Umag Calling 2008A
svi smo mi od nekud došli tj. nitko od nas ne može reć da je domorodac u umagu.tako netko za tebe može reč da si sa divljeg otoka gdje janjce i bijeloglave supove tretiraju bolje od ljudi .umaški murjaci jesu gamad ali tebe ne boli ni što su oni gamad ni što si ostao bez vozačke tebe najviše boli cifra na vrhu papira koji si dobio na dar.za prijevoz naposao ne brini,prijo ogi će da te vozi u novim kolima ili imaš rezervnu varijantu sa turkovićembenx wrote:Zagi radi za tajnu službu u PP Umag, toplo im preporučam da se ta gamad preseli iz PP Umag u Borovo naselje otkud su došli a nas puste na miru!!!!!!
Bolje bi im bilo da se pozabave Petrovima nego sa Mislavom Matijevićem koji prži kola od Umaga do Zagreba za 7-8 sati uz to sa idealnim uvjetima na cesti.
Radi se o jednom divljaku na cesti koji čak sa zaprežnik kolima vozi 140 na sat.
A sa raketom od Nase vozi pristojnim 50 na sat po marsu i veneri hvala ti Mislav Kovalainen ili ti mica keke rosberg.
Ta gamad koja je vidjevši mogučnosti Beverly Hilsa Umag za njihove prilike došla se bahati meni tebi djikiju vanji kalachu a budi bez brige da nemaju muda jebati petrova Jorasa fredyja i njima tavkim sliče o tome ja pričam!!!!
Radi se o jednom divljaku na cesti koji čak sa zaprežnik kolima vozi 140 na sat.
A sa raketom od Nase vozi pristojnim 50 na sat po marsu i veneri hvala ti Mislav Kovalainen ili ti mica keke rosberg.
Ta gamad koja je vidjevši mogučnosti Beverly Hilsa Umag za njihove prilike došla se bahati meni tebi djikiju vanji kalachu a budi bez brige da nemaju muda jebati petrova Jorasa fredyja i njima tavkim sliče o tome ja pričam!!!!
dajem ti zapravo.djikija su uzeli na zub zbog iće matijevića i famoznog protesta u centru grada a tebe su vjerovatno kaznili jer poznaš kevu bakljatočecabenx wrote:Bolje bi im bilo da se pozabave Petrovima nego sa Mislavom Matijevićem koji prži kola od Umaga do Zagreba za 7-8 sati uz to sa idealnim uvjetima na cesti.
ovakva je situacija:zagadur wrote:dajem ti zapravo.djikija su uzeli na zub zbog iće matijevića i famoznog protesta u centru grada a tebe su vjerovatno kaznili jer poznaš kevu bakljatočeca
a)počelo je kadje prgomet tijo dignut auto od stare paukom pa se ićo zaključao u njega i diglo ga skupa s autom i odvelo ča zbog čega je prgomet dobio ukor na policiji jerbo nesmije se vozit čouka na pauku
b)preko xy lujdi mi je policajac prgomet poručio da će mi prebit čaču odnosno iću
c)desilo se sranje na gradilištu sa kanalizacijom i pošto je on kupio stan do naših zgrada i on je imao sranje s tim, a sve je rješavao ićopošto se on jedini voli jebati sa radskim vlastima, i od tada smo bili sa prgijem na di si legendo i davao nam je gimme fiveove stalno
d)riješio se problem s kanalizacijom prgi djeli dvije kazne jednu fantomsku meni a starome stavio u zapisnik samo ono što je druga strana rekla
sad ti meni reci zagi kome se ja mogu tužit zbog maltretiranja od strane prgometa bez da najebem i da me sljedećih 100 godina svaki kurac iz pp umag ne maltretira?
također nebi 2 puta rekao da je tvoje masloovo sa kaznama poštosu mi taman stigle kad sam ti napravio gay sliku, a zna se da ti je mater visokorangirana u policiji
policija je ustvari super radna sredina gdje kolegijalnost i prijateljstvo caruju.kad se netko zamjeri prgiju on to iznese svim kolegama i kolege kad sretnu tog što se zamjerio prgiju odmah oderu kaznu za razliku od našeg cirkusa gdje kad netko zajebe npr.benxa mi svi trčimo tom liku čestitat i plačat mu pića jer je sjebo benxa.to je žalosno...a nebuloze da sam ti ja šta namjestio su tvoja nezasitna mašta i želja za spletkama i urotama
ma nisi im se zamjerio radi mene i radi švercanja baklji, ja vjerujem da su tebe i djikija zaustavili i isključili iz prometa zbog prespore vožnje ujutro u petnaest do osam kada sav pošten narod žuri na posao, a vi im smetali na cesti i zakrčili cestu od jednog do drugog semafora...Kakvo izletavanje?!?!? ma molim te, da si ti nekome izletio na glavnu cestu krv bi ti od uzbuđenja iz nosa procurila (kao kod cvitine kuče prije 7-8 godina), a djikiju bi cigara iz usta ispala i opekla tvoja muda koja si mu posudio do slijedećeg turnira... Ti molim te daj ženi i drugi auto, pa sa turkovičem svako jutro da mu se još malo uvlačiš u pak, a djiki neka bembaru da joniju da se malo kao njego prika gjini fura po gradu ili da njome dugove pokera isplati...ovo drugo bi meni više odgovaralobenx wrote:Je li to istina bakljatočec da sam im se zamjerio kad smo švercali baklje sa esulima iz italije i mađarske u New York svašta stali su nam na zub sada još da znaju da mi je ićo kupio merđo jer sam najbolji kupac u svetom petru sa najboljim pedigeom
Luka nakon utakmice protiv rijeke na tribini sa boysima
http://www.youtube.com/watch?v=DGpu7t7UxHk
, svaka mu čast i hvala za ove godine koje je proveo u najdražem nam klubu, i za koji je srce i dušu ostavio na terenu u svakoj utakmici, i to se cijeni i nikad zaboravit neće...Samo nek nastavi dalje svojim dobrim igrama u repki i omraženom nam tottenhamu, koji mi je ipak draži postao sad kad je on tamo (djiki
) i nekga prati sreća i posluži zdravlje, a onda da nam se jednog dana vrati u dinamo...
Luka legendo
http://www.youtube.com/watch?v=DGpu7t7UxHk
, svaka mu čast i hvala za ove godine koje je proveo u najdražem nam klubu, i za koji je srce i dušu ostavio na terenu u svakoj utakmici, i to se cijeni i nikad zaboravit neće...Samo nek nastavi dalje svojim dobrim igrama u repki i omraženom nam tottenhamu, koji mi je ipak draži postao sad kad je on tamo (djiki
) i nekga prati sreća i posluži zdravlje, a onda da nam se jednog dana vrati u dinamo...
Luka legendo
evo se ja i drug benvin vratili sa policije i sto reci vrhunski stand up komedija. 15-minutni monolog druga benxa: raskrsce ovako onako, zasto smo se borili?, djecica pjesacki blabla, hrvatski redarstvenici ponos i dika tokom domovinskog rata, policajac na motzoru me ima na piku, josip jovic prva zrtva domovinskog rata blabla
mislim da ce nam sigurno oprostiti nakon ovakvog burnog i emotivnog govora
mislim da ce nam sigurno oprostiti nakon ovakvog burnog i emotivnog govora