suzdržava od svršavanja na koreografije sa sjevera što je jedan pozitivan trokorak... a možda je chile samo htio svom mentoru djikenshishu reći da mu stavi plus u rubriku "gostovanja sa neznam kojim po redu porazom hajduka"...
nekad me pucao adrenalin dan prije utakmice a da ne govorim kako sa čuo čudne glasove i navijanje sa ulica što je dakako bila nebuloza... golovima i pobjedama sam se veselio kao i kad valdivia topi botafogo, za razliku od današnjih derbija...
nedaj se chile...
nekad me pucao adrenalin dan prije utakmice a da ne govorim kako sa čuo čudne glasove i navijanje sa ulica što je dakako bila nebuloza... golovima i pobjedama sam se veselio kao i kad valdivia topi botafogo, za razliku od današnjih derbija...
nedaj se chile...
istra ti materina!
Samo se na policijskim stranicama može dogoditi takav gaf, da se ATP turnir u st.marisu održava dvanaestu godinu, katastrofa, a ove godine je 19-a godina održavanja turnira.Turnir se igra naime od 1990 godine kad je pobjednik bio Prpić, a dobio je u finalu Ivaniševića, mislim da to i vrapci na grani već znaju...Ta godina je poznata po tome što smo kalač i ja bili prvi i zadnji puta skupljači loptica, i di se desio presedan u novijoj teniskoj povjesti, di nas je na jednom meču turnira sudac izbacio sa meča i pozvao nove skupljače loptica na mreži, jer smo se smijali ko budale tokom cijelog meča, i nije nas uspio umiriti nakon par razgovora sa nama, a mi mu se i dalje smijali odnosno njegovom izgovaranju hrvatskog jezika, čovjek bio čeh ili poljak, i kad mu je puko film, prekinuo je meč i izbacio nas sa terena, povjesni trenutak u tenisu...
Već 12 godina Umag, odnosno teniski centar Stella Maris, smješten uz samo more, domaćin vrhunske sportske manifestacije, međunarodnog teniskog turnira na kojem su nastupili ponajbolji svjetski tenisači, majstori zemljanih terena, poput Thomasa Mustera, Carlosa Moye, Gustava Kuertena te uvijek atraktivnog Gorana Ivaniševića.
da mi profesorica iz rvackog vidi ovakvu kobasicu sa 8 zareza bilo bi drameshish... nešto slično dopustivo je samo benxu samo što on zaboravi staviti zareze...
policija uber alles!!!
da mi profesorica iz rvackog vidi ovakvu kobasicu sa 8 zareza bilo bi drameshish... nešto slično dopustivo je samo benxu samo što on zaboravi staviti zareze...
policija uber alles!!!
istra ti materina!
Evo za chopu izvještaj
6000 ljudi od toga 5000 dinamovca 4000 boysa, utakmica odlična dostojna derbyja, suci perfekti bez i jedne zamjerke(malo domaćinski ali nije strašno) mikič fair play trofej,
dinamo je pokazao kvalitetu ali i srčani hajduk sa brojnim kvalitetnim pasovima osvaja tvrdi dinamov stup obrane.
Brojni menađeri koji su došli vidjet ovaj el clasico neče ostat kratkih rukava.
6000 ljudi od toga 5000 dinamovca 4000 boysa, utakmica odlična dostojna derbyja, suci perfekti bez i jedne zamjerke(malo domaćinski ali nije strašno) mikič fair play trofej,
dinamo je pokazao kvalitetu ali i srčani hajduk sa brojnim kvalitetnim pasovima osvaja tvrdi dinamov stup obrane.
Brojni menađeri koji su došli vidjet ovaj el clasico neče ostat kratkih rukava.
mozemo se sprdat, al taj decko je se izrodio u dobrog igraca
medju 5 najboljih i najborbenijih igraca Dinama ove sezone
nek ne zna previse, al kad vidim da se bori za taj sveti dres, dobit ce pljesak
opet gledas naocalama obojenih u bijelo, start Maloce sa ledja je bio gori nego Mikicev
zivjela dalmatinska objektivnost
medju 5 najboljih i najborbenijih igraca Dinama ove sezone
nek ne zna previse, al kad vidim da se bori za taj sveti dres, dobit ce pljesak
opet gledas naocalama obojenih u bijelo, start Maloce sa ledja je bio gori nego Mikicev
zivjela dalmatinska objektivnost
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!