Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 28 Apr 2008, 19:00

stadioni u egiptu su bolesnoža žešća... ja nisam pojma imao da oni toliko vole nogomet jer čemu onda toliko stadiona i svi poprilično veliki...
istra ti materina!
Chile

Post by Chile » 28 Apr 2008, 21:28

benx wrote:
TO nisu farski nego oceanija!!!!
jebote,benx! prvo sam napisao da pogledate sve farske stadione, a onda sam stavio i ovaj prelijepi stadion
Chile

Post by Chile » 28 Apr 2008, 21:29

u africi skoro svaka zemlja ima stadion od 50000, a u egiptu se igra dobar nogomet
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 29 Apr 2008, 09:22

daj nabroji mi 2 kluba iz te dobre lige...
istra ti materina!
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 29 Apr 2008, 09:37

de laurentis dao 40 milja za ljetna pojačanja... kako sada stvari stoje definitivno odlaze sosa, blasi, najvjerovatnije i zalayeta... de zerbi i pia su na posudbi ali ne vjerujem da klub računa na njih...
po meni sa postojećom garniturom uz 3-4 pojačanja možemo se boriti za ligu prvaka...
1. iezzo (navarro)
2.,3.,4. domizzi, cannavaro i santacroce (fabio cannavaro)
5.,6. gargano, maresca
7. bogliacino
8. lavezzi
9.
10. hamsik
11.

ne vjerujem da contini, savini, rullo, garics i ostali mogu zadovoljiti...
znači, treba nam iaquinta i saviola i kao što asm napisao cannavaro u obrani..
mislim da ne pretjerujem s obzirom koliko love imaju na raspolaganju... uvijek ostaje otvorena pista za esposita, quagliarelu a sad roma nudi aquilania... bit će to jako zanimljivi prijelazni rok...
istra ti materina!
benx

Post by benx » 29 Apr 2008, 11:53

Kalach wrote:daj nabroji mi 2 kluba iz te dobre lige...
Al Ittihad i Palmeiras :-D :-D
benx

Post by benx » 29 Apr 2008, 11:54

Kalach wrote:de laurentis dao 40 milja za ljetna pojačanja... kako sada stvari stoje definitivno odlaze sosa, blasi, najvjerovatnije i zalayeta... de zerbi i pia su na posudbi ali ne vjerujem da klub računa na njih...
po meni sa postojećom garniturom uz 3-4 pojačanja možemo se boriti za ligu prvaka...
1. iezzo (navarro)
2.,3.,4. domizzi, cannavaro i santacroce (fabio cannavaro)
5.,6. gargano, maresca
7. bogliacino
8. lavezzi
9.
10. hamsik

DOMIZZI OSTAJE 100% ILI JE TO SAMO TVOJA OPTIMISTIČKA FANTAZIJA MISLIM DA SE IPAK VRAĆA SCARLATO
11.

ne vjerujem da contini, savini, rullo, garics i ostali mogu zadovoljiti...
znači, treba nam iaquinta i saviola i kao što asm napisao cannavaro u obrani..
mislim da ne pretjerujem s obzirom koliko love imaju na raspolaganju... uvijek ostaje otvorena pista za esposita, quagliarelu a sad roma nudi aquilania... bit će to jako zanimljivi prijelazni rok...
tata
Čovjek koji je otkrio LeBrona i Akognona ter izmislio i otkrio Lahma, Bakambua i Dzyubu
Čovjek koji je otkrio LeBrona i Akognona ter izmislio i otkrio Lahma, Bakambua i Dzyubu
PSN: Tata_13

Post by tata » 29 Apr 2008, 12:03

[quote="Kalach"]po meni sa postojećom garniturom uz 3-4 pojačanja možemo se boriti za ligu prvaka...[quote]

Kalach, nijesi realan :!
Ja sam IDIOT. Rinse and repeat.
djiki

Post by djiki » 29 Apr 2008, 12:04

rad ove sezone u kurcu tek 5 bez sanse da sustigne javor i bsk, ali se stvara prava momcad, sve su 20-godisnjaci a posebni talent nemanja kolic....
http://www.fcrad.co.yu/tim.htm
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 29 Apr 2008, 12:07

ok, vidjet ćemo... da dođu, a doći će, 4 igrača kalibra iaquinta, maresca, saviola i cannavaro tu smo... kako je mogla fiorentina tako može i napoli... možda sam malo subjektivan ali ako smo sada mogli biti 8. sa ekipom koja je izgurala niže rangove vjerujem da se može i do lige prvaka...
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 29 Apr 2008, 12:12

Kalach wrote: možda sam malo subjektivan ..
:rollingofl :rollingofl :rollingofl :rollingofl :rollingofl
benx

Post by benx » 29 Apr 2008, 12:24

Kalach wrote:ok, vidjet ćemo... da dođu, a doći će, 4 igrača kalibra iaquinta, maresca, saviola i cannavaro tu smo... kako je mogla fiorentina tako može i napoli... možda sam malo subjektivan ali ako smo sada mogli biti 8. sa ekipom koja je izgurala niže rangove vjerujem da se može i do lige prvaka...
KkAD ČE SE LEEDS BORITI ZA LIGU PEVAKA , KAD SE VRATE FERDINAND SMITH KEWELL I VIDUKA NIGEL MARTIN ISTO.
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 29 Apr 2008, 12:46

daj benx ne seri... da je bilo po tvome mogli smo biti sretni ako ostanu u ligi a da ne govorim kako nisi ni malo vjerovao u hamsika, lavezzia, gargana i ostale... bilo ti je fora samo što sam ja toliko euforičan ali kad bi se okrenuo kolutao bi očima... znam da u tebi uvijek tinja malo euforije koja se povećava i drastično pada po rezultatima... tako kad napoli dobije udinese u gostima onda idemo osvojiti serie a ali kad izgubi od cagliaria onda je katastrova, catanzaro, castel di sangro itd...
da ne govorim kako dok smo pobjeđavili po nižim ligama stalno si srao... ša šra trebamo osvojiti 3 prvenstva za redom da bude kako tebi paše...
kad sam prije 3 godine govorio da ćemo igrati kup uefa za 3 godine rekao si da sam bolestan a sad smo blizu toga... dosadan si sa svojim pesimizmom...
kako napoli tako će i leeds brzo u premiership... kod njih će to potrajati 3 godine od sada...
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 29 Apr 2008, 13:09

Image
leaders teslic in trasferta

Image
zabari kozara u derbiju protiv drine
benx

Post by benx » 29 Apr 2008, 18:35

http://napoli2000.etereanetwork.com/news.asp?ID=11108

Ovo je moja kozara prije 18 godina Napoli osvaja 2 prvanstvo ah znam da sam jedini u školi navijao za taj klub svi drugi juve milan inter lazio real c.z. partizan itd.
benx

Post by benx » 29 Apr 2008, 19:20

Image

Napoli Sao Paulo
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 01 May 2008, 10:41

http://www.index.hr/sport/clanak/leeds- ... 85040.aspx
ako ovo prođe onda su drame... sve ide po momo planu od početka sezone iako si mi benx dava 0% da će se to ostvariti... leeds je već osigurao doigravanje a ako mu vrate bodove onda je 2.... napoli se prijavio za intertoto a palmeiras je u finalu pauliste...
jedino što mi još fali da sve pogodim je da će rijeka biti druga a ni tu nisam daleko...
istra ti materina!
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 01 May 2008, 14:16

moram saopćiti tužnu vijest da je palmeiras ispao iz kopa du braziu... mislim da njima paulista znaći puno više od ovoga tako da je sve ok...
već vidim dežurne dušebrižnike kako se naslađuju... gdje si zagaduro?
istra ti materina!
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 01 May 2008, 14:19

http://www.leedsunited.com/page/Newsroo ... 66,00.html
ovo je fora....
a još čekamo povratak bodova....
istra ti materina!
zagadur

Post by zagadur » 01 May 2008, 23:44

Kalach wrote:moram saopćiti tužnu vijest da je palmeiras ispao iz kopa du braziu... mislim da njima paulista znaći puno više od ovoga tako da je sve ok...
već vidim dežurne dušebrižnike kako se naslađuju... gdje si zagaduro?
najtužnija vijest dana je što je fiorentina izgubila u polufinalu uefe.da je kojim slučajem fiorentina osvojila kup uefa otvorilo bi se mjesto više za taljanske klubove u kup uefa 08/09 a to znači da bi tvoj napoli vjerovatno sljedeće godine bio u europi.ovako ostaje im intertoto
Locked